Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:39
Reakce na ziginka:

Emerald Zeny, to nejsou dobre zpravy. U nas to taky nejsou nadavky, spis blbe prupovidky. Reknu treba: "Pojdte se nasnidat." a on na to "Pojdme se hovinkovat.", nebo "Oblec si teplaky." a on "Oblecu si curanky". To snad nemuze pripadat nekomu vtipny jeste ve 12?

​Promiň, ale

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:45
Reakce na Pinot Noir:

ziginka mě by zas zajímalo, kdy přestane po každé mé větě říkat: "Co?" Úplně to nenávidím . U desátého Co? vyletím a strašně moc chci zařvat Hovno!, ale místo toho říkám Vajico!, což nepřináší úlevu.

u nás 11 let, muž už říká i to hovno a furt to nepomáhá 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:45
Reakce na ziginka:

Emerald Zeny, to nejsou dobre zpravy. U nas to taky nejsou nadavky, spis blbe prupovidky. Reknu treba: "Pojdte se nasnidat." a on na to "Pojdme se hovinkovat.", nebo "Oblec si teplaky." a on "Oblecu si curanky". To snad nemuze pripadat nekomu vtipny jeste ve 12?

​Já jsem se docela zasmála Fakt že jo, chlámu se tu na celý kolo

U nás je momentálně období "já sám" a to je teda taky strašný, strašný, strašný. Horší, než jsem čekala, jako skoro všechno

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:50

Já jsem byla nedávno dost překvapená, když dcera na hřišti zaslechla slovo s..e a úplně vážně se ptala co to je. Doma to neříkáme ale že by to ještě neslyšela? Je v první třídě. 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:51

JankaM neprovokuje jenom? U nás takto provokuje starsi. Nevím proč, protože ji říkáme všechno ( tuhle se zajímala, co je striptýz). 

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:53

continuity myslím že ne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:53

JankaM akože s.re? To si jej asi v noci nevravela tu spomínané "Neser ma a spi"

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:57

Mrakoplas to určitě ne, spala cca od 3 měsíce celou noc

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 27. října 2020 20:59

Kokoska Joo, to je typicke A proc az do absurdna, to mame taky. Jak kdyby nepremysleli nad smyslem toho, co jim rikas.

Na druhou stranu jsou i otazky, co me bavi. Jako: Existuji mimozemstani? Jak vznikly skaly? Co je v podzemi? Co se stane s minci, kdyz ji vystreli ke slunci? Proc se nemodlime? Zatim jsme se nastesti nedostali k ozehavym tematum jako je rozmnozovani apod.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2020 21:02

ziginka tohle už je trochu jiné, na to se docela těším. Ale v tom prvním období proč mi přijde, že jde spíš o pokračování konverzace, jakékoliv a fakt moc neposlouchají, co se jim říká.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:02

MP Meri Klidne na zkousku vymenim ;-) Ja si rada posedim u nejakeho "jasamisty", co si pul hodiny obouva jednu botu, hlavne pokud u toho mlci...

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:06

Pinot Noir Joo, a super je to dohromady s tou mladsi, ktera se k nemu bud prida a chlame se taky, nebo...a to je horsi, zacne jecet, ze ona hovinkovat nebude. Rano jako malovane.

Offline Tabea
8147 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:13

Děti o víkendu najely na poslech vánočních písní (v němčině), mj. je na CD "O Tannenbaum". Včera ráno při čekání na výtah vyřvávaly " O Scheissebaum, o Scheissebaum"...

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:24

ziginka Jeden muj kolega byl fascinovanej fekalnim humorem i v petatriceti. Takze bych to do tech 19 brala. Ale ozenil se s tim uplne v klidu. Ale kazda akce s nim skoncila u hoven, jinak to byl chytry a vtipny kluk, ale tohle bylo moc!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:24
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:25

ziginka   Půjdeme se hovínkovat u nás proběhlo někdy minulý týden - originál teda byl koupat. No nevadí, děsná sranda to je. Zrovna dnes toto téma vynechal, ovšem jiné dny jede od rána do večera. Vlastně omyl: když po koupání stáli s bráchou pod schody a měli běžet nahoru do pokoje, zařval tři, dva, jedna, hovno! Takže asi tak.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:27

Evaeva já tu knížku před rokem úplně nenavidela už. V nějaký hodně slabý chvíli jsem ji koupila a četli jsme ji pak asi stokrat denně. Ještě teď ji často vytáhne, ale už si vystačí sám dikybohu.

Hezky knížky mi nevadí číst pořád dokola. Ale ty tupý verše Víš? Nevíš? Taková je každá myš!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2020 21:34

žluťásek a navíc mě z těch veršů bolela pusa, asi jak se tam pořád opakuje to víš-myš. On si jí v té knihovně vybral sám a dost na jejím půjčení trval:) No, věděla jsem, že jednou jí budeme muset vrátit;)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. října 2020 21:36

Karja hele moji spolužáci z gymplu vždycky tvrdili, že každá debata nakonec skončí u hoven nebo smrti. A bohužel měli pravdu, co se jich týče;) A to i dlouho po maturitě, co si pamatuju.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 27. října 2020 21:36

Ani nevíte, jak jste mi s tím "cooo" zvedly náladu!!! A "vajco" i "turecká opico" u nás jede furt!!