žluťásek četla jsem, že k večeři bude housenka, a to už mi přišlo teda hodně free ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir za tejden voloupem tu čočku a rejži z ptáčků a umelem žaludovou mouku ![]()
Potrefenáhusa no tak s tím kojením potvrzuji, bylo to psycho. Mám předsevzetí, že budu uklidňovat všechny kamarádky, až budou mít první dítě. A náš cvalda (4 měsíce) dnes 8kg ![]()
VV knížce Parenting beyond Pink and Blue, co teď čtu, jsou uváděné výzkumy, které ukazují, že ačkoli kategorizování je důležitá a vrozená mentální schopnost, tak třídění do určitých skupin a hlavně přisuzování jim významu se děti učí od dospělých. Takže je na nás, zda budeme takové podružnosti, jako barvy a oblečení, nějak nálepkovat a hodnotit. A pro ty malé děti jsou jejich rolemodels rodiče. Jasně, v kolektivu přijdou jiné vlivy, ale člověk jim nemusí chodit naproti.
INCOM1 Ja brecela v porodnici po cisari dva dny, az kdyz jsem si natvrdo rekla, ze proste zustane na UM a uklidnila se, tak fakt behem par hodin (5.den) vsechno najednou slo a fakt zadny problem (zaklepu to)...Ale mame za sebou teprve sestinedeli, tak vam s vahou nemuzu absolutne konkurovat
.
Jos Taky jsem po císaři. Já tomu nevěřila ještě dlouho, že už to je dobré, i když malý prokazatelně přibíral. Mrzí mě, že v ČR je obecně malá podpora kojení (skutečná podpora, ne že do člověka valí, že je to skvělé pro dítě i matku). Aspoň já jsem si musela pomoc aktivně hledat a zaplatit.
dzizisketa jo, růžovou prý preferují všechny děti, než se naučí, že je pro holky.
INCOM1 I já. U apolinare je ta podpora kojení fakt tristní.
INCOM1 Mne sestry rekly, ze se nic nedeje, ze se rozkojim casem, ze po cisari je klidne mozne, ze az doma. UM dostal prakticky hned flaskou. Techniku me ucily, to zas nemuzu rict nic proti. Ale mam kliku, ze dite je savec a minuly me vsechny obvykle potize (bolest, zanety). Dite si to sve vyresi za deset minut a pak se spokoji s dudlikem.
Jos Potrefenáhusa v porodnici mi přišlo, že na to nemají čas, i když jsem za nimi sama chodila s dotazy a prosbou o pomoc. A pediatrička měla jen jednu radu, dejte UM.
Evaeva syn ju miluje, dokonca som dokázala presvedčiť dedka, aby to nekomentoval!
Najlepší instagramovy účet k rodicovstvu je common_wild, kreslí môj život ako matky.
letfenixa pozrela som si ten ig a hneď prvý príspevok ma dostal ![]()
https://www.instagram.com/p/CGzhXeKnqu6/?igshid=dmyyx3dpgtrl
A presne týchto dvoch mám doma a toho mladšieho slovník preto oceňujem ![]()
https://www.instagram.com/p/CGzhXeKnqu6/?igshid=dmyyx3dpgtrl
Zasmiala som sa, dik!
letfenixa aha, postla som dva rovnaké linky, pardon :) hento som myslela.
Komu se tady perou děti? Mladší dneska v bitce praštil staršího tak šikovně nabíječkou do hlavy, že bylo od krve úplně všechno (ranka naštěstí je malá, povrchní, ale krve jak z vola).
brrr áá tohle nás teprve čeká. Z hlavy je vždycky strašně krve, hlavně, že se nestalo nic vážného.
brrr uf! Krev by je mohla ale trochu srovnat, ne? No, dělám si plané naděje
My k tomu totiž směřujeme taky ![]()
Pinot Noir Prosím Tě, jediné, co je srovná, je zaracha na mobil a pc. Ale mladšího úplně chápu, starší ho pravidelně slovně provokuje.
brrr a jo, tak to už jsou jiná věková kategorie! U nás je ještě krev nejhorší strašidlo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí