Máte prosím někdo tip na dobré svrchní kalhotky na látkové plenky? Asi nějaké větší, které neškrtí kolem nožiček. Měla jsem nějaké pro novorozence a z těch syn velmi rychle vyrostl. Děkuji.
Vše o těhotenství a dětech
Kdybych tu mela jen tu starsi, to by byl program jak vino, ale s tou mladsi nicitelkou se neda nic udelat![]()
INCOM1 mně se nejvíc osvědčily PUL kalhotky Haipa Daipa, vyzkoušela jsem víc značek, ale pravidelně používala jen tyhle.
Pinot Noir dívám se na ně, vypadají fajn. A používáš pod ně normální čtverce, nebo nějaké ty jejich tvarované? Díky
INCOM1 jenom čtverce.
INCOM1 já měla úplně nejradši Imse Vimse, jsou úžasně měkký a tenký, krásně se přizpůsobí. A pak ještě ty haipa daipa a Majab jsem měla ráda.
žluťásek Pinot Noir díky díky. Teda na ty názvy jsou nějaký normy snad
ty imsevimse mají buď jednotlivé velikosti, podle váhy, nebo jednovelikostní, tak nevím jaké vybrat.
INCOM1 brala bych spíš ty podle váhy, líp sednou. Je to oblíbená značka, určitě je pak prodáš.
Jak je dítě starý a těžký?
Právě mladý a těžký. 4 měsíce a 8kg.
INCOM1 tak bych vzala ty M a hotovo :)
Synovi dlouho vydržely ty S, ale přijde mi nesmysl kupovat je tak na hraně velikosti.
žluťásek To určitě, ty menší bych nebrala. Asi to tak udělám, díky ![]()
INCOM1 no, ty názvy, to je kolikrát ![]()
Než jsem se rozhodla, že jsou pro mě ideál čtverce a PUL gatě a ostatního si nebudu všímat, a zkoušela jsem do toho plenkového světa proniknout, ty názvy, jak jimi ty matky v diskuzích furt házely, mi děsně lezly na nervy.
Pinot Noir To docela chápu, proto se ptám tady
mně ty ostatní věci přijdou jako zbytečné vymoženosti, všechny ty "all in one" systémy apod. Tohle jsem vyhodnotila jako takovou prověřenou klasiku.
INCOM1 já začínala taky klasikou. Pak vyzkoušela úplně všechno ![]()
INCOM1 za mňa Milovia. Používa ich aj kamarátka, čo má bucľaté dieťa, dobre sedia aj synovi, ktorý je zas štíhly (neviem ako to robia :D ) a dajú sa do nich zastrčiť na rovno zložené štvorcové plienky.
INCOM1 ja uz mam teda obdobi latkovych plen za sebou a tuto otazku vyresenou, ale na prvni dite se mi osvedcily zminovane PUL kalhotky a do nich naskladat obyc. ctverce. Kalhotky jsme meli imse vimse a anavy, oboji bezva. Unuo mi prisly blbe v tom, ze mely suche zipy nasite zrovna tam, kde mohly syna skrabat. Myslim, ze bych tu ty kalhotky nasla a mohla bych ti je venova, ale asi by vam byly male, bude to asi to S. Mam je zkusit najit?
Gatita Jé to jsi moc hodná, ale fakt asi budou malé, jestli je to S, tak na to kašli. Objednám zatím jedny a vyzkouším jak to půjde, zatím jsem látkové používala jen v létě s novoskladem.
DrowRanger díky za tipy!
Myslíte, že by toto sedelo k vlacikovej drahe z Lidlu? Tie spojnice vyzerajú trocha ináč. Alebo ak máte dakto tip na zvukovú signalizáciu pre drevené vlackodrahy. Syn je teraz nimi fascinovaný, každý deň musí ísť na zahradku lebo sa ide cez koľaje s "gingačom". Už aj rusnovodici ho poznajú, mu trúbia a kyvaju, keď tam každý deň skáče od radosti ![]()
https://www.pygmalino.sk/brio-magneticka-zvukova-signalizacia
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí