Brio a Lidl jsou kompatibilní, i když ta kulička vypadá trochu jinak, podle mě to spojit půjde. Akorát pozor, my máme takhle magnetický přejezd Brio a ty lidlovský vláčky ho myslím nespustí, nemají ty kovové části magnetické. Určitě ho spouští Brio a myslím Hape nebo tak nějak se to jmenuje.
Vše o těhotenství a dětech
dynda aha díky, to ma nenapadlo. Tento sa dá spustiť aj ručne ale radšej teda kúpim aj jeden Brio vláčik.
Asi beru zpět, zašla jsem to zkusit a teď nevím, máme toho doma trochu moc. Lidl asi taky funguje, máme Lidl totiž jenom auta, tak jsem je nikdy neviděla to spustit
,, ale projela jsem to a dobrý, tak nefunguje Kaufland. Nejjistější bude to vyzkoušet s tím, co máš doma...
Mrakoplas Mimo tema, ale rusnovodic je super slovo! Uz jsem ho dlouho neslysela..
Mrakoplas všechny ty dráhy jsou kompatibilní, jen starý typ ikea sedí hůř, i když spojit jde i tak. Nicméně teď už mají lepší.
Já zvažuju závory od maxim, ale všechny obyč doma máme ulámané, jak o to někdo zakopnul. Dřevěné i plastové. Tak nám trochu obavy, jak dlouho vydrží. Koleje jsou rozložené pořád.
žluťásek my máme tiež už len jednu závoru ale dokupovať asi nebudem, zlomil to hneď prvý deň čo ju mal.
Pavlena a ako je to po česky?
Mrakoplas myslím, že strojvedoucí. Alebo mašinfíra.
dorota masinfira nebo jen "fira" je zargon, spisovne strojvedouci. a ridi lokomotivu
(rušeň je uplna bomba:-)
viktorka_od splavu viem, že fíra je slangové.
dorota aha, však áno, u nás je to aj strojvodca.
Mrakoplas A kdyz do toho stouram, jaky je rozdil mezi strojvodca a rusnovodic? Je to druhe zastarale, nebo taky slang?
Pavlena spisovné je rušňovodič aj strojvodca, ale rušňovodič sa považuje za vhodnejšie
dorota Aha tak dekuju za vysvetleni!
Přátelé, Vánoce za dveřma, u Dobrovského je do konce měsíce sleva 200 Kč při nákupu na 1000 Kč s kódem DVESTOVKYSO2. Právě jsem koupila další smartgame a knihu k Albi tužce
Maj to tam dražší než jinde, ale s kódem dobrý a doprava zdarma.
A taky mají zrovna akci 1+1 na kontrastní leporela pro mimina a montessori knížky pro nejmenší.
žluťásek huš, huš, mám na cestě balík z Kosmasu!
Dcera si začala hrát na kočičku - chodí kolem po čtyřech a mňouká, ok. Dokonce ducá čelíčkem a chce podrbat, ok. Ovšem večer nastal hysterický záchvat, když jsem jí odmítla dát "kapsičku do kocourkovy mističky" ![]()
Mohučanka to dělá syn pořád taky. A teď nově i pejska, do schodů v domě chodí po čtyřech a štěká ![]()
Mohučanka ![]()
u nás chvíli kočička jela taky, teď ale už dlouho bejby. "Ty jsi maminka a já jsem bejby, ueeee, ueee..."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí