continuity tohle do kamene tesat. Hlavne nezrat za dva. A na tu endokrinologii s ni zajdi nez bude treba pozde.
Mimino se naucilo jecet jako vyskat. Je u toho desne roztomila, nicmene ve vlaku je to ponekud obtezujici.
continuity tohle do kamene tesat. Hlavne nezrat za dva. A na tu endokrinologii s ni zajdi nez bude treba pozde.
Mimino se naucilo jecet jako vyskat. Je u toho desne roztomila, nicmene ve vlaku je to ponekud obtezujici.
betsey na druhpu stranu, pry zeny co usilovne cvici az do porodu maji stazene svaly co nepovoli a konci cisarem. si vyber potom. continuity neznam zadnou zdravou zenu, ktera by 2 mesice lezela, to nechapu. snad leda pokud nekdo pribere tolik, ze se neunese? tam uz je to asi vsecko jedno:-)
viktorka_od splavu moje svagrova treba, ale ta byla na rizikaci od zacatku, ma kratky cipek, tak se bali aby prcka nekde nevytrousila.
Solathis pisu zdrava
o rizikovym zde nebyla zadna rec, bavime se o cestovani a sportu tehotnych...
viktorka_od splavu zaujímalo by ma, či to cvičenie môže mať takýto vplyv na pôrod, predsa len asi málokto zvládne cvičiť (fest cvičiť) do úplného konca. Čo som tak čítala rôzne články a odporúčania, tak tým, čo cvičili pred tehotenstvom odporúčali ak majú normány priebeh, cvičiť naďalej a vnímať čo im je/nie je príjemné. asi záleží od druhu cvičenia, mne osobne je napr. nepríjemné už v tomto štádiu cvičiť cviky na brucho, klasický sit-up by som už asi nespravila, rovnako tak rôzne cviky typu russian twists, dvíhanie nôh na hrazde a pod. (ťahá ma z toho na bruchu, tak sa tomu vyhýbam), jediné, čo ešte cvičím je plank na rukách a bočný plank - aj to už vydržím len okolo 40 sekúnd oproti pôvodným niekoľkým minútam. Tréner mi už teraz dáva viac cviky na crhbát/ruky/nohy, čiže drepujem sminimálnymi váhami (max. 12 kg kettlebel), robím príťahy v stoji/poloľahu na kruhoch, rôzne cvičenia s expandermi, výpady, izolované cviky na biceps/triceps, prípadne dvíhanie panvy zo zeme a pod.
Tiež som skôr čítala, že ženy, ktoré boli pred pôrodom aktívne majú ten pôrod jednoduchší a aj sa rýchlejšie zotavia (môžem potvrdiť na prípade známej, ktorá už pár dní po pôrode zvládala niekoľko km dlhé prechádzky, po šestonedelí začala behať a zotavila sa naozaj skvele, aj pôrod mala ľahký ale patrila do kategórie žien s nadpriemernou kondičkou, crossfit cvičila myslím do cca 7. mesiaca, vrátane celkom ťažkých váh).
viktorka_od splavu no ja práve preto povoľujem svaly na joge :-)
Já tedy taky dřív lezla a původně jsem ještě v létě chtěla jet nějaký ferraty, ale nějak mi není jasné, ja se zapnete do sedáku
? Asi to budu muset doma vyzkoušet.
Ma nekdo zkusenost se zamlklym tehotenstvim? Psychicky i fyzicky to asi relativne zvladam, ale spis mam pocit ze nez abych tohle zazila znovu, tak to radsi uz nikdy...uplne me to znechutilo bych rekla.
Vim, ze Pinot psala ze ji to spis nakoplo?
711990 Jo, mně to strašně naštvalo. Navíc jsem se dozvěděla, že to jde asi do kopru před dovolenou na Kanárech, takže jsem jela s tím, že to asi nedopadlo, ale pořád tam hlodala možnost, že co kdyby, tudíž jsem nepila, nepařila, neužila si dovolenou, jak bych chtěla, a po návratu se jen potvrdilo, co se čekalo. A hned nástup na revizi. No, naštvalo mě to. Pořád jsem žila v tom, že těhotenství nechci, a když jsem o to přišla, najednou mi došlo, že vlastně chci :)
711990 A znechucení chápu. Je mi to líto :( Ale přejde to.
711990 To mě moc mrzí, tady bude asi každá rada drahá ... Na tuhle možnost jsem se taky připravovala a asi nejvíc mi pomohlo uvědomění, že je to prostě příroda a ta ví, co dělá. Pravděpodobně by embryo bylo tak jako tak poškozené, mělo pokažený vývoj, chybu v genetické výbavě ... Takže s ohledem na budoucnost je dobře, že to je takhle zařízené.
Samozřejmě nevím, jestli by mi to ve výsledku pomohlo, kdyby došlo opravdu na lámání chleba. Ale snažím se to mít na paměti pořád, koneckonců konec může nastat kdykoli i teď, nic není jisté. Věřit prostě přírodě a tělu, že ví, co dělá.
Znechucená klidně buďte, máte na to právo a je lepší si ty emoce pořádně prožít.
Pinot Noir tak treba me to jeste premuze;) u me to od zacatku vypadalo divne, takze jsem s tim.pocitala, ale ted me ta predstava, ze bych to mela znova podstoupit, fakt prudi.
711990 Zažila, jako potenciální druhé dítě, o kterém tedy už teď vím, že z různých důvodů na 99,99% nikdy nedopadne. Takže mi ta zkušenost vlastně pomohla zpracovat to, že zůstanu jedno-dětná - že to první je vlastně dost štěstí a nemůžu mít vše...
Ale je to těžké, to chápu... být tebou bych to nechala odležet a nedělala další plány, ono se vše nějak vyvrbí.. ![]()
Taky jsem zazila. A zatimco hlava si to prebrala dobre, nebylo by zdrave a priroda vi co dela, tak emoce jely na plny plyn. Navic jsem mela pocit ze vsechno kolem me je tehotne popripade cerstve porozene. Emoce zjitrene asi pul roku, pak uz dobre. A s tim pripadnym dalsim _ kouknete na nejakou ststistiku. Je to velmi caste. Osobne znam vic zenskyh ktere to potkalo nez tech druhych. Driv se to tak neresilo, nebyly diagnosticke metody a bralo se to jako poruchy cyklu. Pravdepodobnost opakovani je spise mensi tak nebojte.
711990 To je mi líto :-( ale stává se to a není to nic neobvyklého. Odpočiň si a nestresuj. A zmrzlina pomáhá!!!
Dekuju vsem za podporu;) zmrzlina je primo skvelej napad!;)
711990 To je mi taky lito, ta statistika zamlklych tehotenstvi je proste hrozne vysoka, s tim se bohuzel neda nic nadelat. Chce to oddych a planovala bych nejakou poradnou dovolenou, at ma hlava I telo zmenu a zadnej cas na premejsleni;-).
711990 Nejaky COS saty by myslim taky mohly zabrat ![]()
hele vase napady jsou neprekonatelny, ale jestli koupim jeste dalsi COS saty, na tu dovolenou uz budu uz asi zebrat:D zatim jsem si koupila boty a to docela pomohlo!!;)
Po překonání všech průjmů, viróz, čekání na očkování, čekání na reakci po očkování atd. šel syn po několika týdnech znovu do jeslí. Byl tam čtyřikrát. A má horečku 39°. Na cestě sem brácha s rodinou, vidina krásného prodlouženého víkendu, a já budu trčet doma s usopleným děckem na zabití a modlit se, aby v noci moc neřval, ať se aspoň těch dalších pět lidí vyspí, když už nespím já. Potřebuju se učit na zkoušku, což nemám kdy, když vyšetřím chvilku času, je potřeba dělat věci do práce. Někdy bych nejradši otevřela vinotéku a zpila se do němoty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.