Malenge třeba tu krabičku hypermanganu jsem koupila kdysi když mělo dítě neštovice, na koupání, a vydrží prakticky navěky, protože se toho použije nepatrný drobek do vody. přitom to stálo nějaký naprosto směšný peníze
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu já nám jednu uz od porodu. Me na tom baví to datum spotřeby ![]()
Malenge ach, držím palce!
viktorka_od splavu moje děti neštovice neměly, v životě jsem ho nepotřebovala, takže holt nemám. A kolik to stojí, je úplně bezpředmětné. Máme v lékárničce jiné věci... ale to je fuk, kluci oba spí a já jsem si tu jen chtěla postěžovat na radosti matky v době covidové.
Malenge já jsem tím jen myslela že není problém něco z toho do té lékárničky přihodit, toť vše. tak ať dopadnete zítra dobře
Malenge aaaaa, mně se kroutí prsty, jenom to čtu
. Držím palce, ať se to zítra vyřeší nějakou snesitelnou cestou.
Malenge Jinak treba to zitra nebude tak krute. Ja kdyz jsem byla s dcerou na pohotovosti, tak jsem od prichodu byla v modu ,,tak jak ji mam drzet,, a oni to tam s ni snad 15 minut zkouseli po dobrem. A kdybych to pak nezabojkotovala, tak to tam zkousi doted snad. Tak tfuj tfuj.
viktorka_od splavu Ja ten hypermangan vubec neznam treba a doufam, ze jsem to nezakrikla a nebudu ho potrebovat.
letfenixa viktorka_od splavu Pinot Noir Karja díky, ono to nějak dopadne, o tom nepochybuji, jen jsou to prostě "radosti".
Karja na nestovice:)
Magformers - máte? Kterou sadu doporučujete? Tu největší, co? ![]()
Kdyby to někoho zajímalo, tak hlásím, že náš problém se, jak už to tak někdy bývá, vyřešil sám! Syn si můj samodomo obvaz hned po snídani sundal včetně té přilepené mřížky. Ani mu to neteklo, hurá. Tak jsem na to šplíchla desinfekci a hydrogelovou náplast a jsem šťastná, že to vypadá na pohled snesitelně a že nemusíme lítat po doktorech ![]()
Pinot Noir no tak pro vas urcite wow set vehicle, nebo nejaky mix s podvozky
. Je to ale dost drahe, mne se to podarilo ulovit za snesitelnou cenu z druhe ruky. My mame ty vehicles, tech 16 ks celkem staci, jde z toho udelat postupne mnoho modelu. Pak jsem jeste koupila nejakou sadu s 30 ks, to si schovavam na dobu karantenni krize. Prijde mi, ze to je ideal pro 3-4 toky, synovi se to libi i ted, ale mela jsem to koupit driv. Podle tech navodu by to zvladl sam, akorat ten posledni krok, kdy se to musi chytit za prostredek a vytahnout do vysky, aby se to secvakalo do 3d tvaru,se boji udelat sam.
Gatita já to chci koupit jako že Viktorovi, samozřejmě si s tím budou hrát oba, ale pro mladšího máme jen takové drobnosti, protože má všechno Ríšovo... Však to znáš ;) Takže aby i on měl pod stromečkem nějakou velkou krabici. Je to drahé, ale v tomto případě to neřeším.
Ríša to má ve školce a často ho při vyzvedávání najdu právě u toho. A myslím, že i ten malý prďola by si s tím pohrál.
Pinot Noir Jó, s tím si pohraje i malej. Ještě když s tím dcera neuměla ve 3D, tak se bavila tím, že skládala tvary k sobě nebo na sebe. Ono se jí líbilo, jak ty magnety tak pěkně klapaly k sobě :o)
Myslim, ze to bude dobra volba i pro toho mladsiho. Je to moc pekne a funguje to. Ja to s tou cenou nemyslela nijak spatne, spis ze ty mensi "specialni" sady jsou v prepoctu na dilky neprilis vyhodne. Ale bez tech podvozku by to bylo o nicem (aspon pro nas). Jinak na alze a spol jsem ted koukala, ze to maji za lepsi cenu, nez kdyz jsem to hledala tenkrat.
Gatita no proto jsem se i chtěla zeptat, jestli s tím má tady někdo větší zkušenost, jestli kupovat tyhle menší speciální sady a nebo rovnou bednu o 70 kouscích. Jestli si s tím děti opravdu vyhrají a je to jako Lego, kdy z jedné sady je ta chvíli obří plná bedna a pořád to nestačí, tak bych klidně těch pár tisíc dala za ty větší sady.
Pinot Noir my jsme měli do knihovny tu největší sadu asi celkem za 7 tisíc a bylo to tak akorat ![]()
Ale jistě se dá hrát i s menší sadou, hehe.
žluťásek no já myslela tak 2 - 3, to by jim mohlo stačit! ![]()
Pinot Noir nie, toto nepotrebuje(m)!
Malenge hemagel je základ lékárničky, viktorka_od splavu má pravdu... Mastný tyl ať už jen s vazelínou nebo inadine s betadinou jako desinfekcí je volně prodejný v lékárně. Starý krytí odmočit, naložit mastný tyl, vrstvu hemagelu a zavázat. Převaz 1x za 24 hod, každý další převaz bude lepší, ten hemagel velmi účinnem snižuje bolestivost v ráně a urychluje hojení, což je u dětí k nezaplacení. Pokud ta rána bude čistá, nebude povleklá a bude vypadat, že se hojí a vydržíš to mentálně, už bych s tím ani nikam nechodila...
Jinak jdu s prosbou o radu- nemáte prosím zkušenost s nákupem palandy (patrové postele) pro děti? Myslím osvědčený tip na kvalitní provedení...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí