Gatita MaeGandal u nás se taky viceméně řídíme rozvrhem:) Vyhovuje to všem členům, mladší je teda krapet flexibilnější než starší, ale větší odchylky nám dá vždycky dost sežrat.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva no nevím,dnes plnily skautskou výzvu, takže spaly pod stolem v kuchyni?
Ale my jsme komplet cela rodina výrazně soví a navíc nikdo z nás nelpí na přesném rezimu. Děti nikdy nevstávaly před osmou sami od sebe, spíš jsme měli problém stíhat i školku v půl deváté. A jediná režimová věc, se kterou se nevyplatí hejbat, je teply oběd nejpozději ve 12.00. Třeba když jsme vstavali každý den před sedmou pravidelně nebo teď v karanténě, jak je zrovna potřeba, od7-9, tak teď nám to všem vyhovuje lip.
continuity když mě k tomu nebudou potřebovat, ať spí třeba na balkoně:)
U nás to vstávání taky není taková hrůza, děti se budí okolo sedmé. Starší byl dokoce zvyklý si ráno ještě třeba půl hodiny hrát. Teď teda vzbudí mladšího, pokud ten ještě vyspává, tak je to jedno. Za rok, dva dostanou snídani, pustím pohádku a ještě zalehnu.
Tie rôzne zábrany sú na nezaplatenie. Dieťa sa to síce naučí otvárať, niekedy rýchlejšie ako dospelí
, ale vždy kým to musí otvoriť tak to poskytne cenné sekundy na odchytenie.
Vlastne som ich volalal "spomaľovače".
slniecko presne
starsi sa už tuším pred druhým rokom naučil otvárať tie "bezpečnostné" uzávery na rôznych fľašiach od liekov a čistiacich prostriedkov
slniecko presne
starsi sa už tuším pred druhým rokom naučil otvárať tie "bezpečnostné" uzávery na rôznych fľašiach od liekov a čistiacich prostriedkov
to bych se potrebovala naucit taky!![]()
Prosím Vás, nějaká rada na hysteraky TO JE MOJE!?
Nebo to dítě brzy pretrhnu![]()
viktorka_od splavu ja tiež! Koľkokrát sa s tým jedujem, hlavne keď potrebujem rýchlo nurofen sirup ![]()
Každému jak to vyhovuje, u nás oběd může nastat kdykoli mezi 11 a 16h, jak se mi zrovna chce
podle toho se pak šoupe svačinama, někdy je holt místo oběda ve 12h další svačina a dneska třeba dítě v půl desátý pojedlo talíř těstovin se sýrem
Ty středoevropský podoby jednotlivých jídel, to je stejnak jen sociální konstrukt ![]()
MP Meri Mne prijde, ze ty mas to dite uplne jinej gang nez ja:-D
MP Meri Mne prijde, ze ty mas to dite uplne jinej gang nez ja:-D
Tak určitě, ještě mi teda nikdy nevynadal, ze není ve dvanáct není na stole teplý jídlo
Umí říct, ze chce jist, no a tak holt dostane, co je zrovna k dispozici. Hlady ještě neumrel ![]()
MP Meri no to nase ti sice nevynadalo, ale ve věku toho tveho ve dvanáct bez oběda dostalo hystericky záchvat, se kterým se nedalo absolutne nic dělat. Ona si místo oběda nevzala ani sušenky.
Teď je spíš taková nešťastná. Tak ale je to jediná režimová věc, kterou musíme dodržovat, jsou horší. Nakonec já si taky potrpim na teplý oběd.
Děláme dnes čistku. Věnuji, nikam nejezdím, nic dalšího nefotím, je to tuším všechno Schleich, kromě toho geparda . K odběru u letiště Ruzyně.

continuity To byla starší taky. Jednou, byly jí dva a něco, se ji švagr snažil uchlácholit dortem: "nechci žádnej pitomej dort, chci pořádný jídlo!"
Mladší taky spává do oběda. Dnes mi přišel mail od třídní:
kontroluji absence ve škole online a Vaše dcera má zapsanou nepřítomnost na prvních vyučovacích hodinách (online), a to v pátek 16.10., v pondělí 19.10. a nově v pátek 6.11.Můžete jí ty absence prosím omluvit?Předpokládám, že asi zaspala, ale nemusí tomu tak být![]()
Evaeva balkón byl původní plán, ale vzhledem k tomu, zvenku jsou 4 stupně a ny jsme v té samodomo karanténě, tak mi přišlo dost nešikovné, aby tam spaly. Když nastydnou nepoznám, jestli je to Covid nebo rýma.
continuity teda ale kravu a tapira bych potrebovala![]()
continuity my! My! My!!!
continuity pardon, už jsem se uklidnila
takový bohatství ![]()
žluťásek continuity sakra zrovna pozde:( dokonce bych mela nekoho kdo by mi to byl schopny na ruzyni prebrat![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí