Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 23:35

Evaeva me na ni vadil prave ten styl. Takovy arogantni. Ale informace mi na tu dobu prisly v pohode. Ta kniha je hodne tlusta a ja tam nafotila tehle par uryvku, jinak mi nijak zavadna neprisla

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 23:35

Evaeva nepřišlo. Taky v porodnici, když na vizitě doktor řekl "ukažte vložku", tak nikoho ani nenapadlo, že by to mohlo být ponižování a buzerace.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 23:36

žluťásek

Na karkulku na Vianoce sa tiež chystam. A to som nedávno kúpila 5 hier v rámci akcie "mačka vo vreci" na jednej stránke s hrami . Ale tie mu budem dávkovať postupne, na niektoré je ešte malý. 

Plus ešte som sestre dala za úlohu kúpiť retro edíciu smolicka pacholicka ehm. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 23:45

Mrakoplas ta Mačka na ihrysku mi způsobila mnoho stresu. Ale ovládla jsem se

Jaký hry jste dostali? 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 23:54

Mrakoplas žluťásek Červená Karkulka říkáte?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 00:09

Kokoska tak to mě popravdě nenapadlo ani teď. Ale tak já po prvním porodu ležela na pokoji s těmito partiemi prakticky pořád odhalená a bylo mi to jedno:). Nemohla jsem ani vstát, bylo mi blbě a navíc vedro, protože spolubydlící měla podchlazené miminko a hodně zatápěla.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 00:15

Pinot Noir krásná hra! Já po ní pokukuju už dlouho, třikrát jsme ji měli půjčenou z knihovny. Myslím, že je čas pořídit vlastní :)

Je to synova nejoblíbenější pohádka, jinou prakticky ani nechce slyšet, pořád dokola jen Karkulku. Občas je ochoten poslechnout si Šípkovou Růženku a ve školce mu prej paní učitelka četla Popelku. Ale od maminky jedině Karkulku. Číst, vyprávět, hrát, zpívat, to je jedno :-)) 

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 02:42

Děcko mi přijde jako úplně normální slovo, spíš teda trochu krajově podmíněný (opomijim moravský děcka jako ekvivalent pro lidi )

Online Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 03:13

Zuzuli byly to fakt studeny odchovy 

Mne stačily ty porodní a poporodni příběhy od moji mamy (a to byla doktorka a stejně se k ni chovali strašně), to je skvělý, ze od ty doby zdravotnictví ušlo velkej kus a dík za to i matkám, co chtěly porodní plány a takový vymoženosti, jako mít dite v porodnici u sebe 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 03:28

žluťásek dcerka si ji taky preje, ma od Mindoku 3 prasatka a pri hrani si s tim si prohlizi katalog ostatnich jejich her a vzdy mi pripomene ze musime Jeziskovi napsat aby k Vanocum koupil Cervenou karkulku. tak budu muset Jeziska zaukolovat  

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 03:35

Potrefenáhusa ja jen za dobu co v tom oboru pracuji, vidim jak se pristup k rodickam posunul k lepsimu, veci ktere driv museli byt napsane v porodnich planech a prisli personalu divne, se postupne stali beznou rutinou (bonding, dotepani pupecniku atd...). 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 06:57

Evaeva Ja jsem taky zprasena, ale jsem zvykla nez jdu ven se prevlekat. Nesedi, jen kdyz ma nejakou oporu, tak se za jeji pomoci do sedu posadi. Ale zacala lezt! Takze super, ale stoupa si taky porad a chodi za zidli a tak. Vcera ji ta starsi ,,vencila,,. To byla legrace. Nalakala ji na kraj bytu na tu zidlicku a pak ji tu zidlicku tahala a s ni chodila na druhou stranu a tak porad dokola.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 07:05

Pinot Noir ne, nevyjadrila ses blbe ani nijak odsuzujicne, jen jsem se tady rozepsala, jak jsme to meli u nas:) 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 07:40

žluťásek pockat ja koupila tri prasatka, ale dite je zavisle na cervene karkulce, takze mam poridit tu a prasatka schovat na pozdeji??? 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 07:47

rasaNori

Tady je to strašně nebezpečný! Myslím, že i ti, co teď hlásí dva tři dárky, to budou za měsíc přehazovat vidlema

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 07:51

ako fakt už prestaňte, v pláne bolo, že od nás dostane malá iba jeden darček, a to kuchynku. Od našich a sestry to lego duplo domček, čo ste tu dávali a to malo byť všetko. Možno dostane ešte nejakú drobnosť od svokrovcov, tí nie sú darčekoví.

No a teraz tu vyberám spoločenské hry, som zvedavá, s čím ešte do vianoc prídete

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 07:52

Pinot Noir cha cha, no presne, ako som písala v predchádzajúcom príspevku

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 08:08

Kdo to sem daval knizku od Trestika o architekture pro deti a rodice? Tak uz ji take mame, je pekna, ale co je na ni nejlepsi - kdyz z ni ctu vecer unylym hlasem, syn usne do peti sekund! Nez jsem dosla k architravu, uz byl v limbu. To je jen takovy update nasi uspavaci odyssey.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 08:17

Gatita ok, aj toto potrebujem

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 08:26

Karja s ním je to na převlékání ne ven, ale ihned po jídle, klidně bysme mohli každý týden malovat kuchyň:)

To je super, že malá leze a hezky obchází, ten sed by mohl brzy přijít taky.