nevim, proc mi reklamy na facebooku nabizeji veci, ktere by se hodily malemu žluťásek
Vše o těhotenství a dětech
Tak jsme včera psali Ježíškovi...oba chlapecci chtějí Bruder kombajn, rozměry 60x40cm.
kazdy svůj.
hlavně ta holcicka je vtipná, jak si pro to potom s výrazem anglicky královny sáhne a napije se
Potrefenáhusa a nakonec odfoukne ![]()
Nemáte některá tip na dobrou knihu vaření pro děti? Vnučka má 8 měsíců a podle její lékařky by už měla jíst v podstatě vše. Snacha se se mnou radila a já mám doma akorát tento skvost z r. 1983![]()

A ten příklad jídelníčku mně přijde hroznej. Ještě že si vůbec nepamatuju, co ty moje ubohý děti jedly.

crazydaisy Na kojeni.net je tabulka k zavádění příkrmů, samozřejmě je třeba zapojit kritické myšlení a přizpůsobit si to svým potřebám. Já jsem to měla jako takový základ, když jsem byla bezradná s příkrmy. Od roka jsem pak postupně (tj., podle toho, co jsem zrovna vařila) opravdu dávala vše.
crazydaisy tak mě právě přestalo trápit, co jedí moje děti. Když tohle před 50 lety doporučovali doktori, tak už jsem klidná.
Mohučanka Dík, snacha právě není nějaká moc velká kuchařka, tak jí asi pomůže cokoli.
crazydaisy mozečková polévka a nudle s dušenou brukví
continuity No jako hrůza mi to přijde. Samý piškoty, sušenky, pudinky, koláč![]()
Ještě jsem měla nějakou knížečku, tam byly i příčetné recepty a některá varování, jakože tvaroh zatěžuje (ledviny?), a tak. Můžu se doma mrknout, teď si nemůžu vzpomenout ani na název, natož na autora.
crazydaisy v osmi měsících nemusíš být velká kuchařka, akorát povaříš zeleninu a maso;) U staršího jsem si s tím vystačila skoro do dvou let. Mladší bude asi náročnější strávník, ale teď v roce je výše uvedené dostačující:) Já jsem se snažila najít nějakou kuchařku a moc jsem neuspěla.
Mohučanka Knížku jsem dostala kdysi od tchýně a nikdy jsem ji neotevřela - naštěstí. Teď jsem ji našla u kuchařek. A pak se někdo diví, že generace dnešních cca šedesátníků je samá cukrovka.
crazydaisy to kojení.net taky doporučuju, jejich vzorový jídelníček mi víceméně vyhovoval. Já se teda nesnažila vařit miminku tak, aby to vyhovovalo i ostatním, mě to přijde nereálné. Spíš jsem třeba použila některé suroviny stejné, společně uvařila brambory a pod.
crazydaisy tuhle knizku jsem mela taky a jediny, co jsem kdy podle ni uvarila, byla palacinka s jabkama, tu deti milovaly i jako velky. Ten jidelnicek je fakt desnej, to ani nevim, ze tam bylo.
Mohučanka To bys byla moc hodná. Použitelnejch kuchařek pro malý děti asi moc nebude.
Prosim vas, ty kulicky z Hubelina, jsou asi furt dost male co? To muze to rocni dite spolknout? Dava do pusy tak nejak vsechno.
MaeGandal tyjo teď si mě potěšila. Hubelino kluci dostanou k Vánocům, bála jsem se, že kuličky budu muset vydávat oproti podpisu;) ale vypadají docela velké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí