betsey je to pro deti od 10 let, ale jak je to plne abstraktnich pojmu, ktere jsou mimo synovo chapani, tak fakt usne raz dva. PS ja mu to nijak necpu, knihu jsem koupila sobe, ale syn si to nejak oblibil.
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori tri prasiatka sú tiež super! ![]()
Gatita no ale mohlo by to zabrať aj na uspávanie dvojročnej :-) Som si inak spomenula na jednu časť Prasiatka Peppy, ako im otec večer čítal z knižky Svet betónu a zaspali tiež asi za päť sekúnd
žluťásekfuu ani neviem už. Dúfala som v tu Červenú čiapočku,aj som sa ich k tomu snažila naviesť ale smola
. Sú tam tuším Príšerky zo skrine, nejaké Grimassimix čo vyvinuli logopedovia a to sa nám hodí, lebo syn má dosť zle sykavky, tak dúfam, že mu hra pomoze.
Zatiaľ som vytiahla len takú malú kartovu hru "Čo je inak", no prekvapil ma, je v tom lepší jak ja
.
Inak ešte veľmi rád hrá domino, máme u našich také staré drevené.
betsey haha, tak ma raz prekvapila dcera, ked niekto v konverzacii pouzil slovo beton a ona spustila: ,,Beton je stavebni material. Obsahuje pisek, vodu a chemicke primesi. Kapitola jedna: pisek."
Som cumela ze odkial to ma, ved ziadnu taku knizku nemame, az manzel mi povedal ze to bolo v Peppe ![]()
rasaNori prasátka máme taky, jsou možná malinko jednodušší. Nebo spíš jiný princip. Užijete obě ![]()
Dej prasátka, když je máš, to je taky krásná hra. Syn ji hraje moc rád u když ho pohádka nezajímá. Teda vypravíme mu jí u té hry, v posteli by mě s ní poslal do háje ![]()
mnum ségra mi včera posílala video, jak její syn složil píseň na téma rozdíly mezi mlokem skvrnitým a mlokem černým. Doprovází se u toho na dětskou plastovou kytaru ![]()
Evaeva My mame nastesti v kuchyni omyvatelnou barvu. Avsak v obyvaku se vyradila ta vetsi. Je tam nad celym gaucem velka maluvka hnedou tuzkou a nad stolkem pribylo asi tak 40 razitek. Malovat asi jeste nebudeme.
mnum Mne prijde, ze ty nejhezci navyky a nejslusnejsi slova ma dcera z kralicka Binga. Ocenim dalsi typy na edukacni pohadky:-D
žluťáseknáš syn skládá písně momentálně výhradně o prdění
. Mám pocit, že to jsme chytli taky tady!
Karja ja som zabudla odpratať z dosahu kriedy na chodník, takže máme krásnu maľovku nad posteľou :-)
Kokoska bežný deň u nás doma? ![]()
Ale je roztomilé, ako sa na seba tí dvaja podobajú
U nás bude bližšie neurčený počet darčekov, vidím to okolo 10
Karja dcera ted zacala kazde odmitnuti neceho doprovazet slovem dekuji. Treba ji rekneme at se prevlikne do pyzamka a ona: Ne, tatinku/maminko, dekuji.
(to ale asi ma ode mne, kdyz mi napriklad nabizi nejake svoje ozuzlane jidlo at ho ochutnam, tak ji take zdvorile odmitnu). Z Peppy ma aktualne oblibene: look at me, look at me!
a do ankety k darkum: k Mikulasi detskou verzi Clovece (nasla jsem krasne drevene se zviratky). K Vanocum bude ta Karkulka, tu si moc preje, dale drevene kostky obrazkove a nejaka kniha. Pak od kmotry nejake lego, od nasich jeste nevim, zatim to se mnou nekonzultovali, a od manzelovych rodicu se nechame prekvapit, ti nekonzultuji :)
betsey kriedy sú nič, my máme najnovšie v detskej umelecké dielo fixkou!
Karja jo tak malůvky se nám zatím vyhýbají. Omyvatelná barva by se šikla, malovat se nechystáme, to nemá smysl![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí