Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:42

Gatita zkoušela jsem vidličku a nic, ale je pravda, že už je to nějaká doba a u těchto drobků platí, že co jeden týden nešlo, další najednou funguje, tak zase vyzkouším. Upřímně, moc to neřeším, protože po tom, co jsme zažívali s Ríšou, mám minimální nároky . Jí všechno, co uvařím, tak jsem spokojená.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 17:55
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:16

eM neni za co

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:36

Já mám blbý dotaz, asi na žluťásek  dost by mě zajímal rozdíl mezi padajici-opicky drahé  a Levné-opicky  je to nějaký čínský šmejd? Našla jsem ty varianty asi od 150 do 800 Kč...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:42

Mohučanka vsadila bych se, že ta holčička z knížky tu pusu neotevře a neotevře! Takhle přesně vypadala dcera vždycky těsně před tím, než do lžičky praštila rukou :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:44

711990 já jim oběma zkoušela dávat kousky ve stejném věku. Ale zatímco mladší je nějak rozžvejkal, starší se dávil a do minimálně 16m prostě odmítal dát do pusy, nakonec se to naučil že dne na den, jak jinak. Výjimkou byl banán a křupky. On prostě nekousal, jen to zkoušel polknout v celku. Do hladka jsem jim oběma mixovala maximálně v sedmém měsíci. Mladší teď v roce taky jí vidličkou nebo rukama, s kousáním nemá problém, ale pečené maso a pod. plive. Popravdě mi náš jídelníček nepřijde pro tak malé dítě vhodný, musela bych hodně přemýšlet, co jo a co ne. Navíc to musí jíst taky starší, to už je skoro neřešitelné, on těch normálních jídel taky moc nejí.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:46

Malenge My mame ty originální opičky od Mattela, jsou super. Jeden by řekl, že to všechno bude stejný plast. Ale ty druhé z tvého odkazu vypadají menší.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:47

Malenge originál jsou určitě ty dražší. Zdá se  mi, že je v něm.vic opiček i tyček. 

U té hry je občas důležité, kterým směrem táhneš a ty levne musíš chytnout jenom za ten drzacek. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 18:47

Malenge Teď koukám, že ty levné mají ty "špejle" jednosměrné. To by mne teda pěkně štvalo. Vem ty originální.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:11

Dnes jsem zrala na kulku do hlavy a vecer jeste neskoncil a kdovi kdy skonci. Protoze starsi bude asi nemocna. Coz v kombinaci s urvanou mensi, ktera se me drzi jako kliste a nenecha me ji ani pochovat je horor,horor. Sambo pritomen az odted a bere si jen jednu. Zabte me!

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 19:28

Karja Ach jo, lituju tě moc :( přeju ať je to dnes v klidu. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:08

Malenge kamarád kdysi ty levné kupoval při nějaké dítě v rodině a prej sranda, ale trochu šmejd, nestabilní, laciný tenký plast. Kdybych chtěla tuhle hru kupovat, vzala bych raději ty originální od Mattela.

(teď koukám na heureku a ty levnější jsou všechno eshopy s krámama z aliexpressu, to bude jen předprodej napodobenin) 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:08
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:12

baltik no ale kočičky teda!

Už jste mě tu s těma kalendářema taky nakazily. Vůbec jsem ho letos nechtěla ještě kupovat ani vyrábět. Nadhodila jsem téma doma a muž, zapřísáhlý odpůrce sladkostí všeho druhu a zbytečných krámů, zvažuje kalendář lego city nebo kinder čokoládičky. Co se mu to stalo?? 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:25

continuity Sweet Potato žluťásek děkuji za postřehy! Já jsem si právě z nějaké diskuze zde zapamatovala jen ty opičky, tak jsem hledala a vyskočily na mě ty levné. Až po nějaké době jsem si říkala, že je to nějak podezřelé. Až později jsem narazila na ty drahé. Myslím, že syna by to mohlo bavit, chci nějakou hru, přemýšlím i o Karkulce, ale nějak mám pocit, že by na něj byla moc vzdělávací ty opice vypadají jen jako legrace, tak nevím no.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:28

Malenge ty opice jsou legrace i pro menší děti. A jsou docela roztomilé. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:30

Karja držím palce. Starší bol minulý týždeň tri dni v škôlke (po troch týždňoch) a ochorel. Za dva dni to dostal mladší, ďalší deň sambo (ktorý je samozrejme najchorejsi) a včera už aj ja. Konca nevidno! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:31

Karja soucitim moc, nasi si meli zitra odvezt obe a starsi je taky nejaka rozehrata a mladsi u uspavani se furt osahavala na usich. Jestli to neklapne tak me jebne. 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:39

continuity A vůbec největší legrace pro dospělé! My opičkami končíme naše pravidelné deskoherní večery

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:45

Mrakoplas 

Jsem nevěděla, že tu mám dvě identity. Teda vlastně my už jsme z toho nějaký čas venku, tak ať to klapne i u vás.