Tieto večery ma zabíjajú ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Malenge ty ho znáš nejlíp, hra musí hlavně bavit. I kdyby to měla bejt blbost, hlavně když si to užijete :) (proto jsem ochotna snést denně i jednu hru typu jdi o tři políčka vpřed, jedno kolo stojíš a hady a žebříky. Ale jen jednou
naštěstí to s ním hraje tatínek, já hry tohohle typu fakt protrpím. Ale tak když ho to baví, obětuju se :)
Sweet Potato došlo na Lotti Karotti, teď skoro každej den, skvělá hra!
A zjistila jsem, že existuje totéž ve variantě s Mášou a Medvědem. Dikybohu, že máme zajíce!
Tak dik, teraz tie opičky nutne potrebujeme ![]()
žluťásek už tu prestaňte spomínať ďalšie hry
. Takto skrachujem!
dynda vďaka, dúfam, že vrchol už máme za sebou.
Koupila jsem dětem lampiony a naprosto úžasný tyčky Když je potřebuju odpoledne vylákat ven, počkám, až se trochu setmí a vyhlásím lampiony. Můžou se přetrhnout. Chodíme po zahradě a po okolí jak magoři, ale účel splněn.
Pak jsem taky pořídila dráhu z decathlonu , tak tu taky milujou oba. Takže sice někdy řeším strkanice, ale většinou je fajn zábava.
dynda Tyčky na lampion jsou geniální vynález. Vzpomínám, jak jsem je kdysi složitě sháněla a všichni záviděli.
Já to neznala! Ještě jsme měli doma lampion s voskem, před rokem a půl byl syn se svíčkou...
Koupila jsem Rosťovi duplo k Mikuláši, další dvě sady dostane k Vánocům. To mi nevadí. Ale jestli bude někdy milovat hry, jako vy všichni tady, to pro mě bude holé utrpení, mě hry vůbec nebaví.
My měli v oblibě tohle. Udělali jsme dětem mnoho bojovek, teď je ideální čas. A zrovna z tohoto e-shopu svítili nejlépe.
Mohučanka moc děkuju![]()
dynda Ježíš, díky za připomenutí! My tady máme každoroční putování s broučky v parku, procházka s lampiony, letos samozřejmě nebylo. Snad si vzpomenu, kam jsem to schovala!![]()
dzizisketa a tak ty hry jsou různý, mne taky nebaví všechno, ale něco zase moc!
dynda tu dráhu jsem neměla vidět
mate prosim tip na snehule alebo cizmizcky s ohybnou podrazkou do snehu a clapkanice? nie nutne barefoot a hlavne nieco lacnejsie (max 30-35eur). na internete som videla kadeco ale ked si nemam tu podrazku ako osahat tak to povazujem za problem. syn totiz v takych neohybnych ake predavaju napriklad v lidli nevie dobre chodit
Prosimvás, já chystám pro knihovnu deskoherní klub pro předškoláky (myšleno od mrňat až po cca 6 let, hranice je tenká. Začínám tak od 2letých, dřív to obvykle nemá moc smysl). Mám myslim v hrách celkem přehled, ale víc hlav víc ví. Jestli máte hravé děti v tomhle věku, sypte mi sem tipy na to, co hrají nejraději. (Zajímají mě hlavně moderní deskové hry, pexesa a černý petry ani dětský člobrda asi kupovat nebudem, to má doma každej)
S dovolením možná nebudu odpovídat všem na všechno, ať to tu nespamuju jen hrama pořád. Budu si to jen psát mimo :)
(A zároveň se zvědavě zeptám, jestli by vás takováhle aktivita zajímala a šli byste s dětmi hrát hry jinam než doma? A pokud jo, tak spíš všední dny odpoledne, navečer nebo víkend? Vím, že je rozdíl léto a zima, s tím se dá pracovat. Spíš tak zatím všeobecně)
Doufám, že covid jednou skončí,lidi se přestanou bát sedět s cizíma lidma u jednoho stolu a fakt to budu moct dotáhnout do konce ![]()
Potrefenáhusa ségru taky nebaví žádný hry. Dětský, dospělý, klasika, moderní, to je fuk. Možná tak jednou za rok na horách se jeden večer s manželem odvážou a zahrajou si s ostatníma activity.
Když chci jejím dětem kupovat nějaký hry, předem se hrozí, že to bude muset hrát s nima ![]()
crazydaisy není zač, snad to k něčemu bude. Já byla s těmi příkrmy a výživou ze začátku úplně bezradná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí