Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:48

Tieto večery ma zabíjajú

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:50

Malenge ty ho znáš nejlíp, hra musí hlavně bavit. I kdyby to měla bejt blbost, hlavně když si to užijete :) (proto jsem ochotna snést denně i jednu hru typu jdi o tři políčka vpřed, jedno kolo stojíš a hady a žebříky. Ale jen jednou naštěstí to s ním hraje tatínek, já hry tohohle typu fakt protrpím. Ale tak když ho to baví, obětuju se :) 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:58

Sweet Potato došlo na Lotti Karotti, teď skoro každej den, skvělá hra!

A zjistila jsem, že existuje totéž ve variantě s Mášou a Medvědem. Dikybohu, že máme zajíce! 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 20:59

Tak dik, teraz tie opičky nutne potrebujeme

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:01
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:02

žluťásek už tu prestaňte spomínať ďalšie hry . Takto skrachujem!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:03

dynda vďaka, dúfam, že vrchol už máme za sebou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:04

Koupila jsem dětem lampiony a naprosto úžasný tyčky Když je potřebuju odpoledne vylákat ven, počkám, až se trochu setmí a vyhlásím lampiony. Můžou se přetrhnout. Chodíme po zahradě a po okolí jak magoři, ale účel splněn.

Pak jsem taky pořídila dráhu z decathlonu , tak tu taky milujou oba. Takže sice někdy řeším strkanice, ale většinou je fajn zábava.

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:09

dynda Tyčky na lampion jsou geniální vynález. Vzpomínám, jak jsem je kdysi složitě sháněla a všichni záviděli.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:12

Sweet Potato 

Já to neznala! Ještě jsme měli doma lampion s voskem, před rokem a půl byl syn se svíčkou...

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:16

Koupila jsem Rosťovi duplo k Mikuláši, další dvě sady dostane k Vánocům. To mi nevadí. Ale jestli bude někdy milovat hry, jako vy všichni tady, to pro mě bude holé utrpení, mě hry vůbec nebaví. 

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:16

My měli v oblibě tohle. Udělali jsme dětem mnoho bojovek, teď je ideální čas. A zrovna z tohoto e-shopu svítili nejlépe. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:22

Mohučanka moc děkuju

Offline tv
4245 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:31

dynda Ježíš, díky za připomenutí! My tady máme každoroční putování s broučky v parku, procházka s lampiony, letos samozřejmě nebylo. Snad si vzpomenu, kam jsem to schovala!

Offline Potrefenáhusa
38909 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:38

dzizisketa a tak ty hry jsou různý, mne taky nebaví všechno, ale něco zase moc!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 21:42

dynda tu dráhu jsem neměla vidět

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:14

mate prosim tip na snehule alebo cizmizcky s ohybnou podrazkou do snehu a clapkanice? nie nutne barefoot a hlavne nieco lacnejsie (max 30-35eur). na internete som videla kadeco ale ked si nemam tu podrazku ako osahat tak to povazujem za problem. syn totiz v takych neohybnych ake predavaju napriklad v lidli nevie dobre chodit

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:16

Prosimvás, já chystám pro knihovnu deskoherní klub pro předškoláky (myšleno od mrňat až po cca 6 let, hranice je tenká. Začínám tak od 2letých, dřív to obvykle nemá moc smysl). Mám myslim v hrách celkem přehled, ale víc hlav víc ví. Jestli máte hravé děti v tomhle věku, sypte mi sem tipy na to, co hrají nejraději. (Zajímají mě hlavně moderní deskové hry, pexesa a černý petry ani dětský člobrda asi kupovat nebudem, to má doma každej)

S dovolením možná nebudu odpovídat všem na všechno, ať to tu nespamuju jen hrama pořád. Budu si to jen psát mimo :)

(A zároveň se zvědavě zeptám, jestli by vás takováhle aktivita zajímala a šli byste s dětmi hrát hry jinam než doma? A pokud jo, tak spíš všední dny odpoledne, navečer nebo víkend? Vím, že je rozdíl léto a zima, s tím se dá pracovat. Spíš tak zatím všeobecně)

Doufám, že covid jednou skončí,lidi se přestanou bát sedět s cizíma lidma u jednoho stolu a fakt to budu moct dotáhnout do konce

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:19

Potrefenáhusa ségru taky nebaví žádný hry. Dětský, dospělý, klasika, moderní, to je fuk. Možná tak jednou za rok na horách se jeden večer s manželem odvážou a zahrajou si s ostatníma activity.

Když chci jejím dětem kupovat nějaký hry, předem se hrozí, že to bude muset hrát s nima

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. listopadu 2020 22:23

crazydaisy není zač, snad to k něčemu bude. Já byla s těmi příkrmy a výživou ze začátku úplně bezradná.