A kde se to prodává?
Určitě jsem to objednávala přes net, ale kde už nevím. Určitě ne přímo z německa. To jsem teda poradila... Promin.
A kde se to prodává?
Určitě jsem to objednávala přes net, ale kde už nevím. Určitě ne přímo z německa. To jsem teda poradila... Promin.
Malenge jiný překlad. Ten první český je úplně skvělý. Ty následující, leporelo a kniha se zvuky se mi v porovnání s tím prvním zdají strašné.
Ale možná je to jen o zvyku, já jsem tu původní knihu mnohokrát využívala v práci na různé lekce, umím ji skoro celou zpaměti a ty jiné překlady mi hrozně drhnou.
Mohučanka Ty jo, to je asi pravda. Trojčlenka je super pomůcka pro ty, co matiku moc nemusí (nerozumí). My ji měli, ale vybavuju si ji jen matně. Na matiku jsem patřila k nejlepším (ale všechno jsem zapomněla, měla bych se tu trojčlenku asi naučit!!). Ale neteř zrovna nedávno vzpomínala, jak jí trojčlenka (ve škole ji neměli, naučila ji to moje ségra) zachránila vysvědčení a dodnes s ní perlí a v kanceláři za ní pořád chodí kolegyně, ať jim něco spočítá "tím jejím geniálním způsobem." ![]()
Mohučanka já množiny měla v první třídě a fakt si pamatuji, že mě to bavilo. Sestřenice na ně doteď vzpomíná s hrůzou, že to vůbec nechápala a brečela každý den nad úkoly.
Není jedna metoda vhodná pro všechny. Bezva, že teď už mají rodiče i děti na výběr.
Inak naposledy som kúpila Všetci letia na metle a to ma preklad dosť zlý. (Teda predpokladám, že je to prekladom). Neviem či vyšli v slovenčine aj Potulny potkan a Pán Konár, videli sme to len v telke a tie boli jeden čas synove najobľúbenejšie, aj preklad bol vyborny. Len sa obávam, že kniha by ten preklad mala iný a dosť horší :/
continuity já myslím, že tím, že jsi v matematice na jiné úrovni, tak ani nevíš, že trojčlenku umíš. Můj muž je na tom totiž stejně. Poprvé, když mně viděl tu trojčlenku použít, tak to dokonce ocenil, jak je to chytré
A ve škole ji určitě měl, ale vůbec si to nepamatuje.
jojo, to je přesný, muž ty příklady jako popelnice od Jennyfor vystřihne z hlavy a diví se, co je na tom složitýho (já s papírem a tužkou to trefím zásadně až napotřetí:-(
žluťásek přitom množiny byly pro mě úplně samozřejmý a doteď nechápu, co na tom kdo nechápe![]()
Mrakoplas v českém překladu Všichni letí na koštěti se povedlo, jen se mi zdá ten příběh ještě dlouhý a trochu náročnější, syna zatím nebaví.
Já ty její knížky mám hrozně ráda, skvěle se dají hrát jako divadlo. A všechny ty aktivity k nim ![]()
žluťásek aha, díky. Já jsem dosud netušila, že je to takový hit. Dělají se plyšáci, v MS mají pyžamo, zírám.
Malenge v anglicky mluvících zemích je to už dlouho absolutní pecka, jak u nás krtek nebo severský mumuni. S Gruffalem úplně všechno, oblečení, hračky, nádobí, batůžky, cokoliv.
Dokonce jsem viděla jednu knihovnu, kde bylo dětské oddělení jako ten gruffalí les, to jsem teda hodně moc moc moc záviděla
žluťásek tyjo, tak les bych chtěla vidět taky ![]()
![]()
Pred chvili mi starsi vratili ze skolky, ze ma 37,4. Ale uz byla prevlecena v pyzamku ze jde spat, tak jsem ji dala jen bundu a boty, no tak prvni hysterak, na moje argumenty ze nema smysl ji prevlikat na tu chvili do auta kdyz doma pujde stejne hned do postele. Do toho mi v aute brecela ta mensi, kterou jsem musela vzbudit abych mohla pro starsi sjet. Doma hysterak obe, jedna hlad druha nechci spinkat, aby za 10 minut vytuhla jak spalek
uaaaaa
Neměl by někdo tip na fleecem zateplené džíny? Loni a předloni jsem kupovala v Pepcu, ale letos je napřed neměli a pak zavřeli. Velikost 104/110, stahování v pase nutné.
Edit: napadlo mně mrknout na net a koukám jak zjara, Pepco má otevřeno? Jak to?
Mohučanka to asi jen nebudou aktualizovany informace, na matkodiskuzich se brečí, ať udělaj eshop, když maj zavřeno
Zateplený kalhoty jsme měli loni taky z lidlu, v pase byla guma i šňůrka
žluťásek Aha, tak nejenom že nemaj eshop, ale ještě ani neaktualizujou web. Díky.
Jdu mrknout na lidl.
Ešte k tomu Hejnému.
absoltne si teda neviem predstaviť robiť v tejto metóde domáce úlohy, keďže je založená na komunikácii v skupine.
A ako čo sa týka toho, čo sa deti naučia, tak v tom sme mali krásne porovnanie v piatom ročníku, keď časť rodičov dala deti robiť prijímačky na 8-ročné gymple, aby si overili, ako sú na tom deti vedomostne (naša ZŠ je experimentálna) a všetky prešli ako nôž maslom a to aj na elitný matický gympel, kde sa pre deti z bežných škôl robí ročná prípravka na prijímačky, tak naše "Hejného prťata" to dali z fleku bez prípravy.
Ale je fakt, že pani učiteľka, ktorú mali na prvom stupni bola super a kontinuálne sa v tom vzdelávala a niekoľkokrát ročne chodila na školenia, to si nie som istá, či je realizovateľné pre pedag´gov na bežnej ZŠ.
Mohučanka zkus i lindex, kupovala jsem tam ted podsite mansestraky. Mozna maji i zateplene dziny.
Do statistiky - trojclenku umim, protoze kdysi jsme desne jako trida nastvali nasi matikarku a pres Velikonoce nam za trest naparila asi 40 prikladu na trojclenky. Pamatuju se, jak jsem sedela u tety na schodech, vsichni litali venku a ja mastila trojclenky.
Zato jsem na VS mela ze zacatku dost problem pochopit zapis v algoritmu ve tvaru x = x+1. Porad jsem v tom videla tu rovnici, nez mi doslo, ze je to pocitadlo. No, taky by mi to mozna doslo driv, kdybych byla chodila na prednasky ![]()
Kokoska jee to je dobry priklad! ja vidim " pocitadlo" hned, protoze pod "x" si nic nepredstavim, nevidim za nim zadne cislo, proto mi vubec nedavaji smysl rovnice, zato algoritmy ano
viktorka_od splavu vsak za x v rovnici si neni treba predstavovat cislo, klidne krabicku nebo jablko
a ted jsem si vzpomnela na jeden oblibenej:
(x-a).(x-b).(x-c).(x-d).(x-e)......(x-z)=
Jedna známá doučuje matiku středoškoláky a vysokoškoláky. Říkala mi, že s nimi vždycky začne operacemi se zlomky, že za ty roky zjistila, že problém většinou začíná už tam. Takže pokud je tohle pravda, tak si vem, kolik lidí třeba nepochopilo složitější matiku, protože mají zásek někde v prazákladu a kdyby ho neměli, třeba by vůbec nemuseli říkat, že nemají hlavu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.