A do zápisu přidávám, že dcera spala na péřovém polštáři i v kočárku, na přeložené péřové peřince doma v postýlce, a podle Kiedroňové tygřík byl u nás vypínač pláče.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa už som tam pozerala a tieto som vylúčila, lebo sa mi zdalo, že sa musia šmýkať dole. Držia?
711990 starší tiež nosí ešte kotníkové nezateplene,
neprišlo mi zatiaľ až tak zima, ale ak je vonku dlhšie tak mu dávam hrube podkolienky.
Mladší už nosí zimné ale to len preto, že jesenné sú už malé.
A ja vlastne pre staršieho zimné topánky ani nemám (okrem podedenych geoxov ale tie sú tak na Sibír). Vôbec sa mi nechce kupovať, na tú jeho nohu nepasuje snáď nič okrem tých najhnusnejsich Protetik. Striktná BF matka by bola z neho zúfalá, lebo jemu sú aj tie najuzsie bf siroke. V pondelok s ním idem konečne na fyzio kvôli tej jeho chôdzi, veľmi dúfam, že mi dačo odporučí lebo už neviem kde hľadať vhodnú obuv.
A mladší sa mi neskutočne vychádzal na nohách, dnes to má úplne hrozné, mám nasadiť nejakú diétu, ale nikto nevie akú. Ešte podozrievam pančuchy, to by asi lepšie zvládal. Jemu keď nedám niečo jesť, tak sa hodí o zem a vyrobi väčšiu scénu ako starší. Predstava, že toto nebude dva krát denne ale desať krát ![]()
Mrakoplas syn je štíhly, ale gumičkové ho otlacaju, tieto vyhovujú, asi sa kĺžu, ale to všetky
letfenixa a ešte posledná otázka, sorry, že s tým otravujem. Veľkosti ponožiek tam ako sedia? Majú to tam totiž tak zvláštne, že zrovna jeho veľkost neexistuje, tak buď zoberiem číslo až dve menšiu alebo o číslo až dve väčšiu.
Ava Ta je bozi a jako fakt z ni cisi takovej dablik. Mne kdyz deti stvou, tak si vybavim knizku Rosemary ma detatko:-D Proste nevis! Ono to utece jako voda, i s dablem se da vydrzet;-).
Skoda ze nepises vic, jednou za cas to musis napravit. . To kojeni je voser, clovek by dopredu nerekl, ze je na tim neco sloziteho. Ted ma kamaradku mesicni holcicku, a co ji radi detska lekarka a co laktacni poradkyne, fakt nevim, ktera je na vetsi wtf...Desny no, nejlepsi dat na vlastni uvazeni..Ty jo, ja bych uz prvni dite nechtela ani za nic, jednou nohou od blazince z kravin! Hrozny!
Jinak teda dcera dneska strávila celý boží den venku v kožených kotníkových nezateplených (filii) a přežila. Jsou to totiž jedině boty, které momentálně má.
Matka roku, no. Zimní přijdou snad příští týden, a doufám, že jí budou.
Jo a pokud někdo potřebuje dobré termotriko (1. vrstvu), doporučuju Little Angel.
Ony ty deti jsou dost odolne. My dnes absolvovali vyjizdku v kocaru jen v pyzamku (viz prispevek vyse o zapomenute kombineze). Mne byla kosa v perovce, ale dite se celou cestu vesele smalo. Melo teda teply fusak. Porad mi to prijde min trhlé, nez deti v softshellu a cepicich ve 20 stupnich. Ale pripadala jsem si hrozne, fakt jsem se bala a chtela jet rovnou domu.
continuity taky je mi to hrozně nepříjemný, jedna ponožka přes druhou, brrrr. ale já obecně nerada vrstvení, na těch nohou je to ale extra fuj. nedejbože aby vespod byla silonka
žluťásek některý horkokrevný děti (tipuju malýho 711990ku:-) budou mít ty nohy teplý i v keckách, ale zmrzlík holt potřebuje tu izolaci - no a druhá věc aby mu nebyly boty těsný. protože pak ta noha zchladne hned
Gatita tys líčila to pyžamko že už bych chuďátko politovala ale fusak! no to je v pohodě přeci
Gatita ja to nakupovani online kazde blbosti pro dite taky nesnasim. Nejak se mi nechce delat objednavku kvuli jednem poncochacum a pyzamu. A taky nejsem schopna koupit zimni kombinezu do kocaru. Mam doma uz patou, ktera je velikostne mimo a pojede zpatky . Kdyby se aspon mohl clovek spolehnout na velikosti. Kdyz si predstavim ty desitky kombinez, co jsou jen po Praze v zavrenych obchodech, které bych mohla s miminem porovnat a koupit konecne spravnou velikost... Ale zase nachazim veci i na mistech necekanych, ted jsem koupila skvely fleesovy overal v Rosmannovi.
S tema botama pro žluťásek mi přijde, ze učíte orla létat...
bez teplyho svrsku pro mimino jsme jeli o víkendu na výlet, vraceli jsme se z nájezdu na dálnici
muz se teda ptal, jestli to bude fakt potrebovat
to voblikani je strasnej voser, a to se nám v zimnim fusaku přestává vejít v 5 měsících do hlubokého kočáru
ja to nechci videt, až se k tomu ještě pridaj nový boty
PPřesně, a to běhání po Zásilkovnách mě nebaví, kdyby bylo otevřeno, vyšetřila bych si odpoledne a měla nakoupeno.
Zuzuli overal v ross.je dobrej tip! To je v sousedním městě. Já tam tuhle koupila teply leginy do foroty a na obryni Stáňu mi přijdou poněkud ouzký
ty on-line nakupy jsou fakt peklo, ovšem já nikdy nekoupim jen pyzamo a leginy ![]()
Zuzuli My mame nastesti ve meste obchod s eshopem, kde maji snad nasmlouvane vsechny dodavatele a maji tam vsechno:-D. To je uplne super, jako vetsinou jsou to cesky vyrobci, takze design tak 5 let dozadu, ale za to je to kvalitni. Ale uz ted zacinaji mit docela napor, natoz pred Vanoci!
viktorka_od splavu jojo, mam extra horkokrevny dite:) ale teda sem nalomena mu mozna koupit naky zimni boty...:D
Potrefenáhusa tak žluťásek se ptala, tak se jí snažím poradit. My jsme celkem venkovní rodina, s batolata na jsem trávila na horách půlku zimy a to i v mrazech. rozhodně není důvod, aby dítěti hezkém počasí kolem nuly bylo zima. ( Ani teda podle me není nutné, aby mělo troje ponožky). Jenom je podle mě chyba lpět na botách s tenkou podrážkou.
Alespoň jsem se dozvěděla, že si kupuji malé boty
. Akorát mě venku zima nebývá....
711990 záleží jestli plánuješ chodit do sněhu, bude-li nějakej:-) jinak je to fuk
continuity souhlasím, že základ je silná podrážka. V běžné zimě si vystačím s botou typu "kanada" bez zateplení, ale s festovní podrážkou. Taky se myslím, že lpění na měkké ohebné podrážce je v zimě na škodu.
Je mi jasný, že to myslíte dobře, ale vím proč chci měkký ohebný, ačkoliv na 3mm netrvám. On to prostě nosit nebude, neumí v tom chodit, není mu to asi pohodlný, tlačí nebo já nevím proč.
(respektive asi vím, já si po dvou letech v bf už taky neobuju perka, oxfordky, i když se do nich ještě vlezu. Je to velkej rozdíl mít a nemít místo ve špičce)
Loni jsem mu jeden den dala klasický sněhule a on se venku vyzul. Druhej pokus byly nový Superfity od kamarádky, to brečel půl cesty a vrátili jsme se domů.
Ptala jsem se na zimní bf boty, nebo aspoň kompromisy. Určitě takový teplý jsou. Klasickou botu se silnou podrážkou kupovat nebudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí