Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:45

Zarinya jj, hm. Ale koupene uz v lete. V sade s sedivou mikinou.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:58

Zuzuli tak pokud nemusi byt nepromokava, dokonale tepla je vlnena od Engelu, jen trochu drazsi.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:09

žluťásek ja dceri opakovane na zimu kupuji Froddo s koziskem. Nevim jak by malemu sedely ohledne sirky, dcerka ma nozku normalni nebo spis uzsi. Podrazka mi u nich prijde dost flexibilni a kozisek maji i zespoda, akorat maji zpevneni kolem paty. A nejsou moc do snehu, coz ale v Praze myslim nevadi

s bf botama pro dite mame jen jednu zkusenost kdy jsem dala na nadsene recenze a koupila snehule Stonz a to byla naprosta katastrofa. Noha ji v tom litala i kdyz jsem ji to gumickou stahla na max, klouzalo ji to silene, vubec v tom neumela po snehu chodit, mela jsem pocit jakoby mela na nohach jen nejake latkove navleky misto bot. Posunula jsem je pak kamosce aby je zkusila pro svoji dcerku a mela stejnou zkusenost, tak jsem je pal rychle prodala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:22

mnum já mám pocit, že froddo jsou taky bf nebo kompromis. Koukala jsem na ně i na ty ddstep, co zmiňoval někdo výše. Oboje by se mi líbili, bohužel jsou pro syna moc úzké, což bude zřejmě i případ malého žluťáska.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:28

mnum já jsem taky chtěla Froddo a pro dceru jsou moc úzké ale zato úspěšně nosila Stonzy

Edit: froddo jsou moc široké

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:44

Mohučanka no když jsme šlo poprvé v těch Stonzech na nějaký kopec ve sněhu a ona v tom neuměla udělat ani několik kroků za sebou a jen se vztekala, tak jsme měla chuť je hodit někam velmi daleko Nevím, v čem byl problém, třeba jsem jen nepochopila jak se mají správně nasadí

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:51

Evaeva myslím, že se označují jako kompromisní. Já vlastně kupuji jen tento typ bot, aby měly ohebnou

podrážku, ale trochu zpevněný opatek. Se širokou nožkou nemám zkušenost, tak nevím, jak by se do nich vešla...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 09:55

mnum já letos pořádně změřila synovi nohu, když jsem musela nakupovat přes net a upletla jsem si na sebe bič:) Mě se právě nejvíc líbí ty kompromisní, právě kvůli zpevněnému opatku, ale podle uváděných rozměrů byly všechny úzké. On je samozřejmě obuje, ani si nezatěžuje, ale pro vývoj nohy to asi není ideální. Doufám, že se mu to trochu upraví, protože něco vybrat byl fakt porod.

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 10:26

Froddo má dvě řady, jednu kompromis a druhou úplně novou super barefoot. Ty kompromisy měl syn první zimu, byly fajn, ale mezitím už jsme přešli na boty s lepsim tvarem. Nicméně je vůbec neodsuzuju, jsou hezky a kvalitní a pro dítě, co nemá palec dvakrát delší než ostatní prsty, jsou bezva.

Syn je typ vyloženě na ty fare, ty mu sednou jak víte co víte kam už jsem rozhodnutá pro baby bare, prý v příštích dnech budou naskladnovat, tak snad nějaký chytnem. Až na tu cenu vypadaji dobře

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 10:27

Zarinya  ak tiež HM, tak odporúčam dokúpiť menší, tie ich sú obrovské

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 10:32

Neteř (6 let) ujíždí na slizech. K narozeninám jsem koupila nějaký kufřík, byly tam k tomu třpytky a podobný bordel, úspěch veliký. Nějaký nápad, čím by se to dalo ještě vylepšit? Vánoce za dveřmi. Děkuji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 10:43

Mrakoplas ne,neni z hm a ta 56 se mi zdala extremne mala.Je i neco mezi 56 a 62,nikde jsem nic nevidela.

Ja to beru,ze syn mel pri narozeni 52cm,tak nevim jestli se nam nenarodi nejaky mrnous.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 10:52

Malenge dokup k tomu dalsi materiál.

Nebo, moje dítě, co ujíždí na slizech si kupuje za kapesné všelijaké ty inteligentní plastelíny. Pak to různé natahuje při on line výuce, asi místo antistresoveho míčku. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:06

Loni měl syn DDstep, byly super, ale nevyhovoval tvar na jeho nohu. Zrovna vybírám nové a váhám s koziskem nebo bez, bude to mít na "městskou" zimu, do sněhu nebo na zahradu atd. má zateplene echt sněhule.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:06

continuity asi jo, viď? Teď jsem potkala kilovku super růžového slizu. Já tomu vůbec nerozumím a nechci do toho zabředat, tak mě jen napadlo, jestli neexistuje něco, po čem každý slizař touží. Takže asi ne, koupím sadu třpytek a tak, vyřešeno, díky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:25

Zarinya nic mezi 56 a 62 není:) kdy se má vnouče narodit? Já osobně bych koupila kombinézu 62, pokud čekáte spíš větší miminko. Novorozenci je jedno, že má rukávy a nohavice o pár centimetrů delší, stejně v tom bude v kočárku hlavně spát. Na novorozence osobně doporučuji takové, co jim jdou přehnout ťapky i rukavice přes nebo to mají rovnou zašité, nemusíš pak řešit rukavice nebo ponožky.

Offline letolet
754 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:26

Malenge každý slizař touží vyrobit si vlastní sliz sám. Padlo do toho několik litrů pracího gelu, pěn na holení, lepidel... vše samozřejmě s odůvodněním, jak strašně ušetříme, když jim nemusím kupovat hotový. Takže kýbl růžového slizu bych klidně věnovala. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:31

Evaeva ja uz ji koupila a je to kombinezka s tapkama.Narodit by se mel ke konci ledna.

Prave,ze ta 56 se mi zda dost prtava.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:33

Evaeva na fotce to vypada obri

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 11:37

Pobavilo mě zaslaný video... kterak "protější" děda u příležitosti svých 80. narozenin vzal zřítelnici na oslavu do větrnýho tunelu a zalítali si oba

Obávám se, jestli mi sem zřítelnici pošlou na vánoční prázdniny, že jí tady nebudu moct nabídnout žádnou kratochvíli, sakrapráce. Z jediný atrakce, takto vycházek s čoklem, bude určitě radostí bez sebe