Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:07

Zuzuli presne, je to desne neefektivni. Nejhorsi jsou pro me ty drobnosti, kde mi prijde nesmyslne je objednavat samotne, tak porad hledam, kde k tomu co maji  dalsiho. Nejsem hromadic, tak nechci zbytecne veci a hrozne u toho trpim. S kombinezou te lituju. Nemate nejakou lokalni fb skupinu matek? Na te nasi se mi ted podarilo venovat par veci a kdyz jsem shanela ksiry do kocaru, nabidky se jen hrnuly. Moc me to potesilo.Asi si takhle výběr sve idealni kombinezy nepredstavujes, ale kdyz je vsude zavreno...

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:18

Gatita ja uz mela doma dva nove fleesove overaly, ty jsem vracela, pak jsem koupila novou kombinezu, tez nesedla, a ted za sebou dve bazarove... Posledni nakup dopadl takhle. Jako chtela jsem, aby mela rezervu, ale ne tolik  obleceni, co ma na sobe, je 68 z hm, kombineza 74 z reserved. Ted jsem koupila ten overal v rosmannovi, vejde se ji pod nej jeste svetr, tak snad s tim chvili vydrzime.

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:28

Potrefenáhusa ten overal mi prijde dost siroky, ale ja mam drobka, kteremu bude pristi tyden sedm mesicu a ma sest kilo,tak to asi uplne neposoudim. Vzala jsem ho ve velikosti 74/80.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:30

Zuzuli To je drobecek. Ja mela taky takové kralicky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:40

žluťásek on je prostě problém koupit cokoliv mezi, buď dělají tenké slupky nebo tvrdou úzkou botu. Synovi je teda jedno, co nosí, do sněhu má normální sněhule z Lidlu a nijak mu nevadí. Třeba u gumaků se mi kolikrát stalo, že je nosil o dvě čísla menší a bylo mu to jedno. Ale mě na tom záleží, má problémy s klenbou a já chci, aby se to ideálně podařilo odstranit. Jasně, že v zimě toho venku moc nenachodí, ale doma ještě míň, někde si tu nohu procvičovat musí.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:43

Zuzuli to je krásný dítě  našemu je příští tyden měsíců pět, naposledy měla ve 4 měsících 7 kilo...74/80 bych taky kupovala

ji sem teda taky na chvíli dam, v cernym fusaku už strka nohy přes rantl kočáru, nám by asi nepomoh ani starej velkej kocar 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:45

Zuzuli ja vidim jen to nadherne dite

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:46

Zuzuli jeej

Tá fotka mi pripomenula ako som mala na prvého nachystaný overal 62 na cestu z porodnice, že nech ma rezervu. Haha. Mal 48cm. Neviem či je vidieť, kde má nohy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:46

Potrefenáhusa to je dobrý skřítek

Podle mě to těm dětem těsnější nevadí, zvlášť pokud v kočárku nespí. Když bude potřebovat, nožičky si skrčí. Mladší si takhle zvedal nohy nahoru, i když měl místa dost.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:48

Potrefenáhusa tá už je veľká

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 21. listopadu 2020 23:58

Mrakoplas myslim, ze tam vidim pokrcenou nozku v rozkroku

Potrefenáhusa na te horni fotce je v tom oblecku jako skritecek z pohadky

Nase mala v kocaru mela jeste rezervu, ale stejne se v pul roce prestehovala do sportaku, ten jde nastesti dat uplne do lehu, lezet na zadech v korbe a nevidet ven, ji velmi rozcilovalo

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 00:17

Zuzuli nás starší měl 44 cm, narodil se na začátku zimy, takže tak, jak to je na tvé fotce, mu byly i ty nejmenší overaly a kombinézy. Ale neřešila jsem to, prostě jsem ho do toho zapnula, co na tom, že měl nožky v jedné nohavici nebo nad rozkrokem. Dokud ležel, byla to prostě jen hřejivá vrstva. V sedmi měsících už by bylo fajn mít nohy v nohavicích a ruce v rukávech

Jinak mě ty online nákupy taky derou, od těch velikostí 110/116 ty věci totiž začínají být citelně dražší, takže tam váhám ještě víc než u těch miminkovských.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 00:57

Potrefenáhusa 

Naše konzumující hysterka je v roce a půl naprosto okouzlující holčička. Hází úsměvy, je hrozně na chlapy, zpívá, tancuje, nechce se přebalovat... Když se jí chce, vystřihne excelentní čůrání nebo kakání do nočníku, ale většinou se jí nechce. A když ji to chytne, začne mlátit hlavou o podlahu, do nábytku, vlastně do čehokoliv. Nestačím se divit.

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 05:49

žluťásek ja jsem dceri koupila na zimu DDstep. Jsou ohebny, kožíšek vevnitř taky mají. Včera v nich sedela na pisku a nožičky studený nemela. Jen teda dceři je rok, tak nevím, jaký mají vyber ve větších velikostech. V BF jsem "nováček", tak ani nevím, jak jsou na tom s kvalitou. Okopírovala jsem je od známé, mě hrozně nebaví tyhle věci studovat...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 07:36

Zuzuli Tyhle teple kombinézy mají v Tescu  Jsk kvalitní neposoudim, nakonec jsem pro mimino žádnou nekoupila. Usoudila jsem, že se obejdeme bez toho. Ale neměl by tam být problém vyzkoušet velikost

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 07:58

MPLee tam jsem uz byla, asi pred tremi tydny a meli strasne vyprodane velikosti,tak jsem nevybrala. Ae nechavam si to jako dalsi moznost, treba znovu naskladnili. Na male miminko bych ji taky nekupovala, nacpala bych ho do tepleho fusaku az po krk, ale na tu moji zvedavou zizalu, co si nutne musi v kocare s necim hrat a cpat si to do pusy, takze potrebuje volne ruce, a kazdou chvili chce z kocaru vyndat ven, je uz zase zbytecny fusak. Predevcirem jsme byli na prochazce s muzem, vzali jsme kocar a bohuzel nechali doma satek... Po kratkem sloficku v kocarku nam mala vysvetlila, ze na kocar dnes nema naladu, a po zbytek cesty jsme se stridali v neseni v naruci a tlaceni prazdneho kocaru proto potrebuje teplou kombinezu (a my nezapominat doma nosici pomucky) 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:22

Mrakoplas neotravujes vôbec, veru majú teraz len veľké veľkosti, syn má topánky 26 a tie ponožky má 23-26, čo tam teraz vôbec nemajú, nosil ich aj vlani a to mu boli ešte veľké. Našťastie mám v zálohe aj 27-30 v skrini.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:32

letfenixa vďaka,ja už som včera čosi objednala, zobrala som radšej vacsie, keď tak budú o rok. Škoda,že tam majú vo všetkom tak prebrate veľkosti.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:41

Zuzuli

a ty teplacky s beruskama ach.....krasny.HM pises?

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 08:43
Reakce na Mrakoplas:

Zuzuli jeej

Tá fotka mi pripomenula ako som mala na prvého nachystaný overal 62 na cestu z porodnice, že nech ma rezervu. Haha. Mal 48cm. Neviem či je vidieť, kde má nohy

​jej taky sem pro maleho koupila 62.