Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 12:35

Moje frustrace z oblečení prave dostoupila vrcholu, dostali jsme merino kuklu manymonths velikost do 12 měsíců a já ji to vůbec nepretahnu přes hlavu, jako co se divím s percentilem hlavy 88 a otcem, co chodil půlku vojny bez pokrývky hlavy, než se na nej podařilo něco sehnat

(Pepíčku, nemáš velkou hlavu, tak jdi a prines do cepicky 10 kilo brambor)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 12:57

Chtela bych koupit po netu detske nausnice, z chirurgicke oceli. Nevite, kde maji velky vyber? Jde mi spis o to, aby meli vyber ze zapinani a ty nausnicky byly fakt detske. Estetiku tolik neresim. Velke male az ctvrte nausnice sedi a neztraci je!

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:01

žluťásek dnes je asi pyžamkový den, dcera se převlékala nějak kolem 11

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:02

Zarinya jasne, dobre si kúpila. To len tie HM overaly su fakt veľké.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:04

Potrefenáhusa syn má tiež veľkú hlavu, zachraňuje nás strikujuca babka

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:05

Pinot Noir do školky už od října nechodi, vstáváme kdy chcem :)

Já nemám na jakýkoliv režim morál, nechci to ani po něm. Jedině dodržujeme plus mínus odchod do postele večer kolem osmé.

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:11

žluťásek tak ten spánek můžu jen závidět, před půl desátou neusne a vstává před sedmou, mladší mezi pátou a šestou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:12

Pinot Noir my třeba režim dodržujeme, ale bohužel úplně neodpovídá tomu školkovému, zatím to teda nemusíme řešit. Ale celý tenhle týden kluci vstávají před osmou, to bysme školku nestihli. My teda máme rádi "líná" dopoledne, jak nikam nemusím, je někdy těžké se k něčemu dokopat. Což je teď v zimě blbé, když odpoledne po spaní už je skoro tma.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:14

Evaeva U nas line dopoledne znamena, ze deti rvou:-F. Jak je nevykopu dopoledne a odpoledne aspon na chvilku ven, tak se vubec nezklidnej! Ted o vikendu jak uderila zima je pomalu dele oblikam nez jsme venku, ale ony fakt doma hrozne prudej, potrebujou ten cas nejak predelit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:17

Karja my než se nasnídáme, je devět. Taky se snažím je dopoledne dostat ven, odpoledne už je brzo tma. Ale když mám ještě uvařit, tak to sotva stihneme, do dvanácti abysme byli doma, jinak mladší usíná v kočárku. Kluci bývají dopoledne v pohodě, horší to bývá odpoledne, nejlepší by bylo být venku až do večeře, no.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:21

letfenixa to ted take resim, syn ma hranicni velikost kolem 104 cm. A ta v rade dalsi velikost mu je prave hrozne nepohodlna. U tricek a mikin je to fuk, nektere teplaky jdou ohrnout a do pasu gumu, ale pitome je to u outdooroveho obleceni, to moc upravit nejde. Syn je v tom pak neohrabany a nesnese to.

Ted jsem shanela veci na hory. To je dvojnasobny opruz, protoze je na 90% nebude potrebovat, ale mit je s sebou musime. Nekteri vyrobci maji v cislovani trochu rezervu, tak jsem mu koupila z druhe ruky "vetsi" stoctyrku. V breznu mu holt uz nebude. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:24

Pinot Noir my teď oba dopoledne pracujeme z domova, tak jsem syna přestala dávat odpoledne spát, abych ho odpol mohla vzít ven ještě za světla. A jak nespí odpoledne, je večer většinou už úplně hotovej. Asi by to zalomil klidně v sedm. Někdy naopak je svěží, tak si dlouho čteme nebo hrajem hry, to usíná třeba až po půl deváté. Ale plus minus kolem osmé většinou spí. Ráno vstává mezi 7 a 8, jak kdy. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:27

Mohučanka já jsem právě zjistila, že máme osm pyžam a je to málo máme ho na jedno použití, většinou je v něm celý dopoledne a pak jde rovnou do špíny. Mně je to popravde úplně fuk, hlavně když si hraje a můžu něco udělat. Nucenim k prevlikani bych ho akorát podrazdila :) 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:36

žluťásek ty jo, on by ještě odpoledne spal? Tak to je fakt úplně jinej živočisnej druh než ti naši nespavci!

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:38

Zuzuli A na kombinézy Tchibo ses dívala? Bývaly o něco větší, ale dceři je skoro 12, tak nemám moc aktuální informace, jak sedí miminkovské velikosti. Třeba tahle nebo tahle?

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:41

letfenixa Gatita Ríša nějak skokově vyrostl, takže co vyrostl ze 104, normálně mu sedí to dvojčíslo 110/116. Teda trika, mikiny a bundy. Kalhoty nevedeme, pasující jsem nenašla, tepláky a outdoor mu sedí to Kukadloo a jako náhradní má ve školce v pytli tepláky z Pepca s navlečenou dodatečnou gumou, hezky to nevypadá, ale na ležení v záloze to stačí. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:51

Pinot Noir asi ne každej den, ale určitě rád. Ale jak usne odpoledne, spí dlouho, dvě, i tři hodiny. To bychom se nedostali nikdy za světla ven. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 13:53

Jo a velmi mohu doporučit ty softshellky yháček. Koupila jsem dvoje zimní a jsou moc fajn. Jiný kalhoty teď vůbec nenosí, klidně jsem mohla vzít troje. Ale na střídačku zatím stačí. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 14:02
Reakce na Pinot Noir:

žluťásek ty jo, on by ještě odpoledne spal? Tak to je fakt úplně jinej živočisnej druh než ti naši nespavci!

​že jo? Starší dcerka přestala přes den spát tak ve 2 a čtvrt, občas usnula ve školce a to bylo večer peklo, řádila pak do 11. Nyní vstává tak 7-7:30 a usíná večer v 9:30-10, poté další hodinu až dvě uspávám miminko. Kolikrát si říkám, jakou bychom s mužem měli pohodu a tisíckrát kvalitnější život, mít děti co usínají v nějakou normální dobu... A kolik bych toho stihla! 

Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. listopadu 2020 14:11

mnum uf, tak to nemáš teda lehké. Mladší naštěstí usíná rychle a o chvilku dřív než starší, sice si to vybírá nad ránem, ale aspoň ten pozdní večer patří jen dospělým.