faustefra uff, pořád jsem na to myslela, jestli je chlapeček v pořádku. To jsou hrozný chvíle. Jsem ráda, že to dobře dopadlo.
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa dobrá si
prosím ta a ilegálne doučovanie matematiky, čo to je???? To je nejaký oxymoron, nie ![]()
faustefra vďakabohu, že je chlapec v poriadku. To zanedbanie starostlivosti dúfam, že tiež dobre dopadne, je to celkom drsné. Ja keď si predstavím, že moja malá si strčila vonku nejakú neznámu bobulu do pusy, a to som bola pri nej a dávala pozor...našťastie sa mi ju podarilo ju vybrať pred tým, ako ju rozhrýzla, ale bola som celkom vyplašená ešte pár hodín
betsey tak si ma inšpirovala a kým syn spí, povesala som dve práčky a vypočítala test na ilegálne doučovanie MAT pre deviatakov
Taky jsem měla na dobu spánku velké plány... Ale přepadly mě nějaké zažívací obtíže, takže jsem nakonec taky usnula. Je to super, muž je od včerejška do pátku na služebce, ještě dopoledne jsem si pochvalovala, jak nám to hezky šlape. Takže zítra večer to vidím na vlákno Vinárna, ve čtvrtek Pajzl a kdyby tu bylo i Uzavřené oddělení, v pátek odpoledne byste mě našli tam!
My očkujeme zhruba po měsíci, začali jsme asi v osmi týdnech. Priorix dostane syn v lednu, tj. v 15m, teď dostal přednost nimerix. Ale nastala u nás "vtipná" situace, starší je naočkovaný bexerem, mladší nimerixem. Budeme to muset dorovnat:)
faustefra pořád nad tím kroutím hlavou- neměla jsem nejmenší ponětí, že je vistárie tak moc jedovatá. A taky držím palce mamince, aby se z toho nahlášení vymotala rychle a bezbolestně. Jestli ošetřující lékař z nějakého důvodu takový incident hlásit "musí", dovedu si představit, že to byl z horlivosti začínající bezdětný jedinec, který nemá ahnung, co je to starat se o dítě/děti se vším všudy.
betsey majú v distancnom rozvrhu 4 hodiny matiky a viac ich nemám zaťažovať, tak v deň, keď sme bez MAT, si samostatne rátajú testovanie a ja im posielam správne riešenia
letfenixa to Pritul si ma s tucniakom som kupila synovcovi na Vianoce pred dvomi rokmi, cita ju rad doteraz, bude mat styri roky. Dnes som v knihkupectve videla aj dalsi diel s macickou.
dorota o, ten som ešte nevidela
A tieto dvojknihy poznáte? Kozliatka. Z jednej strany jedna rozprávka, z opačnej ďalšia. Sú aj krásne ilustrovane. Prvé sme mali Janko Hraško/ O Janickovi, potom Vajce na vandrovke/Tri prasiatka ale najlepšie sú tie kozliatka, hlavne rozprávka o poslusných, na vlkovych pesničkách sa dobre bavíme :) Vyšli aj v češtine.
Odkdy vasi pediatri dorporucuji kravske mleko? Premyslim, ze az se dostaneme z toho zacovidovani nebo co to mame, tak musim zmenit ty nase uspavaci ,,ritualy,,. Seknout s kojenim je jedna z doprovodnych variant, ale dcera ty sunary vubec nebere ani ty mlecne kase, tady je jedina moznost mliko, to ji chutna, kdyz ho ukradne segre, rada si ho da.
Mrakoplas tie mame a rozpravka o poslusnych kozliatkach je uplne skvela, velmi vtipna. Pesnicky tiez frcia: Vitamin Buu, dudlaj dudlaj duu... ![]()
Karja a co kefír? Ten by jí nechutnal? Já jsem shodou okolností asi právě odstavila, ale ty tři cucnutí řešit nebudu. Starší se odstavil asi v 14m, taky žádný sunar nechtěl, normální mlíko jsem mu dala až v 18m, on měl jako mimino ekzémy, tak jsem se toho bála. Nešlo by případně to kojení posunout tak, aby nebylo přímo před spaním? Jestli je teda problém tohle.
faustefra Díky za info, uf, tak to dobře dopadlo. Myslím, že i pro rodiče to nakonec dopadne dobře, ale je to stres.
Karja myslím od roku, asi jak kdo
Evaeva Ja si prave myslim, ze ona uz ma jen tak tri cucy, ze uz to k nicemu neni a neni syta.
Karja on to měl už jen jako rituál, včera jsem zapomněla a nic neříkal, dneska taky ne. Myslíš, že se budí v noci hlady nebo kdy není sytá?
Karja já přestala kojit v 13m, UM taky nechtěla, tak doktorka říkala že mám zkusit kravske.
Karja po roce už můžeš dávat kravské plnotučné mléko, když nechceš dávat formule. Dobré je ho kombinovat se zakysanými mléčnými výrobky a tvrdými sýry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí