Mohučanka a) se najde, až přijdete od doktora, neboj a za b) má všechno v kartě, ne? Já bych se nebála, myslela jsem, že ta knížka je jen pro tebe...
Vše o těhotenství a dětech
a) ![]()
b) jo, určitě má, ale vždycky jsem ji měla s sebou, sestřička si ji vzala, zapsali tam míry váhy a vrátili...Rozhoupala jsem se konečně na toho meningokoka, chci tam volat, a nemám průkazku ![]()
Gatita ty biblioboxy jsou hrozne nákladná věc a strčit to jen tak do krabice před knihovnu nejde, protože kdo by odpovídal za ztraceni nebo zničení.
Ale máš samozřejmě pravdu a můžu se na to zkusit zeptat, jestli by s tím nemohli něco provést.
U nás se počítá hned u vchodu, takže se lidi nikde nehoufujou a když už, tak venku.
Já tu bohnickou knihovnu neznám, to je tak malinká, že tam může být jen jen? Uff
Mohučanka já takhle vloni volala na poslední chvíli, že jsem ztratila potvrzeni o zdrav.způsobilosti dítěte (na tábory a školy v přírodě), sestra mi vystavila kopii a když jsem ji ukládala do desek, tak mi vypadl originál ![]()
Mohučanka Náš pediatr má v ceníku vyhotovení kopie tohohle průkazu, takže si myslím, že ta ztráta není tak neobvyklá. Prostě bych to sestřičce při objednání řekla a ona nějaké řešení mít bude :o)
Mohučanka mala dnes dostala druhou davku bexsera a starsi prvni. Statecna byla teda fest, protoze prvni sla na radu mala a to byl teda jekot, ale po peti minutach uz o nicem nevedela:) stejne je to s tim ockovanim vtipne, mala mela dostat posledni hexu, ale vymenila jsem to za druhe bex. a mudr hned ze teda za 2 tydny pichnem tu hexu. Tak jsem ji jenom oznamila ze teda v unoru jsme tam jak na koni. A ona ze teda ale nestihnem do 18 mesicu priorix. Rikam tak nestihnem, tak ho bude mit pozdeji holt. A ona jen tak rezignovane no co mam s vama delat. Me nevadi ockovani jako takove, prootoze holky maji bud zadne nebo male reakce (ted klepu na drevo), ale vadi mi ta casova souslednost.
Mohučanka mne sa na ten preukaz v taške vyliala voda, sestrička v pohode vystavila nový, myslím, že sa im to stáva :)
rasaNori tak to jsou obě nezivé vakcíny, měsíc bude stačit určitě, pokud to nechceš hrotit.
Já bych o ten priorix docela stala, pokud chceš s malou do kolektivu. Sice se ty spalničky vlivem těch protiepidemickych opatření trochu zklidnily, ale náhoda je blbec.
žluťásek jeden ven, jeden dovnitr. Vubec to neodsypalo. Uvnitr je to pritom docela velke. Ja vim, ze biblioboxy nejsou jen tak, ze to musi byt vpodstate trezor a ze se vzdycky najde nekdo, kdo tvrdi, ze vratil, ale nevratil... Ale byla to fakt hruza. Jestli jsem nedostala koronu tam, tak nikde. Jeste me napadl nejaky system listecku hned venku u vstupu do budovy. Byli tam hlavne duchodci a matky s kocary, vyjedou vytahem nahoru a tam je to past. Nemyslela jsem to jako zehrani na mkp, jen bych moc stala o zlepseni.
continuity no presne, musim rict, ze zrovna na priorix sem se dost "tesila", protoze to je dost potreba. Jako jasne meningokok taky, ale my sme to teda stihli uplne v pohode i s odstupama.
rasaNori ja som to asi nepochopila ale prečo ti vadí tá naslednost?
Mrakoplas aj na Slovensku také máme?
Pre malých čitateľov mám tip: Spinkaj malý ježko a Pritul si ma (tam je tučniak), krásne leporela s pokynmi (fukni na ježka v listii)
Mrakoplas ze chtela dneska dat najednou hexu a bexsero, a kdyz ne najednou, tak podle ni odstup 2 tydny mezi jednotlivyma vakcinama staci...
continuity vsak pujde na mmr, jen ne tak blizko jak by si mudr prala.
rasaNori my ockujeme po dvou tydnech. Ale teda mame posunute ockovani, trvala jsem na tom, ze ockujem podle korigovaneho veku,i kdyz doktorka korigovat nechtela.
Tak jak jsme doma, zacinam si vystrilet drobne darky nasysleny k jezisku a narozkam...Takze ted mi chybi k narozeninam!! Ach jo, mela jsem radost, ze to mam z krku,nevim co, uz se mi nechce ani prohanet ta ppl. Nuc.
Dcera taky měla posunuté očkování. Já o tom vím prdlajz, ale doktorka má pravidlo, že očkuje od 5 kil, takže napřed se doháněla váha a pak se začalo očkovat. Pak už to šlo podle kalendáře, ale jestli to bylo po 14 dnech nebo po měsíci, to už nevím.
Podívala bych se do průkazu, ale...![]()
rasaNori nase doktorka tam měla minule někoho na praxi a rikala mu, ze u bexsera není uvedeny, ze by se mohlo dávat v kombinaci (narozdíl od hexy, ke který jsme dostali rotarix)
rasaNori ale ono se to fakt takto očkovat může, po 14 dnech je interval pro neživé vakcíny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí