Evaeva Jj, tak ona dost casto nemuze usnout a nebo usne a pak ma takove bdele dvouhodinovky pred pulnoci.
mnum Dekuji, moje doktorka doporucuje od dvou let, ale letmo jsem zaslechla, ze lze uz od roka, tak jsem rada, ze se mam kde zeptat;-).
Karja aha, no to je blbý. Akorát se trochu bojím, že to mlíko nepomůže. Ale chápu, že to chceš vyzkoušet.
Karja no a nechceš jí spíš začít dávat normálně večeři? (bez ohledu na ne/kojení)
Prosimvas jak se odstavujou deti?:D a hlavne takovy ty extra sapajici se po mame? Nevyplati se mi pockat nez pujde do skoly a prestane ho to bavit?:D
viktorka_od splavu Ja ji veceri davam;-)
711990 Hahahaha, na me se taky hrozne sape, ale jen v noci, ona podle me uz zapomnela, ze se da kojit ve dne:-D. Myslim, ze ti tu poradi, dat ho na vikend tatinkovi. Ale to u nas nejde, to by byly z deti pulsirotci.
Karja tak já nejsem obvoďák ani odborník na výživu dětí, ale co si ještě z pediatrie pamatuji, kravské mléko se nemá dávat do roka kvůli vysokému obsahu bílkovin a minerálů, které zatěžují kojenecké ledviny a můžou způsobit predispozici k vysokému tlaku v budoucnu. Také kravské mléko má hůř vstřebatelné železo a nedostatek vit. D. Takže pestrá strava a mléka tak 250-300ml denně, nenahrazovat tím jídla - možná to je důvod, proč to vaše dr. doporučuje až v pozdějším věku, že ty mrňata roční té mléčné stravy přijímají ještě poměrně dost a jsou v rychlém růstu, a mohly by být ochuzeny o živiny, kdyby měly třeba 3x denně láhev mléka na úkor jiného jídla.
Karja no že píšeš že není sytá:-) pokud se nadlábne dostatečně tak by to cucnutí nemělo hrát roli? každopádně pokud máš dojem že to jakkoliv prospěje uspávání a spánku (já jsem o tom dost silně přesvědčená z vlastní zkušenosti že jo), moc bych nad tím nedumala, akorát bych to realizovala mimo jiné stresující záležitosti, nemoci a podobný..
Karja no presne, v noci se koji co dve hodiny
pres den teda obcas taky, ale ty noci sou drsny.
Prosimvas jak se odstavujou deti?:D a hlavne takovy ty extra sapajici se po mame? Nevyplati se mi pockat nez pujde do skoly a prestane ho to bavit?:D
blbě
matka s tím musí být hlavně sama psychicky srovnána a pak to vydržet a stát si za tím. Dceru jsem z nočního kojení odstavila v 16 měsících, protože dříve jsem se bála, a nakonec jsem si říkala, jaká jsem byla hloupá že jsem tolik otálela, z buzení se á 1-2 hodiny začala spát celou noc
711990 anebo počkat do samoodstavu, ten údajně přichází kolem 5 let ![]()
blbě
matka s tím musí být hlavně sama psychicky srovnána a pak to vydržet a stát si za tím. Dceru jsem z nočního kojení odstavila v 16 měsících, protože dříve jsem se bála, a nakonec jsem si říkala, jaká jsem byla hloupá že jsem tolik otálela, z buzení se á 1-2 hodiny začala spát celou noc
![]()
mnum tak dobry, uz jen 3.5 roku![]()
711990 to dáš ![]()
![]()
Pinot Noir faustefra Dák za tipy, mrknu.
mnum Jo, tak mlikem si nahrazuje jidlo velkamala. Ta mliko uplne miluje, takze prave odbejva snidani a veceri a chce to mliko, obcas si ho vybreci odpoledne...ale tak od dvou let ho vypije tak 300ml nekdy 400ml, tak to snad neni moc. Me teda nikdy predtim ani nenapadlo, ze se da mleka vypit moc, az teda na nejake extremy.
Dneska přišla zpráva od paní učitelky, že dítě krade dětem svačiny
Je mi to úplně jasné, je to děsný žrout a cizí svačina je lepší, protože třeba rohlík s nutelou mu dávat odmítám. Dítě teda tvrdí, že se zeptá než tu cizí svačinu sní, případně ji vyhandluje třeba za místo ve frontě, ale stejně ![]()
letfenixa Volá sa Poď sa so mnou hrať https://www.martinus.sk/?uItem=750869.
711990 starší se odstavil sám, když jsem otěhotněla, fakt snad v ten samý den;) Pokud s tím budeš chtít něco dělat, bude to bolet, si myslím. Švagrová měla takovou přísavku, synovec se budil každou hodinu. Ten se nakonec odstavil sám, ale i tak několik nocí prořval.
viktorka_od splavu proto karje píšu, že to podle mě nezabere. Nemyslím si, že je za tím hlad.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.