Jos to jo, ale některé jsou v místech mezi zuby dost placaté, zatímco Bibs kulatý.
Vše o těhotenství a dětech
711990 mladší stále pýta dva krát za noc mlieko a vypije 2x150ml, už ma to pekne štve, viem, že sám sa neoduci ale on vrieska na celý dom a s tými našimi susedmi sa ho tiež neodvazujem oducit. Ešte chodíme k sestre na chatu do Nízkych Tatier, tam je naokolo kľud, rozmýšľala som, že ho tam pôjdem oducit
. Ale zas nie je to akútne, kvôli korone je všetko zatvorené a my so sambom nemáme večer kam vyraziť. Až keď budeme potrebovať postrážiť od mamy, budem musieť zasiahnuť. A žrút je to tiež dobrý, zmasti toho za deň viac ako starší.
Pinot Noir stačí do siedmej ![]()
![]()
Mrakoplas to by šlo, to už je stejně světlo i teď v zimě ![]()
Náš skončil s nočním mlíkem asi před deseti dny, takže v 17 měsících. Nedělala jsem pro to nic. Ono se to vždycky nakonec zlomí ;)
Ounz na Burtona jsem uplne zapomnela! Zrovna tuhle neznam...ale myslim, ze memu petiletemu by to prislo asi trochu moc strasidelny. On nechtel ani toho Grinche videt po precteni knizky ve filmu (ja byla rada, pac ten film mi prisel desne uřvaný a pitvorný), prisla mu tam ta postavicka desiva. Kazdopadne dobry tip napriste.
Prosim, z ktereho roku byl ten adventni kalendar CT se zpivajicimi zviratky? A dalo by se to jeste nekde najit?
Potrefenáhusa no to je jasný že člověk dělá co jde, ale nebrala bych to jako nějakou lepší variantu, sebrat prs a vrazit dudl je sice relevantní a účelné, ale podstatu - že je uklidnění závislé na něčem zvnějšku - to nijak nemění
Ja jsem dceři dávala v noci flašku určitě ještě v 18 měsících, pokud se vzbudila, což bylo tak 9 nocí z 10. Ona měla fakt hlad, a jak byla hubená, tak jsem to nechala být. Vždycky během 5 minut flašku vysála, zafuněla a spala dál. Pak jednou začala ten dudlik jen žužlat a pila asi čtvrt hodiny, tak jsem jí příště dala jen vodu, a od té doby se přestala budit.
Ounz s brečícím dítkem souhlas, ale sušička hlučí?:-O
Mohučanka přesně. Mně tu někdo psal už před pár měsíci, že roční dítě jíst v noci nepotřebuje a že je to zlozvyk, ale nemyslím si. Ještě v těch 17 měsících vypil, co vypil, vdechl! v noci 200 ml mlíka, to byl normální hlad.
Kokoska https://decko.ceskatelevize.cz/hry/volani-divociny
Evaeva je, to je ono! Moc děkuju! Zítra jdu hlídat, tak pustím zvířátka.
Pinot Noir no zlozvyk to je určitě, tak jak jsi psala že v noci se ne.. vyměšuje, tak se v noci ani nejí. prostě pokud potřebuje tolik kalorií, měl by je zvládnout přijmout přes den. jasný že to může každý dítě i rodič řešit podle potřeby, jen když to někomu nevyhovuje tak není žádný "zdravotní" nebo jak to říct.. důvod to nezměnit. malá miminka ty kalorie přijmout za polovinu dne nedokážou, ale větší dítě už ano, když nechce můžeš to tolerovat, nebo ne. obojí je ok
viktorka_od splavu jenomže on jedl přes den vždycky dobře, sní víc než ten čtyřletý. A několik měsíců se budil mezi třetí - čtvrtou, hodinu prudil, než se vykadil, a prudil by dál, ale pokud dostal flašku, vypil dvě deci mlíka, a usnul. Jako nevím, čím jiným, než hladem to vysvětlit. A ta hranice roku, to určil kdo? Vždyť někteří od devíti měsíců chodí a někteří začnou až v roce a půl a někteří mluví, než jim je rok, a jiní až skoro ve třech letech, tak proč by hlad v noci měl úderem jednoho roku skončit u všech?
Pinot Noir nevím o roce já nic nepsala. leda ve smyslu že v roce už to nemůže mít zdravotní opodstatnění. u těch miminek je hranice 4 měsíce (a určitá váha ale tu zpaměti nevím)
ještě abych to teda upřesnila tak tím hladem nemyslím "pocit hladu" - to mají i žraví dospělí že se v noci vzbudí a běží k lednici:-)) mám na mysli skutečné strádání nedostatkem potravy - a tím fakt normálně živené děti ani dospělí tím že v noci spí a nejedí trpět nemůžou, to fyzicky není možné
viktorka_od splavu v tehotenstve je!
Mrakoplas já to měla při kojení (ze začátku), normálně jsem měla v nočním stolku piškoty:)
Evaeva to tiež, chodila som si odhryzavat z bochníka chleba
. Tak šialený hlad som snáď nikdy nemala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí