Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:44

Karja když je to v deset, tak je to splnění plánu! My měli dneska takový normální den, tj. školičku a plavání dopoledne, normálně mě to vůbec neunavilo, právě naopak. Dokonce jsem staršího vzala ven, místo poledního klidu. To placatění se doma bez jasného rozvrhu mě nějak vyčerpává. Takže zase za dva měsíce:)

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:47
Reakce na Karja:

Ja si treba nekdy v deset rano reknu ,,ty jo, tak dneska jsme vycistili zuby, procesali vlasy a snidala,, a reknu si ,,dobry, dost dobry,,. Proste veci, co by mely byt tak nejak automaticky, ale ja je mam za nadstandardni splneni planu:-D

​hele, ale to je dobrý, ne? 
Já ty cíle taky nemám úplně vysoký :-)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:50
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Vid, ja uplne vidim, jak me tam ty ucitelky pomluvej! 

​no, to mě právě nikdy nenapadlo dokud jsem dočasně nepobývala mimo město. a fakt místní kámošky řešily kam dítě umístí ne podle vzdálenosti/obsazenosti/kamarádů dítka, ale podle toho, jestli tam je učitelka která se zná s jejich rodiči nebo se sousedy a podobně. no čučela sem jak puk

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:50

Potrefenáhusa dobrý je, když večer jsou zachovány životní funkce všech zúčastněných. Všechno ostatní je nadstavba

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:51

Potrefenáhusa No jasneze je to dobry, ale ja seje div nepoplacavam po rameni, ze jakoze husty!!! A u nekoho je to pritom takova automaticka pulhodinka! Ale vis co, clovek se musi naucit byt vdecnej za malickosti, treba tento tyden dcera uz dvakrat snedla polivku, to bylo tak hezky, malem jsem se rozbrecela:-D

49376 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:51
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:53

Karja já jsem taky vděčná za takovéhle maličkosti. Kolikrát večer říkám muži, jak to byl fajn den a on nevěří svým uším.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:56

Béééé... hnula mi žlučí moje nejlepší snacha! 

To se tak motám po Andělu a čert mi nakukal abych vlezla do Benettonu. Tam roztomilý malý péřovky... ťuťuňuňu! růžový i modrý. A slevy poloviční. Tak protože si pamatuju, jak chudák malá Adéla strašně zuřila minulou vycházku, byvše navlečena do (celkem neškodný) khaki parky - jediná zděděná věc, pravila její matka, a jako by to ta malá potvora věděla... hodlala jsem tedy zakoupit dva kusy, aby haranti tvořili sourodej páreček.

Volám snaše ohledně velikosti, a dostalo se mi přednášky o rozmazlování smradů, který si ne-bu-dou diktovat co na sebe, navíc Oliver že má bundu fungl novou (ihned jsem znovu zaslzela nad Adélou) a tudíž z toho - to jest z vyhazování peněz -  nic nebude.

Hergotfix poslala jsem ty prachy na buldočky a mam vztek Je nějaká linka pro týraný babičky? 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 21:58

viktorka_od splavu Jo, to u nas se vsichni znaj, ale ja s tim problem nemam, navic tady ani neni z ceho vybirat. Ale pripomnelo mi to, segry holcicka mela ted monokla jak hrom a ucitelka se dost zajimala, pritom by se dalo rict, ze je to jeji kamaradka, vi, ze jsou normalni rodina. (Ale ja ten jeji zajem teda vidim pozitivne, ze to nepresla). No ale jako bonus ted po karantene ma holka monokla pod druhym okem a ma ho I jeji bracha. Segra mi je vyfotila a napsala mi ,,to si ve skolce reknou, ze jsem tu karantenu nezvladla,,. Navic to maj z takovejch kravin, tomu se ani neda verit -divala jsem se na TV a spadla na stolek....

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:02

Karja Hele jsi dobrá! Já se kolikrát ani k česání nedostanu. (Omluvou mi budiž, že na dceřiných vlasech fakt není vidět rozdíl učesaná/neučesaná ;)

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:02

barbucha Jee hele, ja bych ji rekla ,,prosim te, ja to vazne chci koupit, kdyz to neunosej das to pak kamaradce/moje kolegyne ceka deti etc.,,

Jinak teda mi doma I o novych vecech musime rikat, ze jsou po bratranci nebo sestrenici..Takze ji treba koupim ruzovou cepici, pokoutne jI strcim do supliku a reknu, ze je po Matyasovi...

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:04

Dnes mi  na bazénu mi nějaká cizí paní řekla, že mám štěstí, protože MI muž (po vyzvání) učesal dítě. Jsem ji ujistila, že je to i jeho dítě, takže ho rozhodne učesal hlavne sobě. 

Prý mám štěstí, že s náma chodí na bazén (chodí se tam saunovat, takže já plavu, děti někde plavou nebo blbnou a muž je v sauně. Poté se zas všichni potkáme v šatně, kde mi je teda občas ucese) jsme se na tom bavili celou cestu domů.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:05

DruI Ja ji cesu tak dvakrat tydne a bohuzel to teda poznat je....nejak se ty vlasy rozbily, ted uplne dredovatej...Navic ma seborelu jako blazen, na to si snad budu muset zaridit hlidani te mensi, anych to, ty starsi v kravate naolejovala a pak myla. To sambo neda ani pres tri zdi, co se bude dit. Nebo nevim, co se s tim da delat!

49376 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:05

Karja no tak nějaký monokly to je to poslední, když si vzpomenu co všechno děti nakecají:-))

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:07

viktorka_od splavu :-DAha, a sakra! To me nenapadlo!

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:10

Karja Děti jsou holt radost. Já jsem jí teď večer konečně zase jednou stříhala nehty na nohách a to moje housátko celou dobu brečelo a volalo: "Maminko neubližuj mi!"

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:14

DruI :-D Tak nehty jedine za pul kosticky cokolady;-)

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:15

Karja prosím te, já si teprv nedavno zase zacala čistit pravidelně zuby i rano, dost dlouho jsem si je cistila třeba taky v půl čtvrtý odpoledne

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:16

DruI super, já zatím striham ve spanku 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:16

Karja příšerka má taky seboreu,  jaktoze to mají i batolata? Já asi měsíc 2x týdně ji to mastila a postupně sundavala,  pak jsem se na to na 2 týdny vykašlala a teď koukám že to má všechno zpátky.