Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:17

Karja kluci se nemusí česatale zase je stříhám co tři měsíce. Tyhle činnosti u staršího nebyly problém, zuby v pohodě, nehty u televize, to kolikrát i chtěl sám:) Ale s mladším je to horší, divím se, že jsem mu těma nůžkama ještě neublížila.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:17

Potrefenáhusa Ja jdu v lednu na zubni hygienu! Hanbou se propadnu, ty moje pulrocni nocni zranice se musely na necem podepsat...Takze samozrejme hned si koupim novej kartacek a ten stoletej zahodim. Poradne ten novej ojedu vcetne jednosvazkoveho a mezizubniho, aby vypadaly tak akorat pouzivane a budu se tvarit, ze asi geny, ze nechapu z ceho to mam!

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:20

Evaeva No ja taky striham, tak jednou za dva mesice mikado...Naposledy jsem delala jen ofinu. Je to desny a stoji me to v lete nanuka v zime lizatko!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:20

DruI u nás nehty na ruce v pohodě, jen je to vždy akce na půl hodiny, protože musíme zároveň ostříhat nehty panenkam a drápy všem plyšákům,  ale nohy jsou problém protože je strašně lechtivá po mě a čím víc s nimi cuká, tím víc to lechtá a není z toho cesta ven.

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:21
Reakce na Karja:

barbucha Jee hele, ja bych ji rekla ,,prosim te, ja to vazne chci koupit, kdyz to neunosej das to pak kamaradce/moje kolegyne ceka deti etc.,,

Jinak teda mi doma I o novych vecech musime rikat, ze jsou po bratranci nebo sestrenici..Takze ji treba koupim ruzovou cepici, pokoutne jI strcim do supliku a reknu, ze je po Matyasovi...

​Tak ale já to nechci kupovat, když vim že jim to schválně (oukej, z výchovných důvodů) nedá. Ale je mi kolikrát těch sirotečků líto, když maj na sobě hadry a la každej pes jiná ves (utěšuju se jen tím, že se v nich podporuje ta individualita takhle ) a zvlášť teď když vim jak to Adéla nelibě nese...

Bratrance maj stejně starýho, ten by asi svoji čepici nepustil a po sestřenici, takto zřítelnici, by asi v současný době nic nechtěli (leda by si zamilovali všepřítomnou černou a lebky s hnátama nejlépe) To asi jako fanoušci krtečka a mikymause hned tak nepřekousnou

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:23

Potrefenáhusa Ona se ani jako malinká ve spánku nedala. Jak jí člověk sáhl na prsty u nohou, tak s nimi začala kroutit, no stříhat se přitom nedalo. Asi je má holt nějaký citlivější.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:23

Sairon Husty a to jsi ji to mastne pak hned vymyla? Ja si to nejak neumim predstavit jak to provest...minule jsem to u doktorky zminovala u mimina, a to mavla rukou, ale to ma min a I to odstraneni byla pohodicka... Starsi to ma mnohem horsi.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:25

barbucha Hele a jak ta Adela pozna, ze je to onoseny?Vzdyt to vuebc v jejim veku nemuze chapat ne? doufam, ze mi to nezacne delat ta mensi:-D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:28

Jo jinak dnes mi pristala doma kvetina a pet tisic korun jakozto podekovani od obce za noveho obcanka, doufam, ze jim hned v prvni tride zdemoluje neco ve skole nebo aspon pofluse cekarnu na autobus jako jeji maminka, aby videli jak se takovej obcanek vyplati:-D...Ale libilo se mi, jak velkamala rekla na tu kyticku ,, ja taky dostanu kyticku az budu mit miminko jako je Nana,,

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:31

Karja starší má zas najradšej tie najobnosenejsie podedene veci, chodi do škôlky na Zilvara

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:33

Karja ja som to aplikovala pred kúpaním. Alebo vo vani, si tam dlho hrajú, vytapaju spolu kúpeľňu. Ale musím si vstupit do svedomia, obidvaja to zas majú a už na to dlho kašlem

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:36

Mrakoplas No ona si na ty vlasy nerada nechava sahnout, fakt to bude muset byt hodne na silu...Jako ono by eventuelne I slo se nejak domluvit, zkusit jako hru, jenze to bych s ni musela byt sama a ne s tim malym pavoukem v zadech, to vubec neni cas na nejaky piplani se s necim.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:38

Karja

Po namazani jsem to nechala pár minut až hodinu na hlavě  ,podle toho jestli jsem na to zapomněla a pak jsem ji to hřebínkem vyčesávala tak dlouho,dokud se nezačala kroutit že to bolí a pak večer ji tu hlavu celou umyla. 

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:39
Reakce na Karja:

barbucha Hele a jak ta Adela pozna, ze je to onoseny?Vzdyt to vuebc v jejim veku nemuze chapat ne? doufam, ze mi to nezacne delat ta mensi:-D

​Taky nechápu. Prostě ji ta parka nějak sere, no možná že tam nebyla visačka?

Ale když já tak ráda oblíkám malý holčičky... se zřítelnicí se už moc nevyřádím, leda s kreditkou a to neni ta pravá kreativita a klukům je to fuk... to jsou joudové v teplákách... No nic. Stane se ze mě babička záškodník, to je jednou jistý!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:40

Karja

A pustit ji k tomu něco na koukání? Domluvit se ze dokud bude držet může koukat?

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:40
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja prosím te, já si teprv nedavno zase zacala čistit pravidelně zuby i rano, dost dlouho jsem si je cistila třeba taky v půl čtvrtý odpoledne

​TTohle se mi začalo dít poslední asi dva měsíce, mně to tedy dojde zhruba kolem oběda. Vůbec to nechápu, asi jak dopoledne furt něco dělám tím stylem, že cestou do koupelny uklidím to a tamto, vyhodim ono a do toho malý něco chce, tak si s ním jdu pohrát... A pak už si nevzpomenu, že jsem do té koupelny vlastně nedošla. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:41

Karja ja to chápem, starší si tiez na vlasy nenechá sahat, preto má väčšinou haro, dva krát do roka sa teda donutime ho ostrihat, raz za týždeň umyť vlasy ( v nedeľu) a aj to sa každý deň pred kúpaním s obavou v hlase pýta "maminka není dnes nedeľa, že? 

Inak neter si v tom veku tiež nenechala sahat na vlasy a raz doniesli zo škôlky vši, no musela ísť na ježka. Ale ona bola spokojná, nemusela sa potom cesat

Offline dzizisketa
8985 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:42
Reakce na Sairon:

Karja příšerka má taky seboreu,  jaktoze to mají i batolata? Já asi měsíc 2x týdně ji to mastila a postupně sundavala,  pak jsem se na to na 2 týdny vykašlala a teď koukám že to má všechno zpátky.

​Brácha měl seboreu až v (pre)pubertě, ale zato fest a k tomu dlouhé vlasy. Byl to děs. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:43
Reakce na dzizisketa:

dopoledne furt něco dělám tím stylem, že cestou do koupelny uklidím to a tamto, vyhodim ono

​tjo je to sranda ale vzpomínám jaks tu psala, že mateřská je k tomu, aby ses věnovala stoprocentně jen dítěti, v žádným případě ne domácnosti

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 17. prosince 2020 22:43
Reakce na barbucha:

Ale když já tak ráda oblíkám malý holčičky... se zřítelnicí se už moc nevyřádím, leda s kreditkou a to neni ta pravá kreativita a klukům je to fuk... to jsou joudové v teplákách... No nic. Stane se ze mě babička záškodník, to je jednou jistý!

​z ty druhy strany barikády ti radim...vykašli se na to!!!!!