Sairon Hmm, to se radsi koukat nebude. Jak jsme ted doma, tak ona kouka docela dost, neni ji to moc vzacny. Jedine zase nejaka uplata, ale I tak to bude drsny.
Vše o těhotenství a dětech
AAno, to platí stále.
dzizisketa jojo,ale že místo čištění zubů uklízíš a vyhazuješ, tos asi nečekala![]()
Karja nezkoušela si nějaký šampón? Chápu, že i to je problém, ale za chvilku je hotovo. Měli jsme na mladšího Ichtyol šampon a dost to pomohlo. Muž má nějaký od Vichy a taky super, ale to nevím, jestli je vhodný i pro malé děti.
Evaeva Ted mam novy Weledu a snad by to melo byt I na to, ale zas nez ji myt casto vlasy, to je lepsi to odstranit;-).
Akože, čo taký koronavirus, ale seborea on-line, to je niečo! Aj syn to má, zrazu sa mu to teraz na jeseň ukázalo, keď sa kúpe, oblejem mu vlasy, namastim levanduľovým olejom, o ktorom tvrdím, že je z levandule zo záhradky, a po vykúpani sa mu to snažím vyskrabkat z vlasov, našťastie má krátke.
Karja ono když to zabere, tak pak už se tak často nemusí. My teď mejeme tak jednou za měsíc. Ale chápu, vlastně si nejsem jistá, jak často si meje vlasy starší.
A po diskusii o Ježiškovi som sa rozhodla, že mu poviem, že niektoré darčeky nosí ježiško a niektoré si dávame navzájom, lebo budúci týždeň bude určite prítomný príchodu kuriéra s veľkorozmernym darčekom pre našich
letfenixa velkorozměrového dárku by si syn asi všiml, ale jinak většinu skladuju v krabicích z eshopu pod svým pracovním stolem:) Je mu to úplně jedno.
letfenixa :-D Ty jo, uppne vidim jak ji polevam za jekotu hlavu a do toho klidnym hlasem povidam, ze je to z ruzi z babicciny zahradky, bio,vegan, hippie a kdovi cosi:-D.
Karja moje děti taky měly z mytí hlavy strach, ale pomohlo vzpomenout si sama na sebe a prostě to udělat tak, jak bych já chtěla aby to udělali tehdy moji rodiče
Karja moje děti taky měly z mytí hlavy strach, ale pomohlo vzpomenout si sama na sebe a prostě to udělat tak, jak bych já chtěla aby to udělali tehdy moji rodiče
viktorka_od splavu jako vůbec?![]()
Karja syn dost panikařil a pak pomohla nějaká pohádka, kde si myli hlavu. Tyjo, ale co to bylo? Bing, Peppa? Ty nemaj vlasy, asi něco jinyho? Pouštíš jim někdy pohádku, nebo to je tabu? Zkusím to kdyztak najít.
žluťásek Jo, momentalne je to kazdodenni dvouhodinovy tabu:-D:-D.
Karja má vo vani miliardu hračiek vrátane krhly, tou ho polievam od bábätka a olej kvapem kvapatkom, to je hrozne zaujímavé, ale uhyba
Evaeva
ani ne, já mám ráda všecko čistý i ty vlasy. ale strašně nesnáším vodu v obličeji, doteď, mám pocit že se topím a chytá mě panika
Karja
už hledam. Ale možná to byla jen nějaká priblbla anglická písnička s videem, projela jsem pohádky co syn zná a nenasla jsem to zatim.
žluťásek V Bingovi to asi nebude, to mame projete azaz;-). Jednou bylo o cesani vlasku v nejakem serialu, kde je Karlik a sestricka, co se nechtela nechat ostrihat;-)
Evaeva mne to niekedy fakt nedochádza, že je ešte malý, lebo máva také veľmi logické uvažovanie občas, ale párkrát sa stalo, že kým sme prišli s balíčkom od kuriéra/z poštovej schránky hore výťahom, stihol zabudnúť vďaka vyzliekaniu, umyvaniu rúk atď naň. A zas sa párkrát stalo, že sme boli po niečo na pošte a to chcel hneď rozbaliť po návrate domov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí