711990 já asi působím drsně nebo co?
Protože s kecy cizích se setkávám minimálně. Naštěstí teda, protože správná odpověď mě napadne až potom.
Vše o těhotenství a dětech
Syn nosí culík a to si nepřejte vědět, co si vyslechl od některých ani ne tak cizích, jako známých lidí. Jako kde se v lidech bere ta drzost to dítě vysloveně ponižovat, to mi fakt hlava nebere. No, co jsem jim řekla na oplátku to si teda taky nepřejte vědět ![]()
711990 ja si minuly tyden a autobuse cestou z nakupu vyslechla prednasku na tema, jak tomu chudakovi v satku nicim zdravi, jak tam je zkrouceny v neprirozene pozici, ze deti by mely lezet v kocarcich na rovnem a strasne se ted rozmazluji, protoze to za pani nebylo, aby se ty deti furt nekam tahaly, ona do zadne kavarny nikdy s detma nelezla a vsude na svete se deti vozi v kocarcich, nikde se nenosi, uz neco procestovala, tak ma snad prehled, takze se jeste nevi, jak jsem tomu svemu znicila zivot
bylo ji maximalne sedesat a ja se tim bavim jeste dneska. Povazovala jsem to za urban legend nosicich skupin, neco jako si na pekle pred lety uzivatelky notovaly, jak na ne ti burani v dzinach ziraj s otevrenou pusou, kdyz se malomestem nesou v sukni a podpatcich ![]()
Potrefenáhusa To měla starší v roce. Mladší víc, ale ne o moc. Asi tušily, že bych je neunesla![]()
Zuzuli to je strašný
Sweet Potato průběžně naposiluješ :-) ale bolí to, to jo
Potrefenáhusa ono se to může brzy srovnat. Synovec byl taky takhle velký, rostl snad i ze vzduchu, je o rok mladší než starší syn, ale oblečení jsem rovnou posouvala švagrové. Srovnalo se to nejpozději v roce a půl, teď je skoro stejně velký jako byl syn v jeho věku.
Evaeva Nas taky nikdo cizi moc nekomentuje, nastesti;-)
MP Meri Jezis a prosim te, co mu tak reknou? Ja si to nedovedu moc predstavit vubec. Jako jeden kamos rikal dceri tak jako hanlive, ale jak jsem jiz jednou psala, od doby narozeni druhe dcery mi div nevari kafe a nezouva boty pri vkroceni k nim do domu, uz jsou na me lidi hodny. Ale holky odrustaj, uz to zase prejde!
Ja tuhle jela v tramvaji s dvema holkama cca 9 let s jejich matkama, holky byly dost rozdivocely, lezly po sedackach a zhusta okopavaly vedle sedici pani, ktera to nakonec nevydrzela a odsedla si. Matky celou dobu v klidu. Okopavat me, tak to teda taky komentuju.
Ne, ze by to nejak souviselo se zde prave probihajici debatou, jen mi to tuhle nedavnou prihodu vyvolalo
Pinot Noir tie štvorky sú akési príliš náchylné, syn ich nal pokazené všetky (aj päťky), ale v jednej mal dieru až skrz, ten mu opravovala 40 minút, nechápem dodnes, ako to zvládol
MP Meri oni si ešte stále mnohí ľudia myslia, že dieťa je v podstate nemysliaci tvor, ktorému možno povedať čokoľvek a nemá mu to čo vadiť
Jste mi pripomnely, jak jsem pred lety jela se synem autobusem. Synovi byl tak rok a pul a zmoulal v kocarku ovocnou kapsicku. Spolucestujici do me vetsinu cesty hucel, ze detem je potreba varit domaci stravu a ze tyhlety kapsicky jsou hruza, ze to je pro line matky a ze jsou v tom drogy, aby si na to ty deti zvykly....no, pan si vystoupil v Bohnicich![]()
Jinak tedy nas nikdo nekomentuje, asi nevypadam, ze bych to potrebovala;)
Edit- dvakrat se mi vlastne stalo, ze muj pristup komentovaly kamaradky. Nezavisle na sobe, tak jsem na ne dala. A mely pravdu, musim priznat. Jinak nikdo nic. A kdyby, tak by mi to od cizich bylo jedno.
Potrefenáhusa moja mala v roku 8,1 kila. Tak už mi je jasné, prečo sú z nej ľudia tak unesení, myslia si, že má rok a pol namiesto dva a pol ![]()
Alica sem-tam zvykne, keď je kvôli niečomu frustrovaná, položiť sa na zem. Nie hodiť, ale doslova sa uloží, a plače. Väčšinou ju nechám, pretože keď sa ju snažím zdvihnúť, urobí zo seba vodu a bojím sa, že mi spadne a ublíži si. A už niekoľkokrát sa stalo, že to okoloidúci komentoval, že keď neposlúcha, že si ju teda vezme on. A Alica sa zdvihla, podala dotyčnému ruku a šla :-)
MP Meri u nas tv nefunguje tymto spospbom, asi este entrafil na rozpravku, co by sa mu pacili.
Gatita A co ti poradily? Třeba by se mi to taky hodilo:-D:-D
Karja Tak víš jak, taková očekávaná klasika, že vypadá jako holčička, že kluci culíčky nenosej, že je to divný a že se mu budou děti smát. Celkem mě překvapuje, jak to moje kamarády rozděluje, část je vysloveně nadšená, druhá část mi to usilovně vymlouvá, v čele s tchýní, která ho když ho měla na víkend na ferovku ostrihala.
v čele s tchýní, která ho když ho měla na víkend na ferovku ostrihala.
co ty na to?
MP Meri Mladší měl tolik vlasů, že někdy od 8. měsíců potřeboval do vlasů sponky. Měl modré a stejně mu lidi říkali holčičko. Pak si měl ještě delší vlasy kolem tří let, ale teď se chce stříhat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí