Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 19:49

Tabea Mohučanka cybex pallas jsme koupili my, když jsme to řešili, jsme s ní moc spokojeni, starší už má bez pultíku, už ji kupoval i brácha. Mně ty pultíkovky přijdou super, ale vím, že ne všichni jsou stejně nadšeni  jo a mají varianty s i bez iso, a ty jsou myslím i levnější...

Offline continuity
43203 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 19:53

MaeGandal tak v době, kdy jsem to řešila já, byly ty mezi kategorie s bezpečností na tom úplně nejhůř. Takže jsme dítě vrazili do té větší sedačky - ona na tom byla, co se týče pohyblivosti a svalů velice dobře, tak jsem si řekla, že to zas tolik nevadí. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 20:17

Mohučanka no v protismeru by to vadit nemelo, i kdyz samozrejme nohy to zlamat muze, ale zas cenu toho, ze je mnohem lip chranena hlava....nove by se ted nemely vyrabet sedacky, kam jde dat dite po smeru, pokud ma mon nez 76cm/13kg/16mesicu nebo tak nejak. Jinak se primlouvam za takovou sedacku, ktera ma co nejdyl vlastni pasy. A idealne ne pultik, ale to je fakt ruzny, kdo co chce, no. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. ledna 2021 20:33

Malenge my máme taky 2x Cybex Pallas. Popravdě jí první měla švagrová, tak jsme jen zkoukli, jak jí vychází bezpečnostní testy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 20:51

Mohučanka no do 36 kíl by nad 105 cm mala byť . My máme Britax Roemer Advansafix IV R ale tá je na Isofix a dokonca sa má upevňovať aj kotvou do kufra (ale len v tej najmenšej variante.

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 20:53

Mrakoplas tak to máme zřejmě tu stejnou sedačku. 

Offline Tabea
8159 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 20:53

Já teda přiznám, že dceru ten pultík vytáčel hrozně, sice není buclatá, ale měla vypouklý břicho a naši v autě krátký pásy, takže věřím, že se jí to nelíbilo. V cybex sironě pozadu blila jak Alík a brečela taky klidně hodinu, dokud se neuřvala do spánku. Naštěstí autem moc jezdit nemusela, tak do tří let měla za sebou víc hodin strávených v letadle než v autě . Bylo to pro nás vysvobození, když dosáhla 15kg. To už jsem s dětma jela sama i 6h cesty k mým rodičům. Předtím to bylo sci-fi. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 21:12

Naše  prvňačka už dva dny vykládá, jak se nemůže dočkat, až půjde zase zítra do školy

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 21:38

Pinot Noir no ja práve uvažujem, že ju posuniem mladšiemu a staršiemu kúpim nejakú 15-36 (po novom nad 100cm tuším), konečne tu váhu a výšku dosiahol. Mladší je v staršej sedacke 9-18 ale začali sa lámať polystyrény a za opravu sa mi neoplatí dávať. 

Tým by som uvítala tipy na sedačku 15-36 na Isofix, hlavne bezpečnú, nemá to dakto naštudované aby som nemusela ja?

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 22:16

Mrakoplas Nemam,ale hodi se mi ta informace taky. Ja teda bych chtela na isofix I pasy, aby sly obe varianty, nedokazu rict, jak se bude ta autosedacka stehovat nebo zda bude na pevno v jednom aute;-)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 22:47

Kdyz jsem kupovala pro starsi sedacku, tak po vajicku kiddy dostala britax roemer dualfix i-size, je do 18 kg myslim, otocna po i do proti smeru, ale vazi snad 15kg. Je teda ciste isofix. Jako nahradni mela britax roemer king II, ta je zas jen na pasy. A ted kdyz mala vyrostla z vejce, tak musim koupit treti sedacku, at mame jednu navic opet... 

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 22:51

JankaM To se mas, druhak to vecer obrecel

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 03. ledna 2021 23:10

rasaNori Moje mala uz je z vejce odrostla mesic! Ale asi zalezi na typu vejce. A usnadnilo nam to zivot dost, nerve v aute, je to parada;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 00:40

miuu 

To jsou skvělé zprávy, jsem za vás ráda.

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 04:31

Karja v súvislosti s tvojou svokrou a jej názormi, moja mama mi včera! povedala, že mám malého viac osamostatniť, v zmysle, aby nebol na mňa taký naviazaný, je to jej obľúbená téma v podstate od pôrodnice, lebo veď preboha, čo v tej škôlke a čo v škole

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:27

muž mi povedal, že som skvelá matka a že si myslí, že Alica si lepšiu matku ani nemohla želať

Tak uvidíme v puberte, či tento názor s ním bude zdieľať

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 08:47

711990 mohla bys prosím nějak rozvést proč ne pultík? Máme teď Maxi-cosy do 18 kg a přijde mi tam to pásové upevnění dost něšťastné, jednak když se příšerka trochu posnaží, tak se dokáže sama rozepnout a navíc asi jak je hubená, tak i když má pásy přes ramena utažené, dokáže si z nich vyvléct ruce. Tak jsem si si říkala že ji na jaře posunu krtečkovi, kterému už začíná být vajíčko dost na těsno a jí bych koupila s pultíkem, ať neriskuji že budu mít zas stejné problémy s pásama.

Offline Potrefenáhusa
38921 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:00

betsey to je krásný

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:05

JankaM tak pokud jenom povídala tak dobrý. Malá, taky první, to prožívala tak, že dnes v noci asi 7x vzhůru, mě samozřejmě taky vzbudila a ve čtvrt na šest hlásí"maminko, neměly bychom už vstávat, když jdu do té školy?"

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 09:45

Tak jsem se dnes objednala na kontrolu na příští, tedy 7. týden. Už začínám být trochu netrpělivá.... Doufám, že se nic nestane a všechno bude v pořádku . Špatně je mi stále od rána až do večera, hurá, hurá