Pinot Noir To zrovna Nový Svět splňuje, ze tří stran ploty, ze čtvrté vysoká zeď. Vchod je úzkým průchodem ve zdi, dost daleko od samotného hřiště. Před hřištěm je ještě travnatá loučka. Ale jako úplně zašpérovaný to tam nemaj :D
Už chodí? ![]()
Pinot Noir To zrovna Nový Svět splňuje, ze tří stran ploty, ze čtvrté vysoká zeď. Vchod je úzkým průchodem ve zdi, dost daleko od samotného hřiště. Před hřištěm je ještě travnatá loučka. Ale jako úplně zašpérovaný to tam nemaj :D
Už chodí? ![]()
žluťásek Utéct se samozřejmě dá odkudkoliv, ale tohle zní teda moc dobře! Díky.
žluťásek Chodí, chodí už jako profík! I dozadu, umí se točit na místě a pak sebou fláknout, přes obrubníky, z kopce i do kopce, umí už vylézt na některé typy klouzaček a sklouznout se. Nespěchal, nehodlal se zřejmě ztrapňovat nějakými pokusy, ale v 15 měsících suverénně vykročil a už se nezastavil. Doufám, že to takhle rozbalí i s mluvením, protože zatím je to bída ![]()
Pinot Noir Chichi. Náš má 15 měsíců zítra, dnes poprvé sám stál v prostoru bez držení a učinil i náznak jednoho kroku. Zatím to ale nevypadá, že by se chystal rozběhnout :)
K mluvení se zatím taky nesnižuje, vystačí si se zvukem houkačky policejního auta, ňam ňam a ajajaj (tj. chci písničku Fíha Tralala Ajajaj). I když teda občas opakuje dost intenzivně a srozumitelně táta, auto a ahoj. Ale sám je ještě nepoužívá. Má čas, svoje si vymůže i hýkáním a pištěním. Je teď tak senzační, že bych ho upusinkovala.
Pinot Noir @žluťásek
Naše mládě chodí asi od 15 měsíců. Jak začal, šly pak pokroky hrozně rychle. Už umí spoustu různých pohybů, otoček i dřepy. Mluvení je hodně bída. Umí asi 20 zvířat - citoslovci, vrčení auta, traktoru, motorky, kolo se snaží vyslovit, zkouší táta, děda a má slovo pro kočku. Máma má smůlu.
A dotaz, co dáváte kolem 1,5 roku k večeři? Prcek asi bývá v noci hladový, budu muset změnit stravovací model. Přece jenom už mu vytráví, když má tolik pohybu.
žluťásek Táta umí krásně, máma huláká, jenom když je naštvanej :) Papat, pápá, bác. Ještě se snažil říct pavouk (pam-b), ale ač jsem ho na tom stropě nechala nerušeně žít, jednoho dne milý pam-b zmizel a slovo s ním :) Doktorka se ptala, jestli spojuje slova, to mě pobavilo :) Teď od té krušné nemoci podle mě udělal v řeči ještě spíš krok zpět, náznaky zmizely. Ale tak věřím, že se to poddá ;) A máš pravdu, teď jsou ve strašně roztomilém období, úplně k sežrání ![]()
Na bum jsem zapomněla, máme bu. A potvrzuju, úplně k sežrání.
dynda Polívky, chleba se sýrem a/nebo šunkou, s tuňákem, nebo co zbylo od oběda aa někd nic, protože prostě nechce (když třeba míň obědvá, sní pak odpoledne Lipánka, nějaký tvaroh nebo přesnídávku s banánem, tak pak už k večeři nic nechce).
Pinot Noir Tak to ma nas syncek podobne stravovacie navyky!
A tiez zacal chodit sam v 15 mesiacoch :) ale je to pokojne dieta a neuteka :)
K zezrani je totalne. Rozprava uplne stale, pomerne dost je mu aj rozumiet, opakuje co sa da. V podstate kazdy den povie niekolko novych slov.
Jen pro kratke pobaveni, porad jsem machrovala, hlavne v praci, jak se na mimino vsechno dnes krasne nakoupi po netu, zadnej stres a zadnej kvalt, kdyz to do dvou dnu zavezou az domu. No tak mam za sebou takove ctyri objednavky z ruznych eshopu. V jednom mi poslali veci I s takovym tim zabezpecenim proti kradezi, budu s tim muset jit do nejakyho obchodu, at to sundaj. Dalsi je kocar, no to je story, dodani do tydne je asi dva a pul mesice v realu, coz se mi nikdo sam od sebe nejal sdelit, dalsi eshop reagoval az po mym zavolani po dvou tydnech po avizovanem dodani, ze jedna objednana vec se uz nevyrabi, nicmene zbytek objednavky proste stal v tom obchode asi az zahrmi. A ted v patek jsem otevrela krabici s trikrat vetsi prebalovaci podlozkou nez jsem objednala.
To mam za to machrovani asi, ze nic shanet neni potreba. Ted jdu pro mallu pro chuvicky, cekam dodani depilacniho strojku.
Karja To bude nejaky znameni, to ti usetri penize, protoze zjistis, ze to jde i bez toho. No dobre, bez kocaru to neni nic moc. A az bude nejhur, tak mrknes na mimac a urcite hned sezenes vsechno, co potrebujes! ![]()
Ja objednavala taky vsechno na posledni chvili ( ja jsem teda byla donucena okolnostma, mam vymluvu), ale clovek fakt zjisti, ze uplne maly miminko toho opravdu potrebuje minimum a vetsinu uz mas ![]()
dynda od roka jsem dávala dětem k obědu nebo k večeři to co jsme jedli i my. Jen jsem solila opatrně a koření jen nějaké.
Karja jaaaj, toto nezávidím, ja tiež začínam zháňať veci cez internet, pôvodne som myslela, ako pohodlne nakúpim všetko z jendého obchodu a teda...nevyzerá to tak...Dnes sa vďaka tvojmu príspevku asi konečne donútim objednať matrac do postieľky, plachty a nejakú perinku/dečku a budem sa modliť, aby tú postieľku čo chcem mali v ikei aj o 3 týždne.
Inak na seba ešte nemám úplne nič, pozerala som akurát minule košele do nemocnice, vložky a jednorázové nohavičky a za pána boha si neviem spomenúť, čo by som ešte tak na seba potrebovala
.
Setare Urcite, ja teda jsem uz doma uz nejakou tu dobu I nemocenskou, a cim dyl jsem doma, tim paradoxne toho mam mene, ze mam cas si uvedomit, ze to neni treba. Ale ty eshopy,to by se clovek fakt rozbrecel a to se jedna o ty velke. Paradoxne nejlepsi s nejrychlejsim dodanim byl jeden, kde mi to pani vydala ve svym sklepe:-D.
Karja Haha, to se mi taky stalo, měla jsem objednaný velký balík z jednoho eshopu, převážně to byly látkové pleny a věci související, a šíleně to trvalo. Když jsem je začala uhánět, zjistila jsem, že balík za několik tisíc stojí kvůli tomu, že jedny ze svrchních kalhotek nejsou v designu slonů, který jsem tam naklikala zcela náhodně
Vysvětlit si pak s obchodem, že mi na potisku opravdu nezáleží, že jedno, jestli jsou tam žirafy, sloni nebo kostky, obnášelo rozsáhlou komunikaci. Nakonec to přišlo tak tak.
Inak podľa čoho ste vyberali matrace do postieľky? Pozerám to na internete a už som z toho dáka blbá...
DrowRanger Jo, ja taky zacala vecmi do porodnice dle nejakyho univerzalniho seznamu. To me teda mlc nebavilo, ted ty veci na mimino me docela bavi:-D.
DrowRanger Mne koupila tchyne rovnou nejakou bez optani, celkem obycejnou kokosovou, takze ja kupovala do navstevni postylky k nasim pak tu stejnou. Prijde mi ok, dle posahu, ale urcite jsou lepsi, ale jak to zjistit nevim no. Takze jsem to aspon mela bez uvah, co a jak. Ja jsem hodne nerozhodna totiz, takova autosedacka mi vzala kus zivota, jak jsem furt nevedela:-D.
Pinot Noir Jo, ted uz vim a jakmile se doba dodani prodlouzi od avizovane o dva dny, volam, co se deje. Oni vedi hned a clovek si muse promyslet, jestli o tu podlozku s dekorem srnky fakt stoji:-D.
Karja presne na toto som narazila ja, našla som nejakú kokosovú za 30,-Eur, pozerám, nie je tam uvedená tvrdosť...tak som už na nejakých 75,-Eurách s tým, že je tam uvedené stredne tvrdý/tvrdý matrac a ja neviem, či je to dosť tvrdé alebo už veľmi tvrdé...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.