Karja Mám chůvičku Beurer a obě části jsou jak na baterky, tak do zásuvky. Myslela jsem, že je to standard.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Diky, no ja si asi ctu moc recenze na heurece, a tam lidi pomluvej vselicos, takze to pak vypada jako absolutne nebratelne zbozi...
Mohučanka Pinot Noir Diky, diky. Prave ze ta baterka v detske jednotce standardem vubec neni jen v rodicovske. Z tohodlenuz neco vyberu;-)'
Dnes na pískovišti nad vztekáním své čtrnáctiměsíční sestry pronesl: Ach jo, ty ženský, voni maj fult ty homonální výkyvy...
Tři a půl roku! Skoro jsem odpadla smíchy :-D
![]()
Já dneska zaznamenala první spojení dvou slov - ga a zaklapání pusou, což znamenalo, že kočka bude jíst. Jako nějak se domluvíme, no.
Syn má psa haf a kočku ga, vůbec neříká mňau, ale jednou za čas na výzvu dokonale zamňouká, má to naposlouchaný.
A děkuju všem za komentáře k jídlu, ty kaše už nám právě nevyhovují, ale docela se dítě chytá na pečivo s něčím.
S plnou paradou jsme zahajili obdobi vzdoru. Je to neco jako Jekyll a Hyde riznuty slavnymi scenami z filmu The Exorcist...Neda se s tim nic delat,jen cekat az to odezni.vcera byla i pena u pusy...
A to jsem si myslela,ze NAM,se tohle stat nemuze...
Jak dlouho to tak muze trvat?
Gatita U DSD plynule přešlo do puberty
Nekdo se tu ptal na lesni skolky v Ostrave? rasaNori ? Narazila jsem ted na tohle: http://skolickasidlo.cz a http://lesnicky.cz Sice ne uplne skolka, jelikoz je to pro mladsi deti, ale trebas tam casem neco bude i pro starsi.
Gatita aspoň vieš, že všetko prebieha, ako má ![]()
Nepotkaly jste některá v obchodech chlapecký tenký letní klobouček s tou záclonou vzadu na krk? (Jak to jmenuje pro vyhledávače?? :-)) ráda bych jednovrstvý bavlněný nebo třeba bambusový. Našla jsem je všude jen ve velikostech na pidimimi, potřebujeme obvod cca 49-50. Za tipy diky
Damy budte v klidu, opravdu nejsem superzena. Statnice uspech ze 75%. Zbytek za rok. I to je zivot. Mam krasnou sikovnou dceru, super muze, zbytek je na bonus. Uz sem si pobrecela, hlavne teda vzteky:)
žluťásek Máme z tesca, lehoučký, ale plátěný.
rasaNori pláč je zdravej a jinak to bude napodruhé na 110, to dá rozum:D
rasaNori 75% s miminom je úžasný úspech!
A za ten rok ti nič neutečie...
Pinot Noir Děkuju za tip. Tesco nejbližší dvacet minut tramvají, jak moc ten klobouk potřebujeme? :-)) Nemáš náhodou fotku? Klidně do SZ, kdyby byla na dítěti. Moc děkuju. (Poslala bych otce, ale ten musí mít přesnou fotodokumentaci)
žluťásek Jmenuje se to "ochrana krku" :-) Pokud ti nevadí kšiltovka, mívají je v Decathlonu, ale pamatuju se, že jsem koupila v HM i v Tescu, ale ne letos teda.
rasaNori To nevadí, jen si pobreč, to musíš, pak si zanadáváš a bude to hned lepší. Ze 75% znamená, že ta obávaná obhajoba ti vyšla? Stejně jsi dobrá, já bych tam ani nešla, co nešla, vůbec bych se takovýho nápadu neúčastnila!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.