Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:50

marieu to bylo od něj podlé!:-))

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:18

viktorka_od splavu to teda!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:44

MPLee no tak v tom pripade ho vyzene snad uz jen deadline!

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 10:48

MPLee to bylo velice rozumné, pak bude odpočinek vzácnost. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:08

MPLee Mně pomohlo, že jsem umyla auto. Pak jsem jenom nasedla s taškou a jela. A způsobila komplikace s nezaplacenym parkovnym před nemocnici.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:15

Nikdy jsem moc nevěřila tomu, že ty "těhotenské" chutě jsou skutečná věc, ale fakt jo . O jídle se mi teď i zdá, což se mi nikdy předtím nedělo, a každý den se budím s hrozně silnou chutí na konkrétní potravinu, včera to byli utopenci, dneska mražený švestky a rajčata

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:17

Rhaenys na mražené a studené jsem měla chuť celé těhotenství

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:22

Rhaenys kdyz sem byla predtim tehotna, tak jsem jedla jen vietnamsky zavitky!:D

Online Myrtila
5365 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:24

Rhaenys Mne jak bylo strasne zle, tak mi manzel fakt delal s jidlem pomysleni, abych snedla aspon neco. Takze v dobe nejhorsich covid omezeni shanel jahody, broskve, gumovy medvidky, dupetky konkretnich prichuti... nekdy jsem jeden den jen olupovala sul ze slanych tycinek (sul ze slanky takhle nefungovala) a k tomu pila birela, dalsi den jsem to nemohla ani citit a jedla jenom rohliky a zapijela to bezovym sirupem...  jako uzil si to se mnou

Offline Mha
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:41

Rhaenys

Kvašák s polárkou

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:48

Ale jako to uspokojení, když se tou potravinou nacpete, to je úplně dokonalý!!

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 13:55

Rhaenys  já chutě moc neměla, ale hodně výrazně v jednu fázi těhotenství chuť na tučné ryby, úplně strašnou, cpala jsem se tresčími játry jak o život:-) a za pár týdnů už je nemohla pro pár dalších let ani vidět. no, po čase, tak roce nebo dvou jsem se někde dočetla, že zrovna v tom období těhotenství se rychle vyvíjí mozek dítěte a že pro to je nezbytná látka.. aha! zrovna obsažená v tom rybím tuku:-) už si to nepamatuju do detailu, ale tak hezky to do sebe zapadlo, že od té doby věřím že ty chutě mají fakt reálný základ a je dobrý se tím řídit:-P

Offline Sweet Potato
40524 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 14:04

Rhaenys

Už jsem to možná taky psala, ale muž mi dodnes vyčítá, že jsem těhotenské chutě neměla! Prý se těšil, jak mi bude o půlnoci nosit kyselé okurky.

Ale moc jsem mu to nevěřila. Jednou jedinkrát jsem si chtěla udělat instantní krupičnou kaši a vrátil se bez. Prý měli buď jen krupičnou nebo jen instantní.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 14:10

Ja v tehotenstvi se mohla utlouct a fakt jedla po kilech svatebni kolacky.Samozrejme,to bylo znat i na vaze.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 16:00

Ty jo, já žádné chutě neměla, cítím se ošizena!!! Jen jsem jedla zmrzlinu na kila, ale to i normálně. A pak jsem si furt kupovala Sněhulky, mentolové bonbony, které mám ráda i normálně, ale pochopitelně jich nesežeru tunu na posezení. 

A co se týká vyvolání dítěte, asi nejsem ta nejpovolanější, protože jsem 2x rodila předčasně, ale podruhé mi odtekla plodovka během toho, co jsem se malovala na večírek...:-/ nemohla jsem tomu uvěřit, zvlášť když mi v porodnici řekli (3 různí doktoři), že jsem úplně zavřená, mám si jít lehnout(!) a dopoledne půjdu na vyvolání. Takže jsem synovi promluvila do duše, že takhle jako ne a za dvě hodiny byl na světě.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:37
Reakce na Pinot Noir:

MPLee moje porodní asistentka říkala, že ženy často neporodí, dokud není dokončená nějaká pro ně zásadní akce. Jako třeba přišroubování poličky, přeskládání spíže nebo odvoz sběru. Apelovala na mého muže, aby tyto moje případné, byť z jeho pohledu úplně zbytečné požadavky, splnil co nejdřív, jinak neporodím . Tak zkus promyslet, co je třeba dokončit a je to!

​Uaaaa a že ja už ďalšie neplánujem.....ale ako sa tá pani volá a na čo všetko to dokáže ešte aplikovať ?

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:43

Ja som musela začať deň buď pomarančom alebo banánom, dvakrát sa mi to prestriedalo. A chutilo mi všetko, čo aj obvykle nie - ryby.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 17:51

Garfie když rodila mamka mě, byla ještě ráno na kontrole v nemocnici. Poprvé že všech těch kontrol tam jí řekli, že se porod ještě nechystá, jinak jí vždycky říkali, že už to bude. Dojela domů a hned jela zpátky:)

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 18:03

Dnes u nás dopoledne sněžilo, vyrazili jsme k lesu bobovat, nefoukalo, sníh jen tak lehce plul vzduchem a nakonec sněžit přestalo a vylezlo sluníčko. Víc takových dní prosím! Potkali jsme tam kamarády a při povídání u čaje z termosky jsem si zase jednou připadala skoro normálně, ach!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 19:11

malej sme zreorganizovali izbu a vznikol jej tam taký prázdny roh. Hodil by sa jej tam buď teepee stan alebo tulli vak. Ale neviem sa rozhodnúť, čo je lepšie. Ak to tu má niekto pre deti, aké máte skúsenosti? Ten tulli vak pravdepodobne bude fajn aj do budúcna, ale celkom ma láka aj ten stan, len či to nie je zábavka len na chvíľku. Malá má 2,5 roka