No a tu autosedačku nikto nič? Ja že mi vyberiete
. Tieto deti teda lezu do peňazí, musím ísť kúpiť ďalšiu Jitro stoličku, mladší mi už v ikeackej pultikovej odmieta jesť, stále sa hrabe na stoličku staršieho, tam sa žgerí a hompala nohami. Takže sú tu neustále boje a krik. Len sa trochu bojím, že mi z nej druzgne dole
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas tak mu k té nové židličce přikup pultík. Tak to máme my, mezi nohama má "provázek", takže dolů nesjede. Jiná věc je, že si tam stoupá a snaží se vylézt na stůl![]()
Mrakoplas máme rastúcu s pultikom
Autosedačku som chcela otočnu, v zmysle, že keď nastupuje/vystupuje, musí sa dať otočiť k dverám
Evaeva letfenixa pultik už práve nechcem, ten mu podľa mňa vadí a je to zas ďalších navyše 40€ a do pár mesiacov z neho vyrastie. Má už vyše rok a pol. Aj tá bez pultika stala vyše 130€.
Autosedačku už práve chcem trochu lacnejšiu, tá terajšia stala vyše 300€ a to je už dosť. Otočná bude asi drahá a ani to nepotrebujem, starší si do nej vlezie sám. Skôr sa mi nechce študovať porovnania bezpečnosti, dúfala som, že to dakto spraví za mňa, tak nič ![]()
Mrakoplas no ja kupujem z druhej ruky, tak tá rastúca celá stála 40€
Nejde o synove vylezenie, ale moje pohodlie pri zapinani ![]()
Mrakoplas jakou že kategorii to hledáš? Já jsem teď studovala kategorii 100-150cm (9-36 kg?)
Mohučanka od 100cm je od 15 kíl, nie? Hľadám tých 15-36, malo by to zodpovedať 100cm (to presne má, 15kil a 1meter :)) 9-36 máme, tu chcem posunúť mladšiemu a staršiemu kúpiť už tu pre väčších (je to aj lacnejšie)
letfenixa mne sa z bazaru minule nepodarilo kúpiť ale vidíš, skúsim tu stoličku pozrieť, možno sa teraz nejaká pošťastí.
Mrakoplas no, já jsem se zameřovala na sedačky, certifikované podle výšky (i-size) a ne váhy, protože dcera má cca 102 cm a 13 kg.
Podle ADAC testů bych orientačně vybírala mezi cybex, maxi cosi a britax, ale záleží na jednotlivých typech. Ty maxi cosi vycházely úplně nejlíp v té kategorii, ve které jsem hledala já. Nejsou nejlevnější, ale my hodně jezdíme.
Kokoska nejdou vám poutka k podlaze přilepit?
Mohučanka no ja tiež pozerám podľa tej novej certifikácie ale niekde ešte uvádzajú tú starú podľa váhy, blbo sa v tom orientuje. Zas lacnú nehľadám, ale už nemusí byť z tých najdrahších.
Bezpečnosť na prvom mieste, tiež veľa jazdíme.
Mrakoplas pozrela som marketplace, je ich tam celkom dosť, a ružová Jitro, to by bol syn šťastný ![]()
Mrakoplas no, tak bordel je v tom hroznej. Já už jsem se rozhodla (pro maxi cosi), udělala jsem ufff a jsem ráda, že to mám za sebou.
Mohučanka ktorú, ktorú? Už to pozerám, kategória 100-150cm je to
letfenixa ja na tom marketplace asi neviem hľadať, mne ich tam moc neponúklo a rozhodne nie za ceny, čo by sa oplatili. Plus teda z nášho okresu žiadna a keďže je ten lockdown.. ![]()
continuity Ono to poutka dole nema, az tak 20 cm od zeme, asi na protazeni provazu, nevim. A na podlaze maji koberec, to by asi lepit nechteli.
Potrefenáhusa ty jo, myslela jsem, že bydlíme poblíž - u nás napadlo hezky, v noci dokonce znovu, takže včerejší rozdupaná zahrada byla ráno zase jak z pohádky.
tina dik, je s nima legrace. Malej se ve velkym vidi, toho to obcas zlobi, ale byli moc hodni oba.
Pinot Noir Husa se od nás odstěhovala ![]()
Ok, ja sa teraz úplne debilne spýtam, dokedy sa deti pútajú tými integrovanými pásmi autosedačky. Lebo keď pozerám kategóriu 15-36, tak tam už nie sú. A syn síce má UŽ 16 kg, ale teda určite ho veľkým pásom pútať nechcem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí