rasaNori jů, a jak jste se báli, moc?
Vše o těhotenství a dětech
INCOM1 ja teda jo. Dlouhodobe prohlasuju ze treti jen pres moji mrtvolu:D
Evaeva Tak včera se také bobovalo. Bylo to úplně směšný, vlekla jsem boby do školky po asfaltu, zpátky vlastně taky, se zastávkou v místní úvozové cestě, kde děti hoblovaly "svahy" z obou stran. Bylo tam víc bláta než sněhu, ale on tam šťastně poskakoval a pak babičce nadšeně líčil, jak sáňkoval na tom velkém zasněženém kopci. Chudák babička - ta vůbec netušila, o čem to dítě mluví. No až mě to dojalo, fakt mi přijde škoda, že dnešní děti vůbec tyhle radovánky neznají.
Gatita mě je to taky líto. Kluci byli ještě odpoledne s mamkou jen na takové šikmé rovince před domem:) a taky totálně nadšení.
Rhaenys ono to pri prvnim tehotenstvi boli. Pamatuju se, ze jsem mela hrozne "menstruacni" krece. V praci to tajila, svijela se na zachode, odpoledne doma jsem lezela a svijela se bolesti. Pamatuju si, jak jsem byla na oslave s tchany a chytili me ty krece. A nedalo se mi vyjit od stolu kvuli nejakemu proslovu. Hned, jak skoncil jsem se vyritila ven, abych se mohla aspon smotat do drepu.
Dr. mi rekla, ze se uvolnuji vazy.
rasaNori a manzel se jeste boji?
Candance on by chtel:)
To jsem ráda, že nejsem jediná, že jste to tak taky třeba měly. Už nejsem vystrašená a můžu se uvolnit, dobrý, děkuji moc ![]()
![]()
Rhaenys taky se hlásím ke křečím v břiše v prvním trimestru (a druhém a třetím, ale to už byla jiná, moje osobní komplikace
).
Držím ti palec
My máme sníh a bobovací dráhu už 3. den na zahradě, stačilo si postěžovat tady, že děti neznají sníh ![]()
Ale mám teď horší problém, ztratil se Pipík ![]()
musíme ho pořád hledat, po probuzení dcera začíná Pipíka? Pipíka?
dynda to je hračka nebo imaginární kámoš? My máme plyšovou kočičku, už ji většinou nemusíme brát ven, ale do postele musí být. Nedej bože, abychom ji v noci nemohli najít mezi peřinami.
žluťásek Ríšu donedávna plyšáci vůbec nezajímali, teprve tak před 14 dny si začal brát plyšáky na spaní, ale rovnou pět. Nejdřív jsem měla radost, že začíná být normální, ale teda že mě bude třikrát za noc budit, protože nemůže nahmatat Egona, Bulváka, skokana Skokánka a další, to jsem nepředpokládala.
Včera to ještě vylepšil a vzal si i pana Ručičku (nafouknutá gumová rukavice s nakresleným obličejem), a to je něco, co v noci pod peřinou nahmatat fakt nechceš.
Racek z dupla, vejde se do ručičky, slečna s ním je schopná chodit půl dne v dlani, aniž bychom si všimli. A včera zmizel.
dynda Ježíši,lituji. My takto opatřovali jako oko v hlavě asi pět figurek z kindervajec. Furt jsme nekde hledali pandu a walliho. Ještě ted mam orosené čelo, jen si na to vzpomenu. ![]()
Naštěstí nijak nevyšiluje a jenom dává ty kontrolní dotazy, tak doufám, že se to nezhorší. Ale je mi holčičky líto, fakt ho měla věčně v ruce, dávala mu jíst, Pipík sem, Pipík tam, měl i hnízdo. Je to citelná ztráta.
Když tu tak pomohly stížnosti na otěhotnění, tak si sem jdu odložit stížnost. Už bych ráda, aby se mimino uráčilo vypadnout na svět a ono se asi vůbec nechystá
![]()
taky se ma vnuk narodit kazdym dnem a nevim zda by me zato snacha mela rada,ale ja se modlim at jeste vydrzi.
Protoze doufam,ze se ta blba koronosituace alespon trochu zlepsi a ja nebudu mit problem prijet do cech.Kazdopadne kdyz se nenarodi do 22.1.tak ji vyvolaji porod.
Pinot Noir syn spal jednu dobu se dvěma flashkami, v autě zase s kalkulačkou:) nedávno měl období, kdy veškerý zbývající prostor na polštáři byl vyplněn plyšáky, kteří musely stejně jako on ležet na břiše. Teď má akorát medvěda.
Evaeva jo, on spal dlouho se šlauchem od pumpičky, tak jsem měla radost, že přešel k něčemu "normálnímu" a že si navíc oblíbil psa Egona, mou nejoblíbenější hračku (a že těch skoro 40 let je na něm znát
). No ale pořád je v noci hledat, to už mi i ten Egon začíná pít krev ![]()
Pinot Noir on to naštěstí v noci nepotřebuje. Ale hledat dvě flashky hladová před poledním spaním taky není nic, co chceš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí