Malenge sneh celkom závidím, u nás stále nič. Dnes ráno to vyzeralo nádejne, ale stačilo to akurát na to, aby malá chytala do pusy vločky :-)
Vše o těhotenství a dětech
betsey prihovaram sa v tomto veku za domček,stan,čokoľvek. Deti to dosť milujú. Tuli vak si tak neužije, na to je čas neskôr.
continuity máš moc pěkné holčičky ![]()
Me dnes přijela nečekaně navštívit naše exmanzelka s vnučku, takže jsme taky postavily sněhuláka. A i bobová i proběhlo.
AAsi spíš ten stan nebo něco domečkovitého. Muž před Vánoci donesl domů velkou krabici, ze které si malý udělal domeček. Dotáhl si tam velkého plyšáka, polštář a pár hraček a lozi se tam vyvalovat.
dzizisketa bože, veď na to som úplne zabudla, že toto sa udialo aj u nás s krabicou od sušičky pred pár mesiacmi! Tak je rozhodnuté, díky a aj continuity máte pravdu
betsey My mame ten stan uz od pul roku velkemale a je to parada, hraje si tam poard. Ani jsme to neslozili za celou dobu. Ale ted jak s tim zachazeji, jsem rada ze jsme koupili asi za 400,- z lidlu. Ony to preklopi na zem a hraji sI, ze leti v rakete, ta rocni na to skace furt.. n.. Uz jsem to cele po obvodu zasivala, tycky mi dala nahradni sestra z jejich zniceneho. Takze asi zadnou drahou designovku;-)
betsey stan dostal stejne stary chlapecek k Vanocum a strasne ho miluje. Pri kazdem hlidani musim do domecku, staci hlava a ramena, kvuli plysakum se mi tam vic nevejde. Uz tam s nama bylo i odrazedlo - trakturek. Takze podstatnou cast doby travim vleze na brise napul v teepee ![]()
Jen teda jak nejdou pritlouct stanovy koliky k podlaze, dost se to shrnuje. Kluk do toho jezdi smykem po brise a musim mu to pak srovnat.
Taky jsem dneska vzala kluky bobovat, mladsi nadsene hlasil, ze jezdi na bobecku. Ale mame tu jen maly kopecky, tak starsiho to moc nebavilo, je zvyklej u druhy babicky na poradny strane. Pak sami postavili na zahrade snehulaka. Fotku za chvilku smazu. Nemela jsem mrkev, ostuda!
Mrakoplas ten je krásnej!
betsey Stan určitě potřebujete, kdyby náhodou dceru omrzel, stačí ho na čas sbalit a pak zase objevit. Docela držák je ta kostka z ikey.
Mrakoplas ten je krásny, ale bohužiaľ nad rozpočet. Bude sa musieť uspokojiť so stanom
Kokoska ti jsou krasni a snehulak bozi![]()
Všude sněží, ve Španělsku kalamita a u nás furt jenom to bláto
betsey my máme stan s tunelem, dohromady to má tvar sloní hlavy, jsou to dva kusy. A využívá se to hodně.
Karja moje děti ho mají u mých rodičů, taky ho tahaly po dlažbě jako raketu, takže už je spravovaný ![]()
betsey nad môj tiež ![]()
Mrakoplas je to krásne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí