MPLee a mas deadline? Vetsinou to vyjde nejak tu noc pred:)
Vše o těhotenství a dětech
Pomoc, dcera objevila videa, uz hodinu kouká na nějakou Domi nebo co, jak popisuje co dostala k vánocům ![]()
To syn spal i s konzervou rajcatovyho protlaku nebo s mrkví :)
tenzie syn jednou s pomerančem a jednou s rohlíkem. Protlak ale teda vede ![]()
Dobře to dopadlo, našel se asi 2 hodiny po tom, co jsem si postěžovala tady, mně to nějak funguje. Byl v hrnci v dětské kuchyňce, tam jsme ještě nehledali.
dynda no tak to je hlavní. Chudák malinka bez pipika. ![]()
Já předevčírem našla duplokostku v chlebníku, normálně lidském.
Jinak s malým je teď děsná legrace. Rád si hraje s vodou, což znamená nejčastěji s vodou v psí misce. Před pár dny v záchvatu hry něco vylil, tak si došel pro utěrku na nádobí, že to jako utře. Tak jsem mu dala z koupelny hadr na podlahu, tu vodu s ním tak pečlivě pošudlil a hadr šel vrátit do koupelny do kýblu. Nebo mi pomáhá vytírat, akorát ten mop si neždíme, razí vojenskou zásadu "co je mokré, to je čisté". A včera jsme spolu myli nádobí, nadšeně šudlil houbou všechny misky a talíře. V jakém že jihoslovanském jazyce se řekne děcko "otrok"? ![]()
dzizisketa slovinsky
dynda vařili vývar z Pipíka? ![]()
žluťásek ja ve skolkovem veku dostala, myslim na velikonoce, cokoladoveho psa. a vzala jsem si ho do postele... pekne pod deku do tepla![]()
Aj syn sa zhruba od Vianoc posunul vo vývoji - stále súťaží a chce byť prvý
takze odpadlo (takmer) večerné naháňanie do kúpeľne.
Vypadalo to tak, byl tam ve společnosti různé zeleniny.
dzizisketa takový hry s vodou na úklid bych celkem brala. U nás poslední výstřelek s vodou je 10cm vody ve vaně, malé lžičky a rybářské pruty s magnetkama z nějaké dřevěné dětské skládačky.
viktorka_od splavu a to muselo být po ránu radosti!
tenzie Dcera jednou celou cestu z Billy chovala uzenou makrelu a zpívala jí:
rybičko máá
jsi tak krásnááá
ale musim tě sníst
Sweet Potato to už jsi jednou psala a k makrele už to v mém podvědomí bude patřit navždy
. To je prostě boží!
Tak ja mam taky jednu na tema voda - tohle bylo jeste celkem usmevne (hlavne ze se kluci bavi), naposled uz se ale schvalne vylevana voda temer valila pres prah do satny a o mokrem stropu nemluve. Nasel je tchan a zarval tak, ze jsme mysleli, ze bude mit infarkt. Nas malej sedel a vse sledoval s usmevem a jeho starsi bratranek byl jen mala dusicka....

Pinot Noir Tak to pardón.
tina Super!
Sweet Potato jaký pardón, není nad to zazpívat rybě poslední píseň ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí