letfenixa tu som našla tiež ale ružovú fakt nie (nie preto, že mám chalanov ale že tu farbu fakt nemusím :))
Vše o těhotenství a dětech
A vďaka slávnemu lockdownu som synovi objednala stabilo pastelky na správny úchop, ako aj sytoruzove pero, tak snáď sa bude viac snažiť. (Sebe som objednala sadu 8 pier rôznych odtieňov červenej na doby, keď budem opäť opravovať písomky offline
, milujem papierka)
Tak vieš, doma má červenú, u našich klasicky drevenú, a občas počúvam, že by potreboval ružovú.
Mohučanka Pinot Noir směr spravnej, ale tady bejva o malinko tepleji než v Praze, plus tu skoro nikdy neprší.
Trosku pocukrovano rano bylo, ale všechno hned roztalo.
Už poněkolikáté se dívám na školkovou besídku, pro rodiče samozřejmě nebyla, takže jsme dostali jen video. Náš chlapeček je tak šikovný
. A učitelky teda obdivuhodné, těch 26 hadů přimět dělat tutéž věc, to musí být něco. Já jsem nedokázala zkoordinovat ty naše dva, abychom postavili sněhuláka ![]()
Mrakoplas my mame teraz britax i size otocnu. obavam sa ze najneskor za rok ju budeme musiet vymenit a na zaklade tejto diskusie som si pozrela 15-36 kategoriu u britaxu a nasla vyhovujuce modely. my sme jazdili autom dost casto takze ja zvolim asi zase drahsi model ale su tam aj lacnejsie napr 99 alebo 129 eur
eless už som rozmýšľala na kidfix 2s, páči sa mi ten držiak na pás v strede, pre menšie deti to asi drží dobre pás. Len sa to zjavne nedá vybrať a neviem či by mu to zas neskôr nevadilo.
A má ochranu bočného nárazu, to je tiež plus. Cena tiež v pohode, idem preštudovať recenzie a tá by mohla byť víťaz.
Už chumeli i u nás ![]()

Potrefenáhusa funguje to, stačí si postěžovat ![]()
Pinot Noir hustý! Co tam máme dal?!!!
Potrefenáhusa akorát na tchýně to nefunguje ![]()
Pinot Noir kurňa!
Pinot Noir u nás tiež nič, pošli aj sem!
Evaeva my pultík zrušili pár měsíců po 4. narozeninách, syn si na něj začal pomalu stěžovat, že mu není pohodlný, jinak ho měl vždycky rád, tak jsme usoudili, že nastal čas. Proběhlo to v pohodě, a to máme hubenou žížalu.
Potrefenáhusa to jde zas pruhem u vás, u nás nic ![]()
Pinot Noir Potrefenáhusa Na víc věcí to nefunguje ![]()
![]()
A chci se zeptat, co děláte s vyřazeným oblečením. Nebo i hračkami. Jak jsem stará matka, tak všichni kamarádi mají děti starší, bráchova žena je lehce nóbl, takže nic nechce. Byla jsem nadšená, když oznámil přírůstek bratránek, ti si vzali spoustu věcí, i krabice oblečení do cca 74, jenže minulý týden vykoukla holčička a od těch dalších velikostí už to jsou samá auta a dinosauři. Je mi líto hodit to všechno do sběrných kontejnerů...
edit: jde o to, že nevedu sociální sítě a zakládat si je nechci ![]()
MPLee furt 2v1?
Mrakoplas tiez sa mi pozdava ten drziak na bedrovy pas. uvidim ako to bude fungovat v praxi. rozmyslam ze az bude syn trosku vacsi tak dostane samotny podsedak do auta mojich rodicov aby sme pripadne mohli ist niekam aj ich autom lebo doteraz som ich brala mojim aby som furt nestahovala tu obrovsku isofix kravu. mala som dost uz pri prvej montazi a dobrovolne to opakovat odmietam
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí