žluťásek Kouknu se ti u nás v Tescu a zahlásím.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek Fotku jsem poslala do SZ.
rasaNori To je mi líto :( A vzteku rozumím. Chystám se na zkoušku v rámci účetní certifikace, poslední a současně jedinou, kterou jsem na poprvé neudělala, za poslední dva roky ji neudělal nikdo a už teď se vidím, jak budu zuřit ;) Když tak to zkusím taky za rok.
rasaNori stejně jsi hustá. Já bych taky měla jít ke statnicim, ale neučinila jsem k nim jediny krok. Nějak si tu přípravu na ne nedokážu s miminem představit. Chci jít v září, tak uvidím, kdy to zas odsunu :-)
Je to tak, DP jsem obhajila celkove za 2, coz beru jako obrovsky uspech na tu bidu co jsem cekala, a koridor predmetu ke SZZ mam 2 ze 3
samozrejme ze jsem vyletela z toho nejlehciho, blby je ze muzu opakovat az za rok, u nas se na podzim nestatnicuje...
tenzie hele zacni, jedno jak ale zacni:) budes to mit z krku a budes v klidu. Me to stve tedkon...
Damy diky, je mi lepe, jen proste smutnim ze jsem to mohla mit za sebou..
rasaNori A v unoru se chodi? Ja uz nevim, jak to je, ale DP uz opakovat nebudes a ty predmety vsechny nebo jen jeden. Ale DP je velkej uspech, si vem, kdyby te to nechali predelavat, des, des, des.
rasaNori To je mi líto, příště to určitě vyjde.
K těm lesním školkám v Ostravě, jak tady zase někdo vytáhnul. Novou otvírají i v Ludgeřovicích, ale nevím, jestli není z ruky.
rasaNori jsi vážně obdivuhodná, já bych s miminem nedostala do hlavy ani popel. Hlavně že to nemusíš opakovat celý, že to opakovat lze a že máš obhajobu za sebou. Rok uteče, ani nemrkneš ![]()
rasaNori potlapkavam moc, opruz, ze neni podzimni termin.
Dodnes se pamatuju na tu beznadej, kdyz jsem mela 14 dni do statnic, doma 2 batolata, mesic do porodu tretiho, ten rok zrusili statnicovani z predmetu a zavedli, ze se muzou zeptat na uplne cokoli z celyho studia, zadnej seznam otazek ci okruhu, proste NIC. A ja sedela u kuchynskyho stolu a tupe zirala pred sebe a netusila, co si jako pocnu :-)
moora 3 maly deti behem VS? Obdivuju te!
moora “doma 2 batolata, mesic do porodu tretiho” jezis to by mi uplne stacilo k panice![]()
viktorka_od splavu Nekomu mozna ,,dve batolata,,;:-D. A hlavne ten konec, ,,tupe zirala pred sebe a netusila, co si pocnu,, tak to delam, I kdyz nevim co na sebe, v teto situaci bych psala neco o tvrdosti matraci v Bohnicich!!!! Jdu se stydet do kouta!
syn absolvoval fotenie. fotky tohto outfitu som dala pani majitelke obchodu so suhlasom na uverejnenie strankach obchodu kde som oblecenie kupila. otvorila len nedavno tak jej to snad pomoze. poprosila som ju aby zverejnila aj meno fotografky ak by sa dalo.
rasaNori potlapkavam moc, opruz, ze neni podzimni termin.
Dodnes se pamatuju na tu beznadej, kdyz jsem mela 14 dni do statnic, doma 2 batolata, mesic do porodu tretiho, ten rok zrusili statnicovani z predmetu a zavedli, ze se muzou zeptat na uplne cokoli z celyho studia, zadnej seznam otazek ci okruhu, proste NIC. A ja sedela u kuchynskyho stolu a tupe zirala pred sebe a netusila, co si jako pocnu :-)
Práve som sa spotila aj na miestach, kde som vôbec netušila, že sa spotiť dá ![]()
eless joj ![]()
moora ja si stezuju
diky za navrat do reality:D u nas taky neexistujou okruhy, muzou se ptat na cokolvek...Karja jj mohlo to bejt horsi:) brrr je to bliz nez ta u opavy:D skvrne se zaclo soucasne otacet, couvat a podsouva kolinka
6 mesicu cerstve. Masakr.. Mohučanka no prave:D utece to, chcem hned druhyho potomka a takhle to budu muset planovat :D
moora No tak to smekám, s batolama se učit? Já jsem ráda, že už mám veškerá studia dávno za sebou, mě teď spíš děsí ten návrat do práce, jak se to bude všechno stíhat.
Zdá se, že syn zdědil můj talent na požírání melounů ![]()
Pinot Noir Moc se neraduj, teď je to roztomilé, ale počkej až vyroste.....dcera podědila moji vášeň pro rajčata a avokádo-myslíš, že na mě někdy zůstane??? ![]()
Garfie rajcata si s muzem musime servirovat zvlast a bedlive hlidat
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.