Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:02

A teda prozatimní výsledek - při zběžném projití PA v Praze jich připadá pro mě v úvahu asi 11. Tři, co se mi líbily nejvíc, mi už odepsaly, že v srpnu mají dovolenou. Super

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:04

barbucha V nemocnici by ji taky vysetrili v tehle fazi tehotenstvi. Na gynekologii. A ona zatim pohyby necitila vubec? Tohle je strasne individualni, prvorodicky to casto nezaznamenaji. Moje dite jsem fakt dobre citila az po 25.tydnu a to jen treba vecer...

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:05

Jos 

Nevim, myslela jsem že chodí jen do toho Gennetu právě na kontroly. Tak by je snad jeden ultrazvuk navíc nezabil, ne?

Mně je líto kolegyně, je to moje oblíbená... ale vidim že se celá třese poslední dny. Vo to hůř, že má ještě jednu dceru a ta má děti čtyři! Tak samozřejmě, když to ta bezdětná furt vidí... No nic, můžeme jen držet palce.

Offline Sweet Potato
40530 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:06

Jos Já hlavně dlouho netušila, že to, co cítím, je to ono.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:06
Reakce na Jos:

barbucha V nemocnici by ji taky vysetrili v tehle fazi tehotenstvi. Na gynekologii. A ona zatim pohyby necitila vubec? Tohle je strasne individualni, prvorodicky to casto nezaznamenaji. Moje dite jsem fakt dobre citila az po 25.tydnu a to jen treba vecer...

​Já jí taky říkala že je brzo, přesně jak píšeš... ale to víš, v tomhle případě nervy pracujou.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:08
Reakce na Pinot Noir:

​A těhotný snad nejsou lidi?

​Tak lidi ale většinou nepotřebujou těhotenskej ultrazvuk.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:08

Jos já taky cítila až tak v tom 25.tt, v obou těhotenstvích, do té doby to bylo takové možná je to dítě možná něco jiného.

Ale chápu, že má strach, pokud už to kolikrát nevyšlo. Na té pohotovosti by jí aspoň uklidnili. Já byla v úplném začátku na pohotovosti v tom Motole, přijeli jsme o půlnoci, zpětně vidím, že to byla celkem prkotina. Ale byli tam moc milý, vyšetřili mě, ještě si mě pozvali na kontrolu za dva dny. 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:14

Rhaenys byla jsem v obou případech v Neratovicích, tam si můžeš PA přímo z jejich sester, což je dobré v tom, že pak nehrozí nějaké koukání přes prsty, že si vedeš cizí osobu k porodu. Moje měla kanclík v centru Prahy, takže na schůzky s ní jsem ani nemusela nikam daleko dojíždět. V Neratovicích se registruje v 28. týdnu, ale pokud bys chtěla tu jejich PA, je třeba to řešit dřív. Nejlíp už teď ;) Je to fajn, ony pak umí v té nemocnici leccos zařídit, tu registraci taky pak provedou, 

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:15

barbucha no jasne, ze existujou pohotovosti pro tehotny, normalne při těch porodnicích 

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:16

barbucha tak někam by ji snad poslali, ne? Ale já myslela, že jde o případ, kdy pohyby ustaly. Tohle je jen přehnaná nervozita ;)

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:17

Sweet Potato Držím palce!

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:20

Potrefenáhusa 

No jo, já bych ji asi v tom případě byla vyštvala aspoň do Motola. I jen kvůli přehnaný nervozitě (Pinot Noir ), za ten klid by mi to stálo.

I když mam pocit, že se jí jinam moc nechtělo, a zčásti taky kvůli tomu, že se bojí blbýho nálezu. Chápu to, i když je to strkání hlavy do písku.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:24

Pinot Noir Právě v Neratovicích bych chtěla rodit, ale právě dvě, co se mi líbí, mají dovolenou a v létě pohotovosti nedrží. O jiných nic nevím. Můžu se zeptat, která byla ta "tvoje", pokud si s ní byla spokojená?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:25

barbucha No tak na tohle je zlatej doktor ala muj vet. Sla by jeste ten den. Hrozny, je to pet minut casu ten ultrazvuk. Ja mu volala, ze me boli divne bricho a nabidnul mi termin za hodinu a pul!

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:27

Rhaenys Dita Schniererová. Ale pokud vím, taky si brala potom pauzu na oddech, je to prý hodně náročné. Ale já bych se nebála žádné z nich, potkala jsem tam za ty dva porody asi všechny, a všechny se mi zdály super.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:28

Pinot Noir Dobře, děkuji ti moc. Zkusím si ještě něco zjistit o dalších.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:41

Evaeva ja mam zkusenost z Bulovky presne opacnou. Krvaceni v 11tt a hnali me odtamtud se slovy, te po 2 potratech snad uz vim, ze takhle brzo s tim nic neudelaj a mam cekat doma jestli potratim...a cekala bych, stejne jako barbucha , ze pokud plati Gennetu, tak ze by mohli byt ochotnejsi...ale jinak se samozrejme v pripade potizi chodi na klasickou gynekologickou pohotovost v nemocnicich.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:44
Reakce na 711990:

Evaeva ja mam zkusenost z Bulovky presne opacnou. Krvaceni v 11tt a hnali me odtamtud se slovy, te po 2 potratech snad uz vim, ze takhle brzo s tim nic neudelaj a mam cekat doma jestli potratim...a cekala bych, stejne jako barbucha , ze pokud plati Gennetu, tak ze by mohli byt ochotnejsi...ale jinak se samozrejme v pripade potizi chodi na klasickou gynekologickou pohotovost v nemocnicich.

​No tvl!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:46

Myrtila no jako mam z toho tehotenstvi doma Tondu, takze to dopadlo dobre:) ale i z toho duvodu jsem odmitla jit na Bulovku rodit, ackoliv to mam za rohem.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:49

Sweet Potato tak neletela pres Frankfurt?Krasna fotka.