Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mha
příspěvků moje polička 20. ledna 2021 17:11

Garfie

Jo tak to poslední slovo je taky neznámé. Pošli ji k nám

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 17:25

Do statistiky- přebalivák ano, mrskání ne, teploměr do vody první měsíc. 
Stran úrazů mám taky největší hrůzu z popálenin a opaření a pak z utonutí, ale to se datuje do doby hluboko na VŠ, anžto jsme celou dětskou výuku strávili v dětském Motole. Nikdy bych nekoupila dětem snad ani kostým z takových těch umělohmotných textilií, na to jsem úplně ujetá.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 17:32

Garfie to je tak japonská, protože tvůj muž je přece taky "poloviční Japonec", ne?

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 17:45

Tabea No jo, myje si ruce před jídlem!  Je to možné. Ona je z něj hlavně úplně ve stresu, protože do teď měla s maminkou "tajnou řeč". Když jí poprvé u nás něco říkala japonsky (jinak zvládá češtinu i angličtinu, hrubě závidím!!!) a odpověděl jí muž, málem dostala hysterický záchvat!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 17:55

Teplomer do vody som nemala, skúšala som predloktim ale obarenia sa bojím, tak som dala k vani termostaticku batériu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 18:15

Garfie no to je super historka, s tou tajnou řečí

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 18:24

Garfie no ja taky byla v soku, kdyz jsem se na letisti na druhym konci sveta na neco ptala manzela a odpovedela mi holka ve fronte pred nama

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 18:55

Kokoska  To chápu! Tohle mi kdysi říkala jedna Američanka, že je super, že se domluví prakticky všude na světě, ale že nám "malým národům" (to není její citát) vždycky záviděla tu tajnou řeč. Ona mluví anglicky a španělsky, ale že neexistuje aby řekla něco manželovi nebo dětem něco "tajně" nebo nenápadně, protože má pořád strach, že jí někdo bude rozumět. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:09

Garfie ja jsem tehdy byla dost rada, ze to bylo neco neutralniho, nic co by kdokoli nemohl slyset. Ale uvedomila jsem si, ze clovek nikdy nevi, kdo mu rozumi

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:38

Kokoska Češi jsou všude, i na dost divných místech, tam hlavně

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:49

To mi připomnělo jak jsme se vezli autobusem na Montmartre a paní sedící za námi nás česky pozvala na víno a provedla po okolí. Česka, která emigrovala někdy v 70 letech. 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:50

Potrefenáhusa jo, potkali jsme skoro na kazde dovolene, ani to podivna mista nebyla. Hernajs, jak ja bych nekam jela! Zrovna jsme predevcirem vzpominali na skotske penzionky, jak to tam melo svou afmosferu.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:50

Potrefenáhusa  To je pravda, já už tady myslím vyprávěla, jak jsme potkali pár z Česka při přechodu hory Asahidaki kdesi na severu Hokkaida...čtvrt hodiny jsme si s nima povídali anglicky  

A vždycky si vzpomenu na kamaráda, který se ztrapňoval u stánku se zmrzlinou ve Florencii "un limone e una fragola e....do..no.. in the this..." "myslíte asi kornoutek, že?"

A taky na Boba Hurikána a Vlastu Kálalovou Di Lotti v Bagdádu!

continuity To jsou hezké historky!

Online Emerald
2686 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 19:56

Kokoska Potrefenáhusa To mi pripomnelo, jak mi kdysi Michal Kubal vykladal zazitek ze sluzebky v Dzibuti. Nataceli tam o cizinecke legii, vecer sli do baru a kameraman tam pronesl neco klasicky prasackyho na adresu nejake cernosky. Ke sve smule netusil, ze umi cesky ( uz si uplne nepamatuju, jestli mela maminku Cesku nebo v Cesku studovala ).

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 20:01

Takove historky mam taky.Garfie Kokoska 

Jednou v recku s ceskou spz reci usoudili,ze jsme oba cesi,tak meli nejake blbe kecy,Tak jim muz odpovedel.....to byl sok

Ja jednou v praci dostala prideleneho kluka abych ho zaucila a asi po trech!hodinach mluveni nemecky jsme zjistili,ze jsme oba cesi.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 20:15

Zarinya Hihi, já šplhala na Olymp a na jednom takovém exponovanějším místě jsem volala na přítele Já se bojím...A cizí chlap, co šel naproti, mi řekl Neboj se

Jinak tedy Češi jsou opravdu všude. A hned po nich Poláci.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 20:18

Mohučanka tojo,a cim dal vic.I kdyz se moc v turistickych mistech nepohybujeme i tak obcas cecha zaslechnu.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 21:14

Mne vypravely kamaradky, jak dolezly na Zelandu na treku do nejake volne chaty na prespani, uz tam byli nejaci lidi a o pulnoci se priritila nejaka holka, no tak po chvili zjistily, ze je nejen Ceska, ale je I ze stejneho (cca 40 tisicoveho mesta) a dokonce se podle jmena I znaly;-).

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 21:20

Kokoska Naše v Irsku na pumpě obsluhovala Slovenka. Dali se do řeči, tak ji říkali, že jsou z vesnice x, ale že tu nebude znát. Tak nejen, že ji znala, ale ukázalo se, že její maminka je otcova spolužačka ze ZŠ

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 20. ledna 2021 21:21

Na zájazde po Škandinávii sme mali aj výstup na Galdhopiggen, od chaty, kde sme spali, na východiskový bod túry sme šli nejakým miestnym busom, nastúpili sme, skupina cca 20 ľudí z nášho zájazdu, v buse bol šofér a dvaja turisti - tiež Slováci. Počas toho istého zájazdu sme mali pauzu v jednom meste, jeden pár zo zájazdu tam stretol susedov, ktorí tam boli autom, tí z auta videli bus so slovenskou značkou, pristavili sa, že pozdravia krajanov a stretli tam susedov. Svet je malý:-).