Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 19:46

Gatita no Joie Stages tu blbou sponu ma:(

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 19:46

dynda vlastnoručně jsem ho zmasakrovala na polínka (ikea 600,- pořizovací cena). Stálo to za to!!

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 19:56

Dcera si tolik oblibila serial Navstevnici ze jednoho jednorozce si pojmenovala navstevnik Karas

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 19:56

711990 vajicko od nich to ma taky, i kdyz ne tak strasnou, jako je na tom römeru. Tam nadavam nahlas a muz taky. Jinak bych koupila stejnou i pro mladsiho, ale tohle tedy ne. Ach jo, ta joie ispin vysla skvele v testech, je otocna a stoji pulku, co konkurence. 

Edit: mam chut tady vyhlasit setreni, ktera sedacka v kategorii nad 9 kilo nema debilni sponu. Zkontrolovat podruzny parametry jako bezpecnost pri narazu a obsah jedovatych latek uz bych zvladla  sama:)))

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:10

Gatita

JJoie every Stage ji má, ale už jsem se to naučila, už se mi nerozpada! 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:15

Gatita jinak i nase Cybex Sirona ji ma, trochu min debilni, ale ma. To bude nejaky spiknuti

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:33

711990

Asi nejaky trend. My tu blbou sponu mame skoro vsude, jen na tom starsim romeru je nejaka lepsi. Vypada stejne, ale ty dve casti jdou jakoby spojit, nez se zasunou do te treti. To je nebe a dudy, pritom takova drobnost. Ale ja jsem hodne nezrucna a chce se mi pokazdy brecet.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:40

Já se nikdy nenaučila rozepnout sponu na kšírách na valcu. Když jsem jednou vyfásla synovce v kočáru, dost jsem se zapotila a nebyla daleka toho, poprosit potupně nějakou cizí matku, ať mi to dítě vyndá. 

I náš kočár měl nějakou strašnou sponu, ale nikdy jsem to nepoužívala a popruhy velmi záhy úplně vyvlíkla. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:42

Gatita máme v této kategorii 2 maxicosy a obě mají tu sponu udelanou tak,že ty dvě části v sobě po spojení drží,takže to zvládnu pohodlně zapnout i artritickymi prsty. Ale jedna z nich má ty pásy tak divně trčící a navíc jde hrozně snadno zmáčknout to rozepínání, že pro 2 leté dítě by nebylo problém to rozepnout kdyby se trochu posnazilo.  Kdybys chtěla, můžu se podívat na jejich názvy  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:49

žluťásek já teď Valco vytáhla po dlouhé době a taky jsem bojovala. Je fakt, že staršího jsem taky moc nepoutala, ale mladšího musím. Jak máme po cestě víc prostojů, tak se nudí a má tendenci vylézat.

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:49

Sairon dekuji, nijak to nespecha, vajicko synovi jeste min. mesic bude:) Ale budu moc rada, kdyztak bych je zaradila do vyberu. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 20:54

žluťásek my takhle hromadne na letisti v istanbulu premysleli prave nad sponou ve valcu snap, chvili to vypadalo ze pujdem nekam shanet nuz abychom starsi z kocaru vysvobodili:D

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:15

Gatita tak ta s tím lepším zapínám je maxicosy tobi na pásy, my máme asi nějaký starší typ (mám ji z druhé ruky), ale podle obrázku vypadá ta spona stejná

a na isofix mam maxicosy pearl i-size ale s tou nejsem spokojená, nevím jestli je to nějaký špatný kus, ale to polstrování pásu na ramenech trčí tak, že i když pásy utáhnu na pevno, jak v oblasti břicha a hrudníku pod nimi příšerka pohodlně protáhne ruce a i ta spona jde na můj vkus moc snadno rozepnout.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:17

Gatita tady je vidět to Tobi jak drží pohromadě, při zapínání to teda držím jednou rukou uprostřed

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:18

Sairon dekuju! 

To je podobne jako na te nasi stare sedacce.  To by mi vyhovovalo.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:40

marieu ten prebalovak z ikey je tak neuvěřitelně debilni, ze jsem ho použila nekecam asi 2x, přitom mi ho víc lidi doporučilo.

jak se tu na jaře jely ty zbytecnosti, co miminu  neporizovat, tak za mne jednoznačně nejblbejsi kup byl tohle 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:49

Potrefenáhusa u nás prostě "posloužil". Zapasoval do naší koupelny, ale ta otevřená police ... nechtělo se mi vrážet prachy do lepšího kousku. Takže likvidace proběhla s tou oslavou.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 21:58

marieu nám se ani do koupelny nevešel, nakonec mi nejlíp posloužila taková lehká prebalovaci podložka, kterou jsem měla buď na posteli nebo na zemi.
on je na mne i vysokej, nebylo mi to pohodlný 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 19. ledna 2021 22:14

Potrefenáhusa aha, nám byl akorát (175, resp 194cm...) a k tomu se vešel. Ale úplná radost to teda nebyla, no.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. ledna 2021 22:36

Potrefenáhusa mě hrozně překvapuje, že ti tak nevyhovoval. Samozřejmě chápu, tisíc lidí, tisíc chutí. My máme ten nejlevnější z ikei a už tři roky stojí v obýváku. Teď už teda slouží jen jako odkladiště oblečení pro nejmladšího, protože udržet ho ležícího nelze:), ale užili jsme ho dost. A to jsme malý oba, já mám 164. A když sundáš podložku, dá se použít jako odkládací stolek na kafe;)