Evaeva nemůžu mluvit za Husu, ale co teda vím že se stává - když nemáš uplně přebytek volnýho prostoru a koupíš věc, která je údajně naprosto nutná a vynikající.. a pak zjistíš že není zas tak fajn a navíc by ses bez ní velmi snadno obešla. to naštve:-)
Vše o těhotenství a dětech
viktorka_od splavu ale jo, vždyť já to chápu. I když zrovna prostor v tom roli asi nehraje, vždyť píšu, že jo máme v obýváku![]()
Evaeva mne přijde malej, nemám zadnej nábytek, ke kterymu bych ho mohla postavit, někam ho zapasovat a mít tak věci pri ruce. Což mi predtim asi nedošlo. Proste jsem velmi brzo zjistila, ze je pro mě nejpohodlnější mít dite na zemi, asi bych nevyuzila ani desku na pradelniku.
nejlepsi je asi mít tohle místo v koupelně, ale tu my máme strašně maličkou. Nakonec jsme skončili po koupání taky na zemi, tam to teda moc pohodlný není, ale jinak to zatím nejde
viktorka_od splavu tak, napsalas to za mne, než jsem se vyjádřila
proste pro mě úplně zbytecnej, zas já dotedka používám teploměr do vany, dětský uchošťoury a určitě ještě něco, co tu bylo vyhodnoceny jako kravina roku
Potrefenáhusa jo, tak já na zemi přebaluju, až od té doby, co stojí. Do té doby ty byl sice boj, ale nedala jsem se. Já mám akorát poličku pod tou deskou, tam jsem mívala pár bodyček třeba a vedle na poličce koš, plenky a krémy. Taky tím, že jsem je nosila do umyvadla, si neumím představit zvedat je ze země. Ale jak píšu, každému vyhovuje něco jiného.
Potrefenáhusa tak teploměr do vany jednoznačně musí být. Teď už ho teda nepoužívám, ale dokud neseděl=nekoupal se s bráchou, tak pořád.
Já ho používám už na druhé dítě. S prvním to byly skoro 3 roky, takže nějaký čas se tam střídali. Vejde se mi do koupelny, víc jsem neřešila, ale budu šťastná, až bude dcera bez plínek.
Potrefenáhusa tak teploměr do vany jednoznačně musí být. Teď už ho teda nepoužívám, ale dokud neseděl=nekoupal se s bráchou, tak pořád.
jakej je v tom rozdíl? ![]()
Potrefenáhusa kromě toho, že brácha poví, jaká je voda, tak spíš psychologický;) Do té doby byl miminko, potom už malé dítě. On teda seděl až v 11m.
dynda ty jo, tři roky, máš hodné děti:) Já už je sotva udržela na zádech, co se uměli otočit. Takže když stáli, šli na zem.
Dcera si tolik oblibila serial Navstevnici ze jednoho jednorozce si pojmenovala navstevnik Karas
![]()
Já jsem taky přebalovák využila, vlastně to byla dost zásadní věc. Ale my máme koupelnu jak taneční sál, takže přebalovák máme s komodou a policí.
Jinak já už bych byla taky moc ráda, aby se dcera obešla bez plínky, ale teď jsme zas v situaci, kdy jsme rádi, že se (posledně a předposledně po dvoudenním zadržování) vykaká do plínky ve spánku ![]()
Gatita Tu Tobi mame my, dva roky starou a ja moc nechapu, co na te spone hledas nebo tak. Ale ma to stejnou jako na Sairon obrazku, zacvaknes do sebe ty dva popruhy a pak to das do toho mezi nohama. Ale delan to teda vsechno dvouma rukama:-D. Ta Tobi se da nejak polohovat, kdyz ti dite usne, ze je mu to pohodlnejsi a opre si pekne hlavu dozadu a nehodi v zatacce bradu na hrudnik:-D. A tu sedacku 15+ jsem vybrala Joir nakonec. Na internetech psali, ze ty sedacky bez podrucek nejsou moc pohodlne - nevim, zda to neni blbost, ale jakmile jsem zavedla I toto hledisko, razem bylo vybirani snadnejsi.
Oni měli oba mrskavý období někdy kolem 9 měsíců a vždycky to nějak přešlo. Mně se s tím líp bojovalo v té výšce pasu líp než na zemi, kde mám problém s kolenem.
Pamatuju si, jak jsme bráchu přebalovali na gauči, tak jsem věděla, že bez pultu nebo komody se neobejdu. Máme ho v dětském pokoji.
dynda no to koleno je blbé, to je jasný. Oni právě ve stoje nebojují vůbec, to je přebalování na pohodu. Ale starší měl dost dlouhé období (asi rok a půl minimálně), kdy si prostě na záda lehnout odmítal. Ale všude, i na plavání, cvičení,...![]()
My máme mini kúpeľňu, prebalujem na posteli aprebalpvaci pult mi vôbec nechyba. Teda uznávam, že jednu dobu keď som mala hexenschuss mi to úplne jedno nebolo :)
Prebalovala som na posteli, minibabatko aj na gauči. Nemrskal sa nikdy.
ja som tiež prebaľovací pult nemala ani som ho nepotrebovala, aspoň mi teda nevadilo prebaľovať na posteli alebo gauči alebo aj na zemi na hracej podložke, v kočári, proste hocikde... strčila som pod malú prebaľovaciu podložku a bolo.
A teplomer do vody som tiež vôbec nepotrebovala, aj keď mama mi jeden kúpila. Ja viem dosť spoľahlivo odhadovať teplotu, len muž mi stále neverí. Aj nedávno sme sa na túto tému pohádali. Povedal, že nie je možné, aby som dokázala odhadnúť, koľko má voda alebo človek teplotu. Ale ja to fakt dokážem :-)
Dokud byl miminko, které se do vody pokládá, měřila jsem teplotu a měla jsem pocit, že MUSÍ být akorát. Když tam sedí a hraje si, už přece leccos vydrží
. Je to taková psychologická hranice, ale mám to stejně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí