No nejlepší je mít zahradu a několik dalších atrakcí hned za plotem, my jsme teď vyloženě vysmátí, jak je sucho, jsou ty denní aktivity samoobslužný. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ja koupila slusne a pricetne kosile v M&S, vyprodej po 190,- kus:) sedobile prouzkovane, na knoflicky. Moje jedine nocni kosile doufam ;D
rasaNori Já taky v M&S.
A viděla jsem v porodnici jednu drobnou paní asi v manželově košili, míst noční košile, a taky to šlo ;) Ostatně dnes je těch oversize košilí všude plno, kdyby se někomu noční vyloženě protivila ;)
rasaNori Pinot Noir na Slovensku zrušili M&S ![]()
Ale inak ďakujem všetkým za tipy, už mi je jasné, že tá košeľa nemusí mať presné špecifiká, len aby sa v tom dalo kojiť a nestrašila ostatné matky ![]()
Kdy uz decka tak zhruba prestane bavit chodit na hriste? Nejvetsi ztrata casu za me...
![]()
Hele, tak přesně tohle byl důvod, proč jsme koupili dům. Jedna sezona mi stačila (a to jsem ještě většinou chodila s opravdu dobrou kamarádkou, která je strašně vtipná a vždycky ji ráda vidím).
Jo a o plínách v výřezem na pupík slyším poprvé ![]()
Karja Prosím tě, jez co chceš. Já první těhotenství jedla jen zmrzlinu (HaagenDazs, nebudu se sušit na nějakém sorbetku, že jo) a broskve po tunách, fakt nejedla jsem poslední tři měsíce prakticky nic jinýho a dcera byla podměrečná.
Zahradu bych nepřeceňovala - nejsou tam kamarádi a těch pár atrakcí se rychle okouká.
Nesouhlasím. Zahrada mu zajistí relativně bezpečný pobyt na vzduchu. Jak se tam zabaví, je jeho věc. Já tam mám práce dost, může mi pomáhat nebo si hrát, kamarádky s dětmi občas dorazí, jiné kamarády má ve školce. Tohle neustálé zabavování dětí a vymýšlení programů není můj styl a myslím, že to ani není správné. Ať se nudí, ať si je nucen vymyslet zábavu občas i sám.
Pinot Noir Vidím to úplně stejně![]()
Pinot Noir
Naprostý souhlas. Ono to občas (! abych nerozpoutala nějaký flame) vede spíš k opaku, máme takové děti (dnes už odrostlé) i v příbuzenstvu i v okruhu známých (menší), pokud nemají program, k smrti se nudí a nedokážou se zabavit samy.
Predstava vymysleni programu je pro me nocni mura. Porad doufam,, ze "se to nejak" ... Teplo a zahrada v tomhle hodne pomuze ,I z toho duvodu jsem nechtela mit dite v Praze. No co uz, asi nas to bude stat vic cestovani, ale nejak si snad poradime.
MP Meri Myslím, že je fajn naučit to dítě opravdu chodit. Jak tu někdo psal, jít za nějakým cílem. To je pak program sám o sobě.
Karja Jsem letní dítě, máma se na broskvích, meruňkách, zmrzlině a větrníkách dokázala vyžrat o třicet kilo a já měla 2,60... A stejně se toho, že by bylo miminko velké, neboj, moje dcera měla 4 kg, celý porod trval dvě hodiny a mohla bych jít rovnou na panáka
.Mně máma rodila dva dny. Těch faktorů je tam prostě víc, než jen váha.
Pinot Noir Dievca, co bolo so mnou na izbe, si pri kojeni vyhrnulo tricko hore. Nosila obycajne tricko a nohavicky, nic viac.
DrowRanger Mala som "vsetko" nachystane - kolisku, monitor dychu a kocik od kamaratky. Po tyzdni doma sme zistili, ze by bolo vhodne mat nieco na spanie pre dieta aj v druhej izbe a na balkone. Pocas kojenia som isla na bazar modreho konika, nasla postielku aj kocik v okoli, islo sa pre to plus novy matrac z obchodu v meste a bolo.
999 Tak jo, davam na tebe. Ale kdo bude nosit ty pekne male oblecky:-D. Tak super, jdu se prezrat.....:-D.
Karja Jdi a pochutnej si :-). My tu první nejmenśi várku oblečků rovnou zabalili...
999 Našemu bylo i to nejmenší obrovské ![]()
Sairon Ne, to mi bohuzel nerikal. Mne po nastydnuti ta bolest v krku porad pretrvavala, vecer jsem nemohla ani polykat ani usnout, zacalo me z toho I pekelne bolet ucho, tak jsem sla na ORL se zanetem v uchu, at mi da atb. kapky a doktor kouknul a rika, jo to je tohlecto, no to mate k tehotenstvi, ty zaludecni stavy a tak. Ja si drzela ucho a rikala si, kdo je tady magor. Sama bych to nepoznala, zaha me nepalila a neprislo mi, ze se mi ty stavy vraci nejak extra moc. Tak uvidis, jak se te to bude dlouho drzet, na ORL muzes vzdycky, ti udelaji treba I nejaky ster, o tehotne se hodne pecuje;-).
Mé deti se nastesti umi zabavit samy, za mnou chodi pouze v pripade, kdyz jim neco nejde-neco prilepit, zapojit vozik ke traktoru atd. Obcas jim neco ctu nebo si zahrajeme na schovku, vic nee, nebavi me to.
S detskymi hristi jak kdy, nekdy fajn, nekdy me to hrozne prudi. Starsi uz me vubec nepotrebuje, ale o mladsiho se bojim, protoze vylezt na skluzavku aniz by hrozilo nebezpeci padu dolu..takovou skluzavku jsem potkala jen jednu. A stat u nej a "jistit ho", to me dlouho nebavi.
Co se tyce vlastni zahrady, to mi prijde super, deti pomahaly, kazdy svoje tacky, vozily travu, drevicka. V lete se jim dal kybl vody a o zabavu bylo postarano.
Pinot Noir Synovci taky :-). U dupaček měl měl chodidla někde u kolen...
999 A já ještě skočila na špek těm, kdo říkali, že ty nejmenší nejsou třeba, takže jsem měla tři overálky velikosti new born, a pak už všechno větší. I ty new born byly velké
Bože, to už ani není pravda, že to byla taková myška ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.