letfenixa to je strašně náročné, neumím si představit učit a mít tak malé dítě za zády
. Kdyby to šlo, pošlu ti nějakou sílu a energii ![]()
(Teda ne zrovna dnes, dnes mi nějak došla šťáva a optimismus.)
letfenixa to je strašně náročné, neumím si představit učit a mít tak malé dítě za zády
. Kdyby to šlo, pošlu ti nějakou sílu a energii ![]()
(Teda ne zrovna dnes, dnes mi nějak došla šťáva a optimismus.)
letfenixa vydrž, vydrž, bude to lepší a ještě navíc dnes z těch dětí ze kterých mě hrozným způsobem brněla hlava (neslyším vlastní myšlenky-to je přesný!) mám velkou radost, protože si s nimi už jako s dospělými můžu opravdu pěkně popovídat. a netipla bych že si zrovna toto někdy budu pochvalovat![]()
Karja my jsme meli den vlastne hezky, ale vecer debil- velka od osmi v posteli, ale furt vybihala a vysirala a usnula pred 3 minutami
do toho mala chtela uz v 9 spat, ale jak tu velka delala hluk, tak nemohla. No vlastne muzu byt na sebe pysna aspon v tom ze se to obeslo bez fyzickeho nasili
ja ty vecery s nekonecnym uspavanim tak nesnasim, i kdyz prozijeme hezky den, ten vecer vsechen hezky dojem pokazi...
Ďakujem, že to tu môžem aspoň vypísať. Minule som spomínala, že za ten necelý rok je to so synom mnohonásobne lepšie, tento houmofis, ale už je to všetko dlho. Teraz potrebujem spony na obrus a nemám to kde kúpiť a nebudem predsa niečo, čo stojí 0,29€ objednávať on-line. ![]()
mnum Chapu, clovek je uz hrozne unavenej. My se kolikrat doma I se sambem pohadame kvuli kravine,jak uz je toho pokrk;-)
PPsala mi ségra, že její za měsíc dvouletá dala dohromady první smysluplnou větu: "Mami di pryč."
letfenixa mne tvoj syncek ako ho opisujes, pripomina v niecom moju dceru, ale v ovela intenzivnejsej forme. A uz dlho si myslim ze si uplne uzasna mamicka, velmi empaticka, troezliva a vnimava pre jeho potreby a to ze to zvladas viacmenej sama ( tusim si pisala ze partner cez tyzden pracuje a doma byva len cez vikendy), plus sa staras o rodicov, no naozaj klobuk dolu ![]()
Karja no presne, jsem nastvana na dite ale zavrcim na muze. Nastesti si to uvedomuji, tak se krotim a vetsinou jsme to my dva rodice proti ,, nepriteli" ktery nas vysiluje
Ale musim rict, ze porizeni te kocky byl nejvic bozi napad.... Ona je jeste hrava, takze treba hodinu beha po zahrade, pak si ji vezmeme domu, kde hrajeme hru ,,ulozeni kocky,, - tj kocka spi v pracovne a velkamala vedle ni nosi plysaky a prikrejva je. Uz ji vzal na milost I sambo, vidi jakej prinos k rodinnymu stesti ma:-D
viktorka_od splavu
nejak som tú výchovu poňala ako čo najväčší vklad do budúcnosti, ale niekedy už poviem, aby chvíľu nerozprával![]()
Karja no presne, jsem nastvana na dite ale zavrcim na muze. Nastesti si to uvedomuji, tak se krotim a vetsinou jsme to my dva rodice proti ,, nepriteli" ktery nas vysiluje
tak mne ten vztek na jinyho dospelyho pomohl prezit už spoustu krizových momentů ![]()
letfenixa však to klidně řekni, to nevadí:-)
dzizisketa první věta naší neteře byla "máma má špinavý nohy" ![]()
A syn mi dnes jen tak aby řeč nestála povídá: mami, v kalendářství si můžeme koupit kalendář
Potrefenáhusa kdyz mu to nevadi, klidne si upoustej paru jak potrebujes
kdyz ja se se svym muzem vidim dost malo, hrozne moc pracuje, tak si nechci ty vzacne chvile kdy je s nama doma, kazit tim ze na nej budu oskliva za neco co nezpusobil on. A taky ditko at se uci ze mama ma taky svoje hranice ( mluvim o bezmala 4- lete, ne o miminj)
dzizisketa tak to je dobrý, ne? Mohla si beztrestně odejít třeba vypít čaj, když jí sama poslala:)
žluťásek kalendářství je určitě hned vedle našeho náplastnictví ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.