Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:16

letfenixa eless Evaeva Děkuju za obrázky :o) Mě právě štve, že u většiny knížek v eshopech chybí nějaké náhledy dovnitř, pak se vybírá blbě.

A puzzle mě nenapadlo, ale není to vůbec špatný nápad! :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:20

mnum teď v zimě jich tolik nepotkáváme, taky kvůli mladšímu nemůže být na hřišti moc dlouho. Když je hezky, je to s dětmi o moc lepší.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:38

DruI hezké puzzle lidského těla mají i tady. Také v Agátinem světe jsem nějaké našla, ale dražší a složitější, pro starší děti. 

Já se dnes chystám dceři pustit Byl jednou jeden život, pořád se poslední dny vyptává na krev, nějak ji fascinuje, tak jí najdu díl o krvi, no jsem na to zvědavá

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:39

Gatita A já si to někdy až vyčítám, že mi přece nic není, ani vlastně ty děti nemám... ale ten život prostě není jako předtím a už to trvá jakou dobu. Mně třeba vadí, že nemůžu jít se sambem "na rande", no. 

"mne to proste prijde malo, bejt spokojena jenom proto, ze by taky mohlo bejt hur." Jo, tak nějak. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:40

Evaeva jo, taky vyhlížím jaro, bude venku lépe. A tvůj malý už bude určitě chodit a ne válet se po studené zemi

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 10:42

DruI Mrkni na Albatros, tam mají to listování. A na Megaknihách bývá zase dost referencí. 

Jinak mě včera rozesmála/dojala malá Japonka (je jí 8), která si k nám dovezla na hraní panenku v kimonu a zatímco jí vyráběla obento z origami, syn se staral o panenku, nosil ji v náručí a ta malá Japonka z toho byla úplně vyřízená a pořád říkala "on je tak rozkošnej, podívejte se na něj, no není rozkošnej?"  

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 11:08

Len Tak asi potrebujes trochu zocelit! 

Ono to urcite brzo prejde;-)

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 11:14

Aranel Tak si muzete jit prece nekam sednout ne? My si se sambem takhle vecer chodine sednout treba do kychyne:-D

To je dva roky stara hlaska nasi kamaradky, jooo, jak se uzije;-)

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 11:19

Karja

Můžeme si vzít i oteplováky a sednout si na hromadu sněhu třeba!! 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 11:26

Aranel A nemate nejaky dobry vydejni vokno? My chodime do okna;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2021 12:02

mnum já už tu chůzi fakt čekám každým dnem, ale pořád zvládá jen pár kroků. Podle mě to tu kvalitu trávení času venku o dost zvýší. Ale dneska krásně sněží, tak půjdeme sáňkovat a to je taky super. Nejhorší je když je hodně mokro a lezavo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2021 12:12

Karja my byli o víkendu na dortíku a kafi, bylo to fajn. Navíc je to dobrá procházka, je to minimálně 1,5 km.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 12:14

Ackoliv u nas starsi chodi stale do skolky, a muz do prace a ja zajistuju catering pro sirou rodinu, taky uz jsme doma obcas na pokraji rozvodu. Naposled kdyz mel muz po trech dnech co tu nebyl nejakou pripominku k uklidu, a ze bych se mela naucit optimalizovat svuj cas, a ja na neho minimalne 10 minut jecela jak furie.MMyslim ze pochopil ze to nebylo prilis takticke... Kdyz tu mam obe, udelam malo az nic. Kdyz jen malou, tak jak se nudi, tak vymysli bud zivot ohrozujici veci a nebo se porad po me vesi. Uspavani mezi 7 a 8 si fakt uzivam, protoze mam takovy pocit ze mam padla:D ale desne mi chybi plavani se starsi, byl to jen nas cas. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 14:44

Chvalabohu, môj partner nemal, odkedy máme dieťa, jedinú poznámku k stavu domácnosti. Predtým raz komentoval pavučiny pri strope, na to som mu povedala, že môže to odpratať, keď to vidí. Zamyslel sa a súhlasil.

Online Malenge
4843 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:28

DruI my máme knížku a trochu takové puzzle v jednom Tady

a to dřevěné puzzle též, je super, koupené v lidlu, to doporučuji.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:36

Jak to tady ctu, tak jsem si vzpomnela, jak me prepadala beznadej, kdyz byl druhy syn maly. Bylo to v predskolkovym obdobi. Jeden cas jsem byla presvedcena, ze je nejak postizeny a neni normalni. Uspaval se tim, ze mlatil hlavou do polstare treba pul hodiny. Nebo sedel na pohovce a bouchal hlavou dozadu. Byla jsem uplne zoufala. Skoda, ze jsem tehdy nemohla nahlidnout do budoucna, zjistila bych, ze se trapim zbytecne. Nakonec to dopadlo skvele, mnohem lip, nez bych kdy cekala.

Online Malenge
4843 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:39

A k tématu: v neděli jsem si listovala ve fotkách, když byl starší malý, byli jsme furt někde, album plné výletů, zoo, heren, dovolené, k tomu babičky, kamarádi, vlak, restaurace, co člověka napadne. Ten kontrast se životem mladšího je neuvěřitelný. On z toho sice nemá rozum a je spokojený i tak, ale stejně mi to přijde líto. A samozřejmě jsem šťastná, že jsme zdraví, finančně nijak nestrádáme, místo na mě po konci rodičáku čeká, ale prostě mi to je málo  a teda obří splín na mě padl, když jsem si minulý týden v jídelním vláknu nastudovala jídelníček 711990 , která se za něj ještě omlouvala, že vaří pro batole. Jdu se zahrabat. 
a ať si jen neztěžuju, život mi výrazně zlepšila paní na úklid a robotický vysavač, tak aspoň něco

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:43

crazydaisy To je super, vlastně díky moc, protože já o budoucnosti dětí v poslední době taky dost přemýšlím. A včera jsem si teda uvědomila, že syn bude asi hrozně dobrý člověk, v takovém tom ryzím významu slova. Nevím jestli úspěšný, nebo šťastný, ale dobrý a nějak vnitřně mě to uklidnilo. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:52

Malenge pani na uklid a roboticky vysavac mame taky!!!! Nic lepsiho prakticky bejt nemuze:) a nezapomen, ze mam jen jedno dite:)

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 26. ledna 2021 15:54

Malenge podle mě právě to "on z toho nemá rozum" tak úplně neplatí. Viktor nezná jiné prostředí než náš dům nebo venek. Na Vánoce jsme byli i tchánům a celou dobu to tam prořval a prostál u dveří, protože to tam nezná. Nechodím s ním do obchodů, teda občas pro jídlo ano, ale se starším jsme byli denně v obchodech, v MHD, s kamarády, na výletech... Jako není to úplně vlčí dítě a leccos snad dožene, ale jako aby v roce a půl znal jen svoje rodiče, bráchu a jedny prarodiče a interiér jediného domu, to mi připadá strašně nepřirozené.