Pinot Noir Nad obdobnou veci premyslim u naseho syna, je teda jeste malicky, jsou mu 2 mesice, ale spocitala bych na prstech jedne ruky, kolik lidi videl bez rousky nebo respiratoru. I nasi rodice tu byli na navsteve v respiratorech, protoze se bali, aby nam sem neco neprinesli, bylo to jejich rozhodnuti. Ted zrovna hodne vnima obliceje, zacina reagovat, kdyz na nej delame opicky, ale zná vlastne jenom me a manzela. Docela se i bojim, aby ho to neochudilo o nejakou vyvojovou fazi, aby pak treba dovedl cist emoce ostatnich a tak. Fakt doufam, ze s ockovanim se ta silena covidova situace zmeni, protoze tohle mi prijde u tech deti fakt smutny.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila Pinot Noir no, přesně kvůli těm dětem mi to fakt připadá jako dost šílený sociální experiment
711990 ať žijí pomocníci na úklid ![]()
víš co, ale tak 70% věcí, co vaříš, nejí ani starší
a mladšímu budou v březnu 2, jí oproti bráchovi krásně, ale nemá vůbec zájem o dospělé věci, jede stále ty miminí blafy, už mě to moc neba...
Pinot Noir ja myslela, že tchány máte blízko a vidíte se často, ale i ta jediná další domácnost je dost málo, to uznávám. My se potkáváme s prarodiči z obou stran a jednou jsme byli i v rodině mého bratra, je to tedy žalostně málo. Ale myslela jsem spíš, že malému je jedno, že nezná tobogu a já nevím, jak se ty herny jmenují, to že není až tak důležité, aby mu to v něčem ublížilo. Já jsem ten, kdo je na nervy. Les je sice super, ale ne denně už rok ![]()
viktorka_od splavu No, a takovym praktickym cvicenim tohohle experimentu bylo minuly tyden "zabav si na cele dopoledne dite v cekarne u doktora a pak ho utis po zakroku, kdyz mas na sobe rousku", byl dost nervni uz z toho, ze mi nevidel oblicej, natoz ten zbytek k tomu ![]()
Malenge oni chodí k nám, případně jde k nim jen Ríša. Takže je mladší zná, ale jejich byt ne. Ríša měl v jeho věku zmáknuté kromě naší další čtyři domácnosti (a to tak, že si myslel, že mu to tam patří
), ale hlavně už chápal, že jsme dočasně i někde, kde to nezná, a že je to v pohodě. Viki byl poprvé na návštěvě a byl z toho úplně vyvalený.
Já mám asi fakt kliku, nám ten "izolační" režim doma šlape. Velká od října nechodí do školky, kam stejně přestala chtít chodit díky vyměněné pančelce, ráno bez honičky, snídaně v klídku mezi 8-9hod, do oběda buď stihnem pochůzky typu pošta/malý nákup apod po městě, nebo se s malou zabaví spolu, pak je brzy oběd, malá po o buď spí, nebo mají pohádku, pak se jde ven, teď tady na sídlišti sáňkuje spousta dětí. 1x týdně jsme venku s jedinou kamarádkou a jejími dětmi, při opravdu špatném počasí jsme u nich nebo u nás doma. O víkendech občas bývají u mých rodičů- většinou jen 2-3 hoďky jedno odpoledne, teď tam 2x obě přespaly přes noc. S mužem se střídáme v práci, ze které oba chodíme fakt utahaní, já jsem kolikrát až rozbolavělá a vysátá i mentálně. Výčitky, že jim nechystám sofistikovaný a edukativní program mě dávno opustily. Velká byla jako mimino fixovaná na svůj režim a pravidelné spaní, jinak byla jak rozbitá, takže harcovníci a cestovatelé od doby narození dětí taky nejsme. Robotický vysavač by si u nás neporadil a zatím to dáváme i bez paní na úklid (byteček máme ale fakt jak klícku). Necháváme dny úplně volně plynout a furt se na něco těšíme- nejdřív to byly vánoce, teď budou v rodině troje narozeniny po měsíci, pak bude jaro a to bude prostě parádní, o létě už ani nemluvím... asi nějaký "mindfulness" před tím, než zabřednu zpět na celý úvazek, pak očekávám ten masakr...
marieu já myslím že s malými dětmi máš nárok na snížený úvazek
nevím teda jak je to ve zdravotnictví, je fakt že u vás ten zákoník práce moc nefrčí.. ale jinak tam myslím furt ten nárok je
Myrtila cely dopoledne v čekárně? ![]()
viktorka_od splavu na hodiny mám 0,5. Teď je to úolně ideální, docela se vracím do původní kondice, což mě hodně ba a přitom jsem ještě fůru času s dětma
.
marieu no a proč to tak nenecháš?
Tak nas Marcel uz je doma.
Ja se z nej muzu zjevit.![]()

Zarinya ani se ti nedivím ![]()
Zarinya jééé :) Ten vypadá tak na půl roku! Je krásnej, už se nemůžeš určitě dočkat, až si ho pochováš a očucháš? Ta miminčí vůně je neopakovatelná.
dorka on je Sipkova Ruzenka.![]()
![]()
Zarinya No a já se ti ani nedivím, celá babička!!! ![]()
viktorka_od splavu peníze. Muž je zdravotní sestra. Oba jsme v nestátních špitálech, já mám určitě o 1/5 nižší mzdu než mají ve státním, možná o víc. Budeme muset řešit větší bydlení. A taky na sobě potřebuju ještě zamakat. Oba důvody stejně důležitý.
Zarinya tak to je to nejpěknější, co jsem dneska viděla ![]()
Zarinya já tady pomalu získávám mindrák, moje děti i vnoučata byly sice nejkrásnější, ale takový aspoň týden - dva pomuchlaný, flekatý, olysalý, jak jim vypadávaly ty novorozenecký vlásky... tady je to samý reklamní dítě hned od narození ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí