Lamicka jo, bohužel trochu nějak takhle ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka To moc dobře znám. Akorát ten otazník obvykle přijde v samostatné zprávě!![]()
Pinot Noir svatá pravda, roztomilost je mocná zbraň! ![]()
Mrakoplas jo, to přesně snacha dneska psala. Půl hodiny uspává a za půl hodiny je dítě auf.
Kokoska tak to je stará teorie moji kamosky, ze proto jsou matky víc vysazeny na chlapecky, aby jim to zvýšilo sanci při ty větší protivnosti prezit dětství
Potrefenáhusa u svých dětí jsem měla v některých obdobích pocit, že si tu protivnost plánovaly a spravedlivě se v ní střídaly.
bram počkej si na vnoučata, má to spoustu výhod. Půjčíš si, pohlídáš, pomazlíš se, pohraješ si a vrátíš!![]()
INCOM1 dcera by řekla "vítejte v mém světě", ta má tenhle model taky. Ten starší vnouček od syna fakt spal hodně a vydržel dlouho, navíc nevnímal hluk kolem. Jsem zvědavá, co vyfasuje dcera jako číslo 2 :)
Potrefenáhusa 160 znaku na vás! ![]()
Sweet Potato někdy i u nás ![]()
Kokoska u nas je casto po pulhodine uspavani spanek v trvani 5-10 minut a hotovo, dalsi 1,5-2 hodiny je vzhuru. Co ve dnech kdy mam doma i starsi, opravdu potesi ![]()
mnum moje děti naštěstí spaly celkem dobře, až na výjimky když jim rostly zuby nebo na ně něco lezlo. Myslím, že je to jejich veliký štěstí, asi by ani ta roztomilost nepomohla.
Jů, tady je dneska vidět tolik krásný miminek a roztomilých spacích fotek
. Jedna pěknější, než druhá. Nebýt stará bréca a mít o trošku víc hlídání, jdu do toho ještě jednou...
mnum já o nejstarším vždy tvrdila, že nemá žádné pomalé dobíjení baterek, ale čudlík reset, 5-10 minut stačilo, když se probudil, tak pak už prostě nezabral
mnum Děkuju![]()
Naše miminko spi nejlíp na mne, to dá občas i dvě hodiny. Tak já se tomu nebráním, sedim, čtu si, kočka přede...

Kokoska nojo, do vnoučat daleko, Františka má teprve 6 :)
bram nojo, to je jeste chvilka :D
rasaNori
My mame hodne hladkou kratkosrstou kocku, na ni to drzet nebude;-).
slniecko Ale holky to maji moc rady, u bratrance si s pekne hraji;-). Ono to asi casem nachyta vlasy a chlupy a je to nechutny, s tim trochu pocitam.
Jasné, ale mala som pocit povinnosti na to upozorniť.
Tiež som tu bola varovaná, deťom som ale to kúpila a potom som ľutovala, tak len dávam ďalej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí