žluťásek on to bahno smyl v kaluzi, takze tady vlastne uz cistej je![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek teď jsem to chtěla napsat ![]()
Dvojkočár se vždycky hodí! ![]()

Pinot Noir
bozi! Jsem rada, ze to realne funguje s obema:D
711990 jo, takhle jsem viděla jednu paní vést starší dítě:) Můj je zabahněný skoro pokaždý, zrovna dneska to bylo celkem výživné. Ale já to tolik neřeším, to nejhorší akorát utřu vlhkým ubrouskem;)
711990 Jó, dcera dneska taky cestou ze školky přičinlivě prala v kaluži zabahněné kalhoty :o)
žluťásek a máš prosímtě vyzkoušené nějaké lepidlo, kterým by šlo lepit ty bambulky? Mě přijde že na ničem nedrží :/
711990 ve valcu někdo vozí i dvě děti vedle sebe, ale já to teda nechci moc zavádět;)
711990 chápu:) já se snažím, když je mokro, prosadit procházku, případně vybrat hřiště s umělým povrchem, ale zrovna dneska to nevyšlo.
711990 Hele ta moje si ty ručičky nechce ušpinit, což je obzvlášť legrační, když je odshora dolů ohozená bahnem a nechce se dotknout stromu, že by si ušpinila ručičky a vyžaduje rukavice :o)
žluťásek Jee díky moc, Kik a Pepco, to mě nenapadlo. A má teď Pepco vůbec otevřeno? Potřebuju i nějaký krabice a poradace, těch dětských krámu hrozně přibývá!!!
711990 funguje, Ríša tam proseděl jaro a léto. Ještě jsem se tehdy bála nechat ho jet na odrážedle, když tlačím kočár, takže musel všude pěšky a zpět většinou už odmítal jít. A taky se mu tam líp jedla zmrzlina, než za chůze ![]()
Prosim vas, dite ma ted boty 26, nejaky nadmerek tam ma, cca okolo 9 mm. A ted otazka za dva bludistaky, keen cnx sandale koupit 25-26, nebo 26-27?
Dočítám se zpožděním, tak nevím, zda už ti nebylo odpovězeno. Každopádně pozor na Keen přepočet na evropské velikosti, vůbec to nesedí, musíš se řídit délkou stélky - ta sedí.
Karja pepco otevřeno má, ale jestli má i ty výtvarné věci nevím, ale dle nařízení je můžou prodávat. krabice by asi neměli, ale kdo ví.
Mrakoplas konkretne toto je dobre na nejaku svadbu ci fotenie. alebo proste inu vynimocnu udalost. teraz ako je vsetko zatvorene kvoli pandemii tak je to este horsie vyuzitelne
Karja u nás majú veľa takýchto serepeticiek aj v Tedi či ako sa to píše. (Ale u nás sú teraz zatvorené)
eless jasne, to chápem. Len to moje bolo tak na polročné dieťa, čo mal akurát v zime a žiadna svadba sa nechystal (a aj keby, tak malé dieťa by som v košeli a veste s motýlikom netrápia). A tá kamoška má tiež dieťa, pozná má dobré, tak ma to trochu udivilo, že mi dáva zrovna toto :) Ale mlčala som ako hrob samozrejme.
Plus k tomu dostal ešte šialene pichlavy sveter. Síce krásny ale zožral by to dieťa zaživa :)
Pinot Noir to je super
. Ja som mala stupienok ale po čase som ho zrušila, lebo mi zavadzal a syn začal byť lenivý, stále sa chcel len voziť.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí