Jos my taky máme ty sedačky 9 až 36 a ty by to dítě mělo mít třeba od roka do deseti dvanácti let, taky teda nepředpokládám, že bysme jim kupovali ještě někdy nové. Ale zase když koupíš už pět let starou sedačku a pak v ní ještě deset to dítě vozíš tak to je jiné.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita naše dite má k 9 kilům teď v 7 měsících, trochu se bojim, ze z našeho vajicka brzo vyroste a budem muset kupovat větší ještě vajco ![]()
Potrefenáhusa dokud nekouká hlava je to v pohodě;) ty vajíčka jsou do 15, ne? U nás teda byla problém spíš ta výška a čekání na sed.
Evaeva myslím do 13.
dynda taky jsem z popisu pochopila, že jsou menší ![]()
Když jsme u těch prodejů, neprodával jste někdo vajíčko? Mám vejce a základnu Cybex, kupovali jsme to před 3 lety za 7.500. Tak by me zajímalo, za kolik je reálný to prodat nebo jestli mi vyjde líp to sušit na půdě pro nějakou kamarádku či eventuální třetí kousek (třetí uz musí být hodnej, ne?;-))
dynda Pinot Noir máte naprostou pravdu!! Se vyjadřuju jako exot, myšlenka byla, že to označení = číslo na botě je větší, než jinde, takže boty jsou menší, překvapivě ![]()
Karjavcera jsem prodala vejce(cloud-z), puvodni cena 8k za vejce (dalsi penize za zakladnu, ale na tu davame pokracovsci sedacku). Prihodila jsem k tomu fusak a adaptery na kocarek a prodala to za 6k. Viselo to mesic na FB/Vinted a Bazosi a prodalo se pres FB. Jo a je to rok a pul stary. Takze to tvoje bych nabidla za 3k? Mozna 4?
Potrefenáhusa nase vajicko je az do 13 kg, koukni na etiketu, nejspis to bude taky tak. Mladsi dite ma k tem deviti kilum a do vajicka se zatim vejde, ale uz ne dlouho.
Jestli Ti to pomuze, tak mi kdysi v teto fazi kupovali Roemer king, 9-18, jde pekne napolohovat i na mensi dite. Syn (starsi) v tom jezdi dodnes, v predskolnim veku. Ale uz by potreboval neco vetsiho. S tema do 36 kg nemam zkusenost.
žluťásek A prosím tě, nemáš nějaký typ na výtvarné práce pro dvouletý dítě?Co jí baví a zvládne jsou zatím jen malování vodou a lepení nálepek či papírků. Ale víš jak, sedí u toho deset minut a spotřebuje materiálu za 50,-, chce to něco levnyho:-D. Omalovánky neumí ještě, pastelky ji nebaví, u stříhání musím asistovat, s fixama dělá binec.... Znovu lepící nálepky máme, to hodně zaujalo tu menší. Ale to co umí ji hrozně baví, klidně by to dělala hodinu, ale to abych spala s někým z papírnictví!
711990 Hmm, tak to už docela jde! No já čekám na jednu dobrou kamarádku, zda do toho neprašti, ty bych to darovala, tak dám jí ještě chvíli čas:-D. Ještě tu mám ten slavného dvoukocar nikdy nepouzitej, ten budu ráda když dám někomu zadarmo
Karja a když jí natříháš dopředu barevné papíry, dokáže si je potřít lepidlem v tyčince a nalepit? To celkem jede u nás jako ecenomy verze nálepek.
Potrefenáhusa ta váha už tak rýchlo hore nepôjde. Tiež mám otesanka, čo mal toľko ako tvoja a teraz v roku a pol má cca 12, možno už aj viac a gulička je riadna :) Takže minimálne do roka ti to vajíčko na váhu vydrží.
Gatita naše dite má k 9 kilům teď v 7 měsících, trochu se bojim, ze z našeho vajicka brzo vyroste a budem muset kupovat větší ještě vajco
Pštrosí?
Sweet Potato na omeletku k snídani pro obryni Stáňu? :-)
(Je to moc krásný miminko)
Karja doporučuju zajít do Pepca, mají tam hodně levné barevné papíry a všelijaké ty blbiny jako bambulky, očička, barevné špachtle, chlupaté drátky apod. Celá sada barevných papírů asi za dvacku. Nekupuj tam moosgummi nebo když koupíš, nech ji týden viset venku na šňůře, když vyčichne, už je dobrá.
Syn měl hodně rád, když jsem mu nakreslila jednoduché tvary na papír a on je vyplňoval kuličkami modelíny.
Nebo jsem nastříhala pruhy barevného papíru, dala je do skleničky a on je rozstrihaval na čtverečky. Lepíme nejradši odmala Herkulesem, sice ho spotřebuje litry, ale dobře se s tím pracuje. Tycinkove lepidlo kupuju Kores, vyrábí barevné, které zanechá po nanesení stopu a když uschne, zprůhlední. To je fajn, že vidí, kde to je namazané.
Zkusím ti najít nějaké fotky.
Karja dneska delal malej ve skolce, nastrihat tlustou vlnu na kousky cca 5cm, rozcupovat a lepit na papir ve tvaru saly a cepice, kdyztak zitra vyfotim. Chce to ale tu vlnu a trochu pripravu, no.
Dneska jsem zjistila, ze mam vlastne dvojkocar
Tonda se tak zabahnil, ze jsem mu vymyslela alternativni sezeni. A byl desne spokojenej.

711990 vypadá úplně čistě! Ti někdy vyfotím zabahneny dítě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí