MP Meri To jo, ale "hystericky obrečet" kluka je pro mě teda hardcore
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri kdysi jsem slysela (z ust odbornika!) ze pohlavi mj zavisi i na frekvenci pohlavniho styku.. jste se asi moc snazili![]()
Mutziputzi ja to zazila v porodnici, kdy pani fakt jecela ze kluka nechtela... tak ja nevimno.. sup do babyboxu a znovu!![]()
viktorka_od splavu Bych měla co dělat se udržet a neproplesknout![]()
Mutziputzi Mne by to tiež prišlo také rúhavé, že jedno pohlavie preferujem. Vzhľadom na to, že je niekedy ťažké splodiť akékoľvek dieťa by ma teda pohlavie fakt vôbec netrápilo.
Ale zase niektoré ženy môžu mať okrem fashion dreams pocit, že dievčatku viac porozumejú, vyrastie im do kamarátky a pod. Navyše, ak je všetko ako má byť a pošleš do života syna ako zrelého muža (nie mamičkára), musíte sa v istom veku trochu "odcudziť" (aj keď sa máte naďalej radi, už je iná žena dôležitá). To nie každá matka zvláda. Naopak, ak je všetko ako má byť s dcérou, tak sa v istom veku znovu zblížite.
MP Meri To jo, ale "hystericky obrečet" kluka je pro mě teda hardcore
No pro mě taky, však si taky ťukám na čelo. Jenže ty hormony jsou svině, řvu i kvůli mnohem banálnějším věcem. To si člověk fakt neporučí, sorry, ale tady musim říct, že kdo nezažil, nepochopí. A to říkám jako někdo, kdo normálně brečí tak jednou za pětiletku. Za svůj osobní cíl jsem si dala, že se nikdy nesesypu na veřejnosti, neb si nechci pokazit image
ale co se se mnou děje doma osamotě, to už fakt nemám sílu ovlivnit.
Tulipe Garfie Jako historka dobrá, no
ale doufat už teda fakt nehodlám, viděla jsem, co jsem viděla, je to daný ![]()
jjj777 Ale znáš to - Chceš-li pobavit boha. pověz mu o svejch plánech do budoucnosti
BTW s tím "odcizením" syna v rámci jeho přerodu v suverénního muže moc nesouhlasim, ani v uvozovkách.
MP Meri no tu sebereflexi oceňuju
ale ne, tohle mně by se nestalo![]()
Mutziputzi Ja to tak v okolí dosť vnímam - ženy sú si s matkou blízke, muži sa dospelosťou trochu vzďaľujú (no už len tu zaznelo toľko príbehov o narušených vzťahoch matiek a dcér, že je jasné, že život je často o inom).
MP Meri Hahahaha, to je vyborna storka! Neco podobneho se mi stalo minuly mesic, ale v bance. Rusila jsem si nepouzivany produkt a bankerka mi rika, no, ale castka se lisi, mate tam pred lety zaslanou uhradu 200 tisic...prosim, jakto?....ehm teda 2 tisice. Jo, ta vterina byla krasna!
Mutziputzi Zrovna dneska jsem byla nakupovat, snad nebudu mit to dite vyhastroseny! Vyhybam se flitrum, tylu a hlavne celenkam:-D. Ja chtela kluka, moje puvodni feminni rodina mi nevyhovuje, navic jsem chodila s klukem, kde to rodice nejak zaridili, ze matka je zena krehka osoba a chlapi (synove a otec) ji musi pomahat a to se mi fakt libilo. Sakra porte, ti kluci tak dreli!:-D Ale je to samozrejme jedno;-).
Docela koukám, já má v okolí samý lidi, co jim bylo pohlaví šumák, některý si ho schválně ani nenechali říct, aby měli překvapení. Tím myslím rodiče, prarodiče občas nějaký preference měli, většinou směrem ke klukovi.
Karja Ježiš, ty čelenky na mimina holčičky, to je strašlivý peklo
Nedávno s tím vyrukovala na své dcerce i má jinak příčetná kamarádka. Kdo tohle vymyslel?!
Karja no na některejch holčičkách by se módní policie fakt teda vyřádila, co čert nechce, často to bývají zároveň ty, kde bych maminkám vroucně přála spíše chlapce![]()
Pinot Noir Nevim, puvodne to bylo asi na foceni a pak se to nejak rozmohlo I na normalne. Jeste existujou ty slsdeny matky s detma, ale to se mi jeste nepostestilo videt nazivo:-D
Mutziputzi Se přiznávám, že na porodním sále jsem byla trochu smutná, že to "morče" je kluk a ne holka. A to kvůli toho, že mi přišlo, že jsme měli jméno pro holku lepší než pro kluka. Fakt jsou to iracionální důvody.
U prvního mi to bylo jedno. U druhého jsem chtěla holku a to dokonce tolik, že nám ji počítal po velkých problémech astrolog
. No po dvou letech nám vyšel první termín co nám dal, ale kluk
. Holku jsem chtěla hlavně kvůli tomu, že jeden neskutečně akční kluk mi úplně stačil. Druhý důvod byl i ta dospělost a určité odcizení, které u kluků přijde. Zpětně je mi to už jedno, ale když jsem se dozvěděla, že to bude druhý kluk, tak jsem určitě zklamaná byla.
Tulipe Jako jo, holčičky jsou asi náchylnější na různé záněty, jak mají krátkou močovou trubičku a spíš se tam dostane nečistota, ale prostě ti kluci jsou takoví záhadnější:)
Mutziputzi Mozna stalo, jen bys to nepriznala.
Mozna fakt nestalo, tady nikdy nevis. Dokud jsem nebyla tehotna, netusila jsem, jak priserny je zvracet merunkovy jogurt. Za normalnich okolnosti bych neco takovyho nepozrela.
Pohlavi deti mi bylo uplne sumak, jen jsem to chtela vedet hned, abych si s tim mohla TAJNE!!! povidat![]()
Mutziputzi mne osobne to teda bolo celkom jedno, ale keď sa potvrdilo, že to bude chlapec, prvá vec čo ma napala bola: dokelu, veď ja neviem ako sa vychováva chalan!
neviem, prečo som mala niekde v hlave zakódované, že s babou si budem vedieť dať rady skôr ako chalanom...Momentálne mi skôr behá hlavou, že bez ohľadu na pohlavie, keď sa to malé narodí, budem rada ak prežije moju starostlivosť zdárne do dospelosti ![]()
K trojbalení pudinků dr. oetker v obchodech jako dárek mini hra na cesty ve stylu dobble. Tip na dovolené do kapsy ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.