Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:11

Me tchyne furt nuti na malou jine plinky nez pouzivam, protoze je kupuje jeji dcera a je s nema spokojena tak proc mam male kupovat tak drahe pliny

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:36

rasaNori Tak jestli jsou dobré a levnější, proč je nezkusit? 

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:38

Zuzuli tenzie Haha, vždycky jsem myslela, že tyhle mámy a tchýně jsou jen urban legend  Pardon, chápu, že pro vás to není vtipné, ale mě to pobavilo 

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:56

Zuzuli Tak to moje mama se asi rozmnozila odnozema jak jahody, protoze docela resila, proc jsem jako tehotna a nenechali jsme si to na pozdeji, tak jsem ji rikala, ze jako bysme taky nemuseli mit dite zadny v pozdejsim veku a teda jako zadne pochopeni. Ona vubec netusi, kolik lidi ma problemy s ktehotnenim a jaky smutny a narocny pribehy k tomu jsou. Jako zas kde by to vedela, zadne kamarady v tom veku nema, v rodine nikdo asi problemy nemel, a kamaradky se ji o svych detech nesveruji. Ale ta mela predstavu, ze si clovek rekne a do pul roku nejdyl ma:-D.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:58

Karja no moje matka ma sexu podobny vztah, je to hruza. 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 05. června 2018 21:59

no jinak jdu z rodicovske schuzky a kdyby se o mne zaroven nepokousela angina, tak uz mam v sobe par panaku a jsem vesela. ted bych si nejradeji skubala vlasy. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:05

continuity co provedli?

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:05

continuity Co se delo? U nas nastesti ucitelka vyhlasila, ze koho vyslovne nepozadala, ten chodit nemusi...;-)

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:08

continuity Tak to jeji postoj k sexu nemuzu hodnotit, spis jeji postoj k reprodukci, ze problemy se muzou tykat kdekoho.

Doufak, ze jsi na panaky z ostatnich rodicu a ne z vlastnich deti!!

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:14
Reakce na Pinot Noir:

rasaNori Tak jestli jsou dobré a levnější, proč je nezkusit? 

​tak já už si to pamatuju jen matně, ale každá koupě něčeho neosvědčeného = drahná doba řešení následků v podobě opruzenin a podobných lapálií, děkuju nechci. jsem byla ráda když jsem našla to co fungovalo, ať už to byly plínky nebo jídlo nebo cokoliv

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:24

viktorka_od splavu Já zas třeba nedávno zkusila plenky Bella Happy, nebo tak nějak, a zjistila jsem, že jsou minimálně stejně dobré jako Pampers premium, které jsem používala dosud a které stojí dvojnásobek. Bych si teda na místě rasaNori od švagrové pár kusů koupila a viděla, no. Mám někdy pocit, že se bere každý nápad tchýně jako blbý nápad 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:24

viktorka_od splavu Přesně!!! Poměrně záhy po porodu jsem pochopila pár zásadních věcí, a to, že co kus to originál, že moje dítko zásadně bojkotuje vše, co vyhovuje jiným a že nikomu nelze doporučovat něco, co vyhovuje nám, protože jim to způsobí problémy nevídaných rozměrů :) 

No a taky že nelze poslouchat matku a tchýni. :)

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:51

Garfie predne jsem se dovedela, ze tam meli sikanu, celou dobu se to resilo/neresilo. az si na ne nejak doslapla vychovatelka na skole v prirode, ktera je tam mela tyden na povel, tak to snad bude lepsi.

pak ta vychovatelka, ktera ty deti mela cely tyden na krku a jeste s nima psala diktaty, ktere po nocich opravovala (protoze ucitelka s nima nejela), dostala sprda, ze je hodnotila prilis benevolentne a jak ona (ucitelka) k tomu prijde, ze ted bude za tu zlou.

trochu jsem taky doufala, ze tyden pred klasifikacni poradou se treba dozvime, jake budou znamky na vysvedceni. tak moje super a v pohode dite udelalo velky pokrok, akorat bude mit na vysvedceni o stupen horsi znamku nez na pololeti nebo ma jeste zabrat - to se netyka jenom me, ale cele tridy az na 7 deti. to nevim k cemu nas to ma posledni tyden vybicovat, v te skole je vecer snad 28C, pulka tridy je navic nemocna. 

no mam pocit, ze sa na ty prazdniny tesim vic nez to decko. 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 05. června 2018 22:58

Pinot Noir Tak zrovna tohle mi prislo tak absurdni, ze jsem to hned vyzvanila kamaradkam pro pobaveni :) nicmene kdyz na babiccine osmdesatinach do nas vsichni ryli, kdy teda bude dite, a ze musime mit dite, tak i muj devatenactilety bratr, ktery je vuci temhle vecem zatim dost nevsimavy, rikal, ze nas lituje.

Karja njn, my mame sedm mesicu po svatbe a stale nic... jsme podezdreli, asi maji dojem, ze nam musi pripomenout, jak na to. Kdybychom to nahodou nevedeli :D Trochu lituju, ze jsem na te svatbe priznala, ze uz se nechranime. Vsem ted radim, at rikaji, ze deti zatim nechteji a pak jenom oznami tehotenstvi.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:11

Zuzuli Tak to jedna moje příbuzná nemohla pochopit, že se vdávám, i když nejsem těhotná a pořád se na svatební oslavě ptala Proč? Proboha proč teda??? 

Dítě se narodilo 6 let po svatbě 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:19

To su otrasne dotierave otazky. A aj rady.

Pinot Noir  Pampers premium care pouzivam, tak.skusim tie Bella. Inak pouzivam aj DM plienky.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:32

Mohučanka  To je taky dobre :D Ja se rodicum narodila tri roky po svatbe, jako prvni dite, tak by clovek cekal nejake pochopeni :)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:42

rasaNori zelený Pampers vám vnucuje, žejo? Jednou jsi to psala, jestli se dobře pamatuju? Syn se z nich taky strašně oprudil, úplně rudej zadek během asi hodiny. To samé z plen z Lidlu a Albertu. Naopak bílý Pampers, Bella happy a Rossmanna snášel dobře, kdybys chtěla něco testovat, třeba mají stejně citlivou pokožku :) nejlepší mi přijdou ty z dm, nejsou vůbec parfémované ani nijak nejsou cítit počurané.

(Když jsem začínala používat látkové pleny a četla ty články a diskuze latkujicich matek, kterak jim smrdí jednoraz, klepala jsem si na čelo, že to fakt žerou až moc. Už jsem na tom stejně. Zelený Pampers poznám po čuchu i přes tepláky )

Offline Karja
44721 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:54

Mohučanka No co, asi se ji nepozdaval zenich!

Zuzuli Jo, nebo rikat, ze chcete cestovat, to je taky dobrej manevr. Desny no, tihle vyzvidaci.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. června 2018 23:56

žluťásek 

Přidávám se, vyzkoušela jsem na synovi všechno, co kdo přines. Dítě není žádnej cíťa, snesl všechno, to spíš pro nás nebyly některý modely uživatelsky příjemný. Pampers fakt páchnou. Zelený nevím, jestli jsem měla. Premium páchnou zaručeně, asi to má být parfemace. Hrůza, zakotvila jsem u DM.