Zuzuli aha, to je divny, já tu mám dvě 68 bez tapek, kupovany na podzim

Zuzuli aha, to je divny, já tu mám dvě 68 bez tapek, kupovany na podzim

Potrefenáhusa tak asi jak co. Ja byla dost nastvana, kdyz na fotce pyzamo bez tlapek a prislo s nima. Koukala jsem na to pak i v obchode a koupila rovnou tu 74 a ohrnovala, dokud do toho nedorostla. Ted mi doslo, ze to nebylo se zipem, ale s patenty. Vzor balonku. Ty se zipem jsem nikdy nemela
Catherinne Prosím tě, mne se ta starsi vůbec nechce česat. Jsem ráda, že ráno zvládneme tři tahy TangleTeezerem, natož nějakou sponku. Takže z eskymačky se nám pomalu formuje na Maugliho z Knihy džunglí. Zítra hlídame neteř, která účesy nosí, i vytušila jsem příležitost k edukaci! Tak ji ve vaně říkám, ,,zitra přijede A., to se budeme muset ráno učesat, ona bude mít určitě čelenku, tak to ja si taky zítra vezmu nějakou pěknou čelenku. Dáš si taky čelenku?,, ,,Ne, nedám,,. ,,A Ňánė taky něco učešeme, dám jí buďto gumičku nebo sponku,,. ,,No tak dobře, dej Ňánė sponku a já si teda vezmu každou ponožku jinou,,
Tak má to nějakej smysl?
neviem ci sa da v cr zohnat znacka carters ale oni maju pyzama na zips s tlapkami (protismykovymi) aj vo veku 4 rokov. zips je teda jednosmerny a ide cez jednu nohu a syn mal iba do velkosti 3 roky lebo som si myslela ze sa mu v dvojdielnom neskor bude lepsie chodit na wc. samotna znacka vyraba veci len pre deti do 5 rokov ale v tych velkostiach som uz nezistovala co maju. nakupovala som vzdy v outlete
Karja
každou ponožku jinou Ale ber to pozitivně, nenechá se v otázkách vzhledu ovlivnit okolím, klidně jí můžeš kupovat barbíny![]()
Zuzuli to je zrada teda
Zuzuli Potrefenáhusa Tak možná zůstanu věrná tomu Lindexu a zalovím zase na bazarech. V nějakém balíku jsem dostala 2 pyžama a 2 body ve velikosti 44 a pořád je jí to nejlíp. Zatímco z hm má na sobě dneska pyžamo v 56, který je jí obrovský a do těch ťapek se stejně nenacpe
A teda musím říct, že ty 2 týdny co je malá s námi jsou fakt ty nejhezčí, co jsem zažila a strašně si ji užívám
. A to jsem se hodně bála, jak to zvládnu a počítala u sebe, že se budu jen snažit přežít a čekat, než trochu vyroste.
eless když já mám opačný problém a ty tlapky nechci. Od Carters máme asi 2 pyžama a tlapky mají taky malé. Asi máme dítě s nadměrrnou nohou ![]()
Evaeva Ona se nenechá ovlivnit v zadnejch otázkách. A ta malinká je hrozně vzteklá, fakt si z nás vzaly ty nejtemperamentnejsi vlastnosti a ještě je daly na první místo!
Ježiš a dneska nás imitoval synovec. Šestiletej.Bez přípravy, jen tak ho to napadlo, když převáděl jednu sestřenici, co delala tak mu pak maminka řekla, ať ještě někoho ukáže. Tak předváděl všechny, co jsme znali....To je ještě větší zrcadlo než ty odposlouchané nadávky! Ale jak mu to šlo perfektně! Vždycky vytáhl větu, co je pro daného člověka typická, i tón, všechno.
MPLee
je to boží, moje spoluzacka má teď tejdenni miminko a taky mi furt předem psala, co je nejhorší a na co se má připravit a ja ji psala, ze nic, ze je to super a zrovna dneska mi psala, ze fakt jo ![]()
ty lindexovy pyzama jsou nej, mají teda na ne slevu 3za2 a vyplatí se počkat na slevy, v tom lindexu je to každou chvíli. My se teď na Vánoce špatně domluvili s babičkou, takže máme 5 ks pyzam velikosti 74, ze kterých pomalu vyrůstá (prozřetelne jsem aspoň jedno z těch mých tří vzala 80)
Karjamoj sa tiez nechce cesat, robim to nasilu a za neskutocneho revu, rovnako umyvanie vlasov je ako z vymetaca diabla, u kadernika este nebol. Nastastie ma kučeravé vlasy ale ked su mokre, siahaju mu uz po plecia. A vcera kym som bola behat si k hlave prilozil vlacik na baterku, muz mu ho musel z vlasov vysttihat...samozrejme reval.
MPLee ty tapky jsou priserny a zadna kamaradka s ditetem mi to neveri. Jejich deti nosi overaly s tapkama jeste v roce a nic lepsiho neznaji, zatimco nase mala je mela jen prvni mesic a pak jen bez nich a nebo rovnou leginy a body, takze si urcite vymyslim neco extra. Ale mala ma zaprve dlouhe nohy, takze kdyz ji sedi cely overal, tak ma zkrácenou delku nohavic, coz mi u pyzama nevadi, s tapkama bych ho uz musela vyradit a poridit nove, ted kupuju pyzama ob velikost, chvili ma zkracene delky a pak ohrnute rukavy i nohavice, a zadruhe jako mala tak silene kopala nohama, ze se v te nohavici s tapkou vzdycky zasekla a jecela.
A
. Porad rikam, ze mit vlastni dite je nejlepsi. Neni to jen nejake dite, ale to nejuzasnejsi na svete. U nas to taky bylo skvele uz od narozeni a jsem strasne rada, ze tu svoji holcicku mam
rasaNori existuje. a vsechny je vrati zpet, az budou v puberte. sponky, gumicky, a taky milion dalsich tretek vsude po baraku
Jo jo. A běda, když tu kdo ví kde válenou gumičku vezmeš a uděláš si s ní culík "ty sis vzala moji gumičkuuuuu, vrať mi jiiiii"
Zuzuli přesně, tlapky jenom pro zlost, buď ji to kroutilo prsty, nebo v tom vykopala někam nohu a zacala řvát
a já ji ani na noc ponožky nedávám, já sama to nesnasim a nohy má teplý
Potrefenáhusa Mě právě kamarádky i rodina připravovali na peklo na zemi. A ono je to přitom dokonalý, jen se děsím toho, jak rychle to uteče.
Ty overaly zatím nejradši dávám i přes den, je mi to příjemnější než řešit kalhoty a body. I když už jsem od babičky dostala vynadáno, proč ji přes den nedávám normální oblečení a je chudinka pořád v pyžamku. A dostala od ní rifle a mašli na hlavu... Podle mě je jasně vidět, jak v tom pyžamu přes den trpí ![]()
Potrefenáhusa u nas je taky bez ponozek. Ted casto jen v body, snazime se ji, primet, aby se prestala plazit a zacala lezt. Zatim nezmrzla![]()
MPLee prvnich asi sedm tydnu byla mala taky porad v overalu. Meli jsme jen tri overaly ve velikosti 50 a jeden ve 44,vsechno ostatni doma bylo moc velke. Pro toho nehybajiciho se novorozence jsou stejne nejlepsi. A co jiného delat v tomhle pocasi, nez se cely den povalovat v pyzamu
moc ji tahle cinnost slusi ![]()
Potrefenáhusa Sestra bola s pyžamom s ťapkami spokojná, synovci ich nosili cca do dvoch rokov, možno aj o čosi dlhšie, a teda zohnať pyžamo s ťapkami v týchto veľkostiach tiež nebolo jednoduché.
MPLee no moc ![]()
na ty malý mimina jsou overaly fakt asi nej, džíny jsem nepochopila ani pro ty starší mimina, natož pro ty nejmenší, co jen lezej
TTa je rozkošná! A neboj, takhle roztomile našpulená bude spávat dlouho
JJá teda overaly taky dávám od začátku jen na noc, přijdou mi prostě jako pyžama. A jsem tým ťapky,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.