viktorka_od splavu Tak ale nějak se to do mozku vsouvá i tak, podvědomě. :-) Navíc rodič má větší radost. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pracujeme s tými prac.zositmi a syn úmyselne obtahuje číslice naschvál zle
ako matematikarka to znasam veľmi zle
Ježíš dík, upřímně mě do dneska nenapadlo, ze by mohl trvat na tom, aby to zůstalo někde složené. Mate pravdu, v tom případě je fakt zlatej
Sem si tu opět trochu otevřela oči ![]()
MP Meri myslím, že máš i naději, že brzy tu asistenci vyžadovat nebude. A určitě je i inteligentní;)
MP Meri poznáš tie Larsen? Tie sú také aj pre rodičov trochu viac zaujímavé mi pride
rasaNori já teda doočítám a nechci ti kopírovat fotku, ale to blonďatý dítě vzadu potřebuje nutně ostříhat ofinu, nebo sponku
asiprofesionálnídeformaceneboco...
Malenge to je nádherný obrázek a tobě to na něm dost sluší ![]()
Pinot Noir chceš slyšet, že tak do třiceti jsem nejedla puntíkovaný salám?
Prosim nevíte kdo dělá pyžamka bez tlapek? Ideálně s dvoucestným zipem nebo patentkama v rozkroku? O Lindexu vím, máme z něj několik kusů a jsou super, ale cena je strašná.
Hadrů máme na miminko samozřejmě hromadu, ale i o číslo/dvě větší pyžama a kalhoty mají ty ťapky malé
A to mi to přišlo super, že nebudu muset řešit ponožky. Tak nic no ![]()
haemko, ale nemá ten zip dvoucestnej
Catherinne jj diky, my vime:D ale ona si to chce nechat dorust, takze co 2 tydny kupuju sponky, protoze musi existovat nejaky buh ztracenych sponek a gumicek, jinak uz nevim... Ale snazim se aby ji to do tech oci nelezlo.
rasaNori existuje. a vsechny je vrati zpet, az budou v puberte. sponky, gumicky, a taky milion dalsich tretek vsude po baraku![]()
Potrefenáhusa Díky! Máme z HM několik, ale všechno s ťapkama. Nakupovala jsem ale hlavně na bazarech, tak to budou všechno starý kolekce. Kouknu tam, ten zip asi i oželím...
MPLee stejně jim to nakonec člověk musí rozepnout dost vysoko, mne to přijde skoro už jedno
viktorka_od splavu uz ted zurim, kdyz je rano pozadavek na modrou sponku s ruzovyma kytkama, ktera v tom dvoupatrovem baraku o 6 pokojich muze byt uplne vsude!!!
MPLee Tak ještě jsou řešením nůžky :) já takhle některým pyžamkům úspěšně prodlužovala dobu použitelnosti.
MPLee Potrefenáhusa H&M ma bez tlapek az od velikosti 74. Nikde to neni napsane, proste to tak maj. Na webu fotka pyzama bez tlapek a prislo v 68 s nima.
DruI taky už jsem strihala
MPLee jeste teda mame dve z pepco, dostali jsme je a v nouzi se pouzit daji, ale uplne nedoporucuju. Maji divny tvar. Rukavy sedi akorat a nohavice ma ke kolenum. Asi proto nemaj tlapky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí